レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Zdecydowanie NIE POLECAM! SAME problemy od początku, odwoływane zajęcia, słaba jakość połączenia, i ogromna kasa nieadekwatna do jakości Nauczyciel kilka razy w ciągu kursu dowołał zajęcia, odrabia... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Serdecznie polecam szkołę tutore.eu. To tylko kilka wybranych cech które definiują ten portal edukacyjny: ~Doskonały dobór kadry edukacyjnej; ~ Przyjazna atmosfera w trakcje zajęć; ~ Indywidual... もっず芋る

3.0

通垞1カ月以䞊経っおから回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Zdecydowanie NIE POLECAM

Nauczyciel kilka razy w ciągu kursu dowołał zajęcia, odrabianie odwołanych zajęć musiało się odbywać w niedzielę, poniewaÅŒ nie było innych dostępnych opcji. Przy zawieraniu umowy wszystko miało być super, niestety rzeczywistość okazała się inna.
Po raz kolejny NIE Polecam!!!

2026幎3月2日

tutore.eu からの回答

Dzień dobry, rozpoczęli Państwo kurs 19.01. Pierwsze zajęcia normalnie się odbyły i nie było ÅŒadnych problemów. Później poprosili Państwo o zmianę terminu trzecich zajęć, nauczyciel zaproponował termin, na który się Państwo zgodzili. Zdarzyło się odwołanie przez nas zajęć z powodu awarii platformy, zajęcia zostały odrobione. Później odwołali Państwo i przełoÅŒyli termin 4 zajęć pod rząd. Później w marcu były propozycje nauczyciela ze zmianą terminów zajęć. Trudno nam się odnieść do słabej jakości połączenia. Co do odrabiania zajęć w niedzielę - daty odrobień są proponowane na podstawie grafiku nauczyciela, jeśli nauczyciel ma wypełniony grafik to są proponowane w takie dni, kiedy moÅŒe poprowadzić zajęcia. Na prośbę istnieje teÅŒ moÅŒliwość odrobienia z innym nauczycielem, wtedy jest większa szansa, ÅŒe uda się znaleźć odpowiadającą godzinę.

nie polecam

nie polecam! przed podpisaniem umowy kontakt 3 razy dziennie. Kurs rysunku bardzo złej jakości. Nauczyciel zmienia sie co dwa miesiace. Zero efektów u dziecka. Gdy postanowiłam wypowiedziec umowe ZERO kontaktu ze strony Tutore pomimo wielokrotnych prósb. Firma krzak, szkoda pieniedzy!

2026幎2月20日

tutore.eu からの回答

Dzień dobry, przykro nam z powodu tego doświadczenia. Niestety zmiany nauczycieli czasem się zdarzają. W sprawie wypowiedzenia umowy prosimy o kontakt na info@tutore.eu.

NIE POLECAM!

Zajęcia kończą się 03.lutego 2026, ale szkoła kaÅŒe zapłacić takÅŒe za cały luty! Tłumaczy to tym, ÅŒe abonament miesięczny to nie był abonament, tylko raty do zapłacenia. Nie odbyło się 6 lekcji które były wcześniej odwoływane, ale trzeba je odebrać "w naturze". Nie ma moÅŒliwości nie odrabiania tych lekcji. To nie uczciwe. Z całego serca NIE POLECAM.

2026幎1月23日

tutore.eu からの回答

Dzień dobry, płatności są liczone w taki sposób, ÅŒe całościowy koszt kursu jest dzielony przez ilość miesięcy, w których odbywa się kurs. To nie jest opłata "za luty" tylko opłata za odpowiednią część kursu naliczona w lutym. RównieÅŒ odrabianie lekcji jest bardzo waÅŒne, poniewaÅŒ sukces edukacyjny jest ściśle związany z ciągłością edukacji. Przykro nam, ÅŒe kilka zajęć się nie odbyło. Niestety to się zdarza, szczególnie w sezonie chorobowym.

Zajęcia od kilku lat

Syn bardzo zadowolony z zajęć z języka angielskiego oraz z zajęć z matematyki z minecraft. Polecam te zajęcia , bo są dostawane do omnibusów i tych dopiero raczkujących. Cena kursu adekwatna do jakości zajęć.

2025幎12月11日

tutore.eu からの回答

Bardzo dziękujemy za tę opinię! Cieszymy się, ÅŒe i angielski i matematyka spełniają Państwa oczekiwania! PrzekaÅŒemy to równieÅŒ naszym nauczycielom. Pozdrawiamy, zespół Tutore.

Nie polecam zapłaciłam z góry za 9

Nie polecam zapłaciłam z góry za 9 miesięcy lekcje przekładane nie odbywają się . Wiadomości z przypomnieniem lekcji były raz na samym początku . Teraz zero czegokolwiek

2025幎11月30日

tutore.eu からの回答

Dzień dobry, w ciągu całego kursu zajęcia nie odbyły się 2 razy. Odwołali Państwo jedne zajęcia, a później kilka razy zdarzyła się propozycja od nauczyciela o zmianie terminu zajęć. Część była przez Państwa akceptowana, część nie. Przypomnienia o terminie zajęć przesyłamy do czwartych zajęć włącznie, wiÄ…ÅŒe się to z sugestiami klientów, ÅŒeby nie zasypywać ich potem powiadomieniami i sms.

Kara za nic

Chciałem odstąpić od zajęć z przyczyn słabej organizacji, lecz zamiast tego dostałem kare 500zł. Gratulacje...

2025幎10月15日

tutore.eu からの回答

Dzień dobry. Nie wystawiamy kar za rezygnację z zajęć. Jeśli rezygnacja nie była złoÅŒona w terminie po prostu rozpoczął się zawarty w regulaminie okres wypowiedzenia, w którym mogli Państwo cały czas korzystać z zajęć. Niestety po samym Nicku nie jesteśmy w stanie dokładnie zweryfikować i opisać tej konkretnej sytuacji.

Bardzo dobrze prowadzone zajęcia

Bardzo dobrze prowadzone zajęcia, świetna kadra, miła i pomocna obsługa klienta, przyjazna aplikacja.

2025幎10月23日

tutore.eu からの回答

Bardzo serdecznie dziękujemy za tę opinię! PrzekaÅŒemy nauczycielom, ÅŒe ich zajęcia się podobają.
Pozdrawiamy serdecznie, zespół Tutore.

PoraÅŒka

PoraÅŒka. Wydzwaniają, jak juÅŒ człowieka namówią ÅŒeby zapisał dziecko i zapłacił 1 ratę, to co tydzien są zmiany grup , zajęcia są przesuwane i finalnie moje dziecko nie dołączy do ÅŒadnej z grup. NIE POLECAM!!!

2025幎10月1日

tutore.eu からの回答

Dzień dobry. Niestety rzeczywiście tak się zdarzyło. Grupa była cały czas nierentowna i w końcu nie powstała. Zwróciliśmy wpłaconą ratę zgodnie z obietnicą.
Przepraszamy za niedogodności,
pozdrawiamy, zespół Tutore.

Plastyka

Córka uczestniczyła w zajęciach plastyki. Była bardzo zadowolona dopóki nie zamienili ich na wersję online. Według mnie waÅŒna jest tu integracja z dziećmi jeśli ma się córkę w wieku 8 lat.

2025幎9月28日

tutore.eu からの回答

Dzień dobry, bardzo się cieszymy, ÅŒe zajęcia podobały się córce. Rozumiemy, ÅŒe dla córki zajęcia offline były waÅŒne, niemniej mamy nadzieję, ÅŒe podobały się jej równieÅŒ nasze zajęcia online. Zazwyczaj zajmuje to trochę dłuÅŒej, jednak dzieci integrują się ze sobą równieÅŒ w grupach online. Często są to przyjaźnie na wiele lat.
Życzymy wszystkiego dobrego i pozdrawiamy!
Zespół Tutore.

5぀星のうち5の評䟡

Ciekawe zajęcia z grafiki zdobyła

Ciekawe zajęcia z grafiki ,córka zdobyła większe umiejętności,chętnie chodzi na zajęcia ,moÅŒna wejść przerobić lekcje na której się nie było

2025幎9月26日

tutore.eu からの回答

Dzień dobry, bardzo serdecznie dziękujemy za opinię! Cieszymy się, ÅŒe wspólna droga edukacyjna okazała się owocna. Å»yczymy dalszego skutecznego rozwoju pasji!

5぀星のうち1の評䟡

Z całego serca nie polecam

Z całego serca nie polecam. Nauczyciele odwołują zajęcia a odrobić je moÅŒna np o 21 lub 8. Przy czym nie ma gwarancji, ÅŒe nauczyciel zawita na lekcję. Przy rezygnacji
 no cóŌ bardzo niemiło. Naprawdę ogromne rozczarowanie.

2025幎9月17日

tutore.eu からの回答

Dzień dobry, nawiązując do Pani opinii, proponujemy na odrobienia terminy, które są dostępne u danego nauczyciela. Z tego co widzimy, w maju zajęcia zostały odwołane 2 razy, w obu przypadkach powiadomienie trafiło do Państwa 2 dni przed planowanymi zajęciami. Podobnie z 10.09, gdzie powiadomienie zostało wysłane juÅŒ 3.09, czyli 7 dni wcześniej. Rzeczywiście zdarzyły się odwołania w trybie nagłym 14.06 i 15.06, były spowodowane niespodziewanymi problemami technicznymi u nauczyciela i jedna godzina zajęć odwołana w dzień odbywania się zajęć. Za kaÅŒdy z tych terminów został zaproponowany termin odrobień. Dodatkowo w sytuacji, kiedy nie pasują Państwu godziny zawsze moÅŒna poprosić o odrobienie z zastępstwem, czyli takie, gdzie godziny są bardziej pasujące, ale inny nauczyciel. Nie moÅŒemy odwoływać nauczycielowi zajęć z innym uczniem, ÅŒeby zwolnić termin dla kogoś, kogo zajęcia się nie odbyły. Co do rezygnacji, wnioskujemy, ÅŒe chodzi o nieuznaną reklamację, która miała skrócić okres wypowiedzenia. Przez cały okres trwania umowy dostarczaliśmy usługę zgodnie z regulaminem.

Córka uczęszczała na zajęcia

Córka uczęszczała na zajęcia przygotowujące do egzaminu z języka polskiego , była zadowolona mówiła ÅŒe jej wiedzą wzrosła o około 20%.
Na minus były częste zmiany osób prowadzących i odwoływanie zajęć na ostatni moment

2025幎5月29日

tutore.eu からの回答

Dzień dobry, bardzo dziękujemy za tę ocenę. Przykro nam, ÅŒe czasami zdarzają się zmiany i odwołania zajęć, niestety nie zawsze mamy 100% wpływu na dyspozycyjność nauczycieli. Bardzo cieszy nas za to, ÅŒe wspólny wysiłek przyniósł widoczny efekt edukacyjny! Gratulujemy!

Zajęcia przygotowujące do egzaminu

Zajęcia przygotowujące do egzaminu ósmoklasisty.
Powinny być mniejsze grupy i powinno się bardziej aktywować dzieci.
Merytorycznie bardzo dobrze poprowadzone zajęcia.

2025幎4月17日

tutore.eu からの回答

Dzień dobry, dziękujemy serdecznie za opinię! Cieszymy się, ÅŒe zajęcia się podobały. Dziękujemy równieÅŒ za uwagę dotyczącą wielkości grup. Pochylimy się nad tematem i pomyślimy, czy jesteśmy w stanie robić zajęcia w mniejszych grupach.
Życzymy udanych wakacji i nowego roku szkolnego!

Córka uczęszczała na zajęcia

Córka uczęszczała na zajęcia programowania Minecraft. Była bardzo zadowolona z zajęć, formy prowadzenia, aplikacji, dostępów, a przede wszystkim Pana, który prowadził zajęcia. Ja osobiście podziwiałam umiejętności nauczyciela w zakresie prowadzenia zajęć online z dziećmi, a w szczególności rozwiązywania problemów technicznych. Polecam.

2025幎7月11日

tutore.eu からの回答

Dzień dobry Pani Katarzyno! Bardzo dziękujemy za zostawienie opinii. Cieszymy się, ÅŒe nasze zajęcia programowania spodobały się córce i przekaÅŒemy teÅŒ podziękowania nauczycielowi. Super, ÅŒe dzięki dobrej postawie nauczyciela zajęcia spełniły Państwa oczekiwania. Å»yczymy udanych wakacji i pozdrawiamy!
Zespół Tutore.

Rysunek stacjonarny

Córka była bardzo zadowolona z zajęć "Rysunek stacjonarny."Pani Wiktoria w 100% spełniła nasze oczekiwania .Dziecko rozwinęło swoje zainteresowania oraz pogłębiło swoją wiedzę pod tym kontem.Polecamy serdecznie

2025幎6月5日

tutore.eu からの回答

Dzień dobry, dziękujemy serdecznie za te miłe słowa. Z chęcią przekaÅŒemy je równieÅŒ pani Wiktorii! Bardzo się cieszymy, ÅŒe Państwa dziecko mogło rozwijać się artystycznie i ÅŒe wynosiło z zajęć 100% radości i umiejętności. Å»yczymy udanych wakacji i pozdrawiamy, zespół Tutore.

Rzetelni pracownicy

Rzetelni pracownicy, nauczyciel kompetentny, miły, przypadł dzieciom do gustu.

2025幎6月30日

tutore.eu からの回答

Dzień dobry! Serdecznie dziękujemy za tę opinię i ocenę. Bardzo się cieszymy, ÅŒe zarówno nauczyciele jak i pracownicy obsługi spełnili Państwa oczekiwania. Pozdrawiamy serdecznie, zespół Tutore.

5぀星のうち5の評䟡

Syn zadowolony z zajęć programowanie i

Syn zadowolony z zajęć programowanie i matematyka w Minecraft. Dostęp do materiałów i platformy bardzo dobry. Na plus moÅŒliwość wymiany zajęć na inne jeÅŒeli dziecko jednak nie chce u uczestniczyć w danych zajęciach. Obsługa i kontakt z infolinią super

tutore.eu からの回答

Dzień dobry Pani Małgorzato! Dziękujemy serdecznie za tak miłą i szczerą opinię! Cieszymy się, ÅŒe platforma spełniła swoje zadanie, a Pani syn był zadowolony z zajęć matematyki z Minecraft! PrzekaÅŒemy równieÅŒ miłe słowa infolinii. Pozdrawiamy, zespół Tutore.

Polecam zajęcia Tutore

Syn był zadowolony z formy zajęć online. Uczęszczał na Minecraft Matematyka i J.Angielski grupowy. Nauczyciele mili i z odpowiednim podejściem do dzieci. Strona Tutore przejrzysta, a warunki umowy czytelne i zrozumiałe. Samemu decydujesz czy płacisz co miesiąc, raz na pół roku czy całość. To nas przekonało by zapisać syna do Tutore, a nie do konkurencji gdzie umowa i metody płatności są przeraÅŒające.

tutore.eu からの回答

Dzień dobry! Dziękujemy serdecznie, Panie Adrianie, za tak miłe słowa! Cieszymy się, ÅŒe zarówno zajęcia z angielskiego jak i z matematyki tak bardzo się podobały! PrzekaÅŒemy równieÅŒ ciepłe słowa naszym nauczycielom. Pozdrawiamy serdecznie, zespół Tutore.

Nie podają ceny

Nie podają ceny, to proste, ale trzeba przejść cuda ÅŒeby się czegoś dowiedzieć, w tym lekcję próbną.
Konkurencja ma jasne cenniki, lepiej dać sobie spokój i wybrać jasne zasady.

tutore.eu からの回答

Dzień dobry pani Anno. Cenny są u nas dostępne podczas samodzielnego zakupu zajęć, jak równieÅŒ moÅŒna dowiedzieć się o cenie od doradców edukacyjnych podczas rozmowy telefonicznej. W razie pytań prosimy o kontakt na maila info@tutore.eu. Pozdrawiamy serdecznie, zespół Tutore.

Matematyka z Minecraft

Syn jest bardzo zadowolony z zajęć Matematyki z Minecraft. Świetna forma nauki przez zabawę. Z niecierpliwością czeka na kolejne zajęcia. Zajęcia są tak prowadzone, ÅŒe nie potrzebuje ÅŒadnego wsparcia rodzica podczas ich trwania. Platforma jest bardzo prosta w obsłudze, a nauczyciel jest bardzo sympatyczny i cierpliwy :)

2025幎6月23日

tutore.eu からの回答

Dzień dobry, Pani Marleno! Bardzo się cieszymy, ÅŒe platforma spełnia Państwa oczekiwania i ÅŒe przy pomocy Tutore syn rozwija się w dziedzinie matematyki! Dokładnie o to nam chodzi, ÅŒeby uczniowie mogli pracować spokojnie w bezpiecznym i łatwym w obsłudze środowisku, a rodzice mogli mieć chwilę dla siebie.

Pozdrawiamy serdecznie, zespół Tutore.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。