レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Utroligt hurtig levering og ekstra luksus med en seddel med udfÞrlig guide til anvendelse af produkterne. Matzstore.dk er som en slags “personlig” online butik, hvor de giver de bedste rÃ¥d og den bed... もっず芋る

䌁業が回答したした

FÞrst og fremmest gode priser og hurtig levering (bestilt den 23/12, pakket og sendt samme dag, og leveret i GLS-pakkeshop den 28/12). Da jeg Ã¥bnede pakken var alle produkterne pakket fint ind i si... もっず芋る

䌁業が回答したした

Virkelig fantastisk service! Der var en varer i restordre, hvortil de ringer mig op og tilbyder mig tre smÃ¥ i stedet for en stor, hvor jeg vil fÃ¥ mere for pengene. Derudover modtog jeg en ekstra lil... もっず芋る

䌁業情報

1. 毛髪補品店

圓該䌁業による蚘述

Hårprodukter kan vÊre som en jungle, og gennem mine mange år som frisÞr har jeg set folk bruge alt for mange penge på de forkerte produkter. Derfor er MatzStore skabt med dedikation til at lede dig gennem denne jungle, så du undgår spildte penge og får det, der virkelig gÞr en forskel for dit hår. Jeg er her personligt for at besvare dine spÞrgsmål og give den vejledning, du behÞver. Skriv direkte til mig i chatten eller send en mail. Sammen skaber vi den bedste oplevelse for dit hår.

4.9

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

124件のレビュヌ

Hurtig levering, perfekt produkt og en fin lille ekstra gave i pakken. 5/5

2025幎3月21日

KÊre Nicolai

Tusind tak for din anmeldelse😊 Vi er glade for at kunne tilbyde dig en hurtig levering.

Great 👍

Ordered a couple of items - smooth delivery and nicely wrapped!

2025幎2月17日

Dear Sara

Thank you so much for your review😊 We’re happy to hear that you had a great experience with us💕

Best regards
Matzstore🌞

God oplevelse og service.

Hurtig levering. God service der fulgte en lille guide seddel med, hvilket var virkelig fornemt.

2025幎2月12日

KÊre Sophie

Tusind tak for din anmeldelse☺
Vi er glade for, at hÞre du syntes om vores lille guide til produkterne💕

Matzstore🌞

Min pakke havde forputtet sig

Min pakke havde forputtet sig, bag en stÞrre genstand, hvilket resulterede i at den ikke var kommet med pakkeposten. Den sÞdeste kvinde, ringede fra Matz og forklarede situationen samt undskyldte mange gange. Det er sÃ¥dan nogle smÃ¥ting som kan ske, vi er jo bare mennesker tÊnkte jeg. Men bare det at man giver sig tid til at ringe til sine kunder, det er bare sÃ¥ betÊnksomt! Og sÃ¥ kvitterede hun endda med, at ligge en lille undskyldning med i min forsendelse. Wauw, det er da 5 ud af 5 stjerner, for god kundeservice. 🀩

2025幎2月24日

KÊre Michelle 🌞

Tusind tak for din anmeldelse og din forstÃ¥else☺ det var det mindste vi kunne gÞre 💕

Vi gÃ¥r hÞjt op i at give vores kunder den bedste service, sÃ¥ vi er rigtig glade for, du var forstÃ¥ende overfor situationen😊

Matzstore🌞

Super service, og hurtig levering, helt som lovet! Masser af lÊkre produkter til billige priser, ikke sidste gang jeg har handlet hos Matzstore⭐⭐⭐⭐⭐

2025幎2月10日

KÊre Vibeke

Tusind tak for din anmeldelse☺ Hvor er det dejligt at hÞre du kunne lide produkterne og servicen💕

Vi glÊder os til, du kommer igen😊

Matzstore🌞

Hurtig levering og pÊn indpakning

2025幎1月13日

KÊre Annica

Tusind tak for din fine anmeldelse☺ Det sÊtter vi stor pris pÃ¥.

Vi er glade for du syntes om indpakningen💝

Matzstore🌞

Det er virkelig dejligt at når man

Det er virkelig dejligt at når man kigger på jeres hjemmeside f.eks på shampoo at der nedenunder produktet står hvilken hårtype det er til, det gÞr det virkelig nemt at finde det man skal bruge.
Da jeg modtog min pakke var alt pakket fint ind silkepapir, og der var en vejledning til brug af det jeg havde kÞbt.
What not to like.
Jeg handler 100% sikkert der igen.
Og i Þvrigt kom pakken allerede dagen efter jeg havde bestilt.

2025幎1月8日

KÊre Majbrit

Hvor er det dejligt at hÞre, at du syntes om vores opsÊtning af vores produkter😃💕 og det var nemt at finde rundt.

Vi går op i at produkterne bruges korrekt, og er en oplevelse at bruge samt modtage💝

Tusind tak for den flotte anmeldelse☺ Vi vil glÊde os til at, give dig endnu en god oplevelse pÃ¥ Matzstore.

Alt var godt

Alt var godt - jeg bestilt en enkelt shampoo som blev leveret hurtigt.

2025幎1月6日

KÊre Kamilla

Tak fordi du gav dig tid, til at give os en anmeldelse☺ Det sÊtter vi stor pris på💕

Meget hurtig levering

Meget hurtig levering

KÊre Tina

Tusind tak for din anmeldelse😊 Vi er glade for at kunne tilbyde dig en hurtig service💕

Virkelig fantastisk service

Virkelig fantastisk service!
Der var en varer i restordre, hvortil de ringer mig op og tilbyder mig tre smÃ¥ i stedet for en stor, hvor jeg vil fÃ¥ mere for pengene. Derudover modtog jeg en ekstra lille gave, samt en personlig hÃ¥ndskrevet seddel med en rabatkode - det er virkelig hvad man kalder GOD service! Tak siger jeg bare! ✚🫶🏌

2024幎12月20日

KÊre Christina

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og for at dele din oplevelse med os💕 Vi er glade for at vi kunne tilbyde dig en anden lÞsning. Det er os der takker for kunde som dig😊

Matzstore🌞

I ordered from this store for the first

I ordered from this store for the first time and was very satisfied. When you receive a package, you are so excited to open it. What attention to detail there is on the packaging and card. And what's more, there was a gift waiting for me in the package. Then you realize that you will only order products from this store because you feel how much love and attention was invested. Thank you so much to the team for their attention to all the details. Your store is now on my must-have hair care list.

Dear Assel

Thank you so much for your wonderful review! 🧡 We’re thrilled to hear you had such a positive experience with our product/service. It truly means the world to us to make a difference for our customers, and your feedback motivates us to continue delivering quality and excellent service. Thank you for taking the time to share your thoughts, we hope to assist you again in the future! 🙏✚

Best regards

Hurigt og nemt

Hurigt og nemt. Og jeg fik en prÞve med. Go service.

2024幎12月3日

KÊre Maria

Tusind tak for din anmeldelse💕 Vi er glade for at det var nemt for dig, at handle hos os😊

KÊre Steen

Mange tak for din anmeldelse😊 Vi er glade for at hÞre, du er tilfreds med vores service🀩

Matzstore🌞

Hurtig levering, og en lille personlig 'touch' med et personligt brev i pakken om brugen af de produkter der blev kÞbt - virkelig god ide :-).

2024幎11月25日

KÊre Pavla

Mange tak for din anmeldelse😊 Vi er glade for at hÞre, at du har kunne bruge vores vejledning og syntes om den💕

Godt

God service, gode priser og hurtig levering

KÊre Elifnur

Tusind tak for din anmeldelse 💕 Vi er glade for, at kunne give dig en god service☺

5 stars!

Alting blev sendt meget hurtigt, selvom det var Black Week. Jeg var virkelig imponeret over, hvor hurtige de var. Jeg kan helt klart anbefale denne butik til alle, der Þnsker en god shoppingoplevelse.

2024幎12月1日

KÊre Ola

Mange tak for din anmeldelse, det sÊtter vi stor pris på🀩 Og hvor er vi glade for du er tilfreds med vores service og har lyst til at anbefale os😊

Matzstore🌞

Hurtig levering, pÊn indpakning og sÞdt brev med hvordan man anvender produktet.

2024幎11月21日

KÊre Merethe

Tusind tak for din anmeldelse😊 Vi er glade for du kunne bruge vores vejledning af produkterne💕

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。