レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

䌁業が回答したした

FÞrst og fremmest gode priser og hurtig levering (bestilt den 23/12, pakket og sendt samme dag, og leveret i GLS-pakkeshop den 28/12). Da jeg Ã¥bnede pakken var alle produkterne pakket fint ind i si... もっず芋る

䌁業が回答したした

Virkelig fantastisk service! Der var en varer i restordre, hvortil de ringer mig op og tilbyder mig tre smÃ¥ i stedet for en stor, hvor jeg vil fÃ¥ mere for pengene. Derudover modtog jeg en ekstra lil... もっず芋る

䌁業が回答したした

Min pakke havde forputtet sig, bag en stÞrre genstand, hvilket resulterede i at den ikke var kommet med pakkeposten. Den sÞdeste kvinde, ringede fra Matz og forklarede situationen samt undskyldte mang... もっず芋る

䌁業情報

1. 毛髪補品店

圓該䌁業による蚘述

Hårprodukter kan vÊre som en jungle, og gennem mine mange år som frisÞr har jeg set folk bruge alt for mange penge på de forkerte produkter. Derfor er MatzStore skabt med dedikation til at lede dig gennem denne jungle, så du undgår spildte penge og får det, der virkelig gÞr en forskel for dit hår. Jeg er her personligt for at besvare dine spÞrgsmål og give den vejledning, du behÞver. Skriv direkte til mig i chatten eller send en mail. Sammen skaber vi den bedste oplevelse for dit hår.

4.9

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

124件のレビュヌ

billigt

billigt, og hurtig levering

2024幎11月4日

KÊre Mette

Mange tak for din anmeldelse🀩😊 Vi er glade for du er tilfreds med vores service😊

Matzstore🌞

God service, hurtig levering, gode priser :-)

2024幎11月5日

KÊre Rikke

Mange tak for din anmeldelse😊 Vi er glade for du er tilfreds med vores service💕

Varm anbefaling af Matzstore

Wauw for en kundeservice👌🏌 Bestilte mandag og allerede tirsdag stod pakken foran min hoveddÞr. Fik endda besked pÃ¥ sms om, at den var leveret udenfor min dÞr.

Kan pÃ¥ det varmeste anbefale Matzstore, da de udover deres ekstraordinÊre kundeservice ogsÃ¥ er konkurrencedygtig pÃ¥ priser😊

2024幎11月12日

KÊre nd

Hvor bliver vi bare glade, når vi får sådan en fin anmeldelse💕

Tusind tusind tak, vi vil glÊde os til at give dig, endnu en god oplevelse hos os

Positiv kÞbsoplevelse

Positiv kÞbsoplevelse. KÞbte varer til en super spotpris. Fik varerne leveret 2 dage efter - flot indpakket.
Vil klar handle hos Matzstore.dk igen

2024幎10月17日

KÊre T.Ryom

Hvor er vi glade for at hÞre, at du har vÊret tilfreds med dit kÞb hos os☺

Vi ser frem til at give dig den bedste service, nÊste gang du handler hos os💝

Alt gik efter bogen

Alt gik efter bogen, og min bestilte vare var fint pakket ind i silkepapir ☺

2024幎10月20日

KÊre Kristina

Hvor er det dejligt at hÞre. Tusind tak for din fine anmeldelse☺

Matzstore 🌞

Fint udvalg.

De havde det jeg ville have

2024幎10月16日

2024幎10月13日

KÊre Inga

Tusind tak for din anmeldelse, det sÊtter vi stor pris på☺

Stor anbefaling herfra

Det er en fin og overskuelig webshop, der er nem at navigere. Det er rigtig god service, samt et godt udvalg. Varerne jeg bestilte kom hurtigt og var pakket fint og forsvarligt ind. Stor anbefaling herfra.

2024幎10月11日

KÊre Melanie

Tusind tak for dine fine ord. Det sÊtter vi stor pris på ☺

Hvor er dejligt at hÞre, du har vÊret tilfreds med det hele.

Hurtig og effektiv

Hurtig og effektiv. Fuld tilfredshed med mine varer.

2024幎9月11日

KÊre Anita.

Tusind tak for din anmeldelse🌞
Vi er glade for du kunne lide dine varer.

Matzstore☺

Dansk forhandler bedst og billigst

Leveringen var et par dage undervejs, men varerne var prÊcis som jeg havde bestilt dem. Gratis levering betyder, at man selv afhenter i eks. FÞtex (hvis bestilling sker gennem PostNord).

2024幎9月9日

KÊre Anne

Tusind tak for din anmeldelse🌞
Vi er glade for varen levede op til dine forventninger.
Husk du altid kan få, gratis levering til dÞren, ved kÞb over 299kr, med leveringsmetoden "Gratis Fragt i KÞbenhavnsområdet"

Matzstore☺

Super produkt til god pris

Super produkt. God pris, hurtig levering og hilsen med vejledning i, hvordan produktet skal anvendes.

2024幎8月25日

KÊre I.Damm

Mange tak for din anmeldelse🌞
Vi er glade for du kunne bruge vores vejledning og sÊtter pris pÃ¥ vores service😃

Vi håber du har lyst til at handle hos os igen

Matzstore☺

Priser og service er selvfÞlgelig meget

Priser og service er selvfÞlgelig meget god. Og pakket så smukt - og med omhu❀

2024幎7月26日

KÊre ИрОМа ДОбрПва

Tusind tak for din anmeldelse🌞
Vi er sÃ¥ glade for at hÞre du var tilfreds med det hele😃

Matzstore☺

Jeg havde en fantastisk oplevelse med

Jeg havde en fantastisk oplevelse med Matzstore! Jeg spurgte, om de kunne hjÊlpe med hurtig levering af et produkt, jeg skulle bruge som gave, da jeg var ude i dårlig tid. Ikke alene kunne de hjÊlpe, de leverede sågar produktet kvit og frit, kun 20 minutter efter jeg havde afgivet ordren, da jeg befandt mig i KÞbenhavn. Serviceniveauet er utrolig hÞjt, og jeg kan på det varmeste anbefale Matzstore til alle! Helt klart et sted, jeg vil handle igen! ⭐⭐⭐⭐⭐

2024幎7月5日

KÊre Frederik

Tusind tak for din anmeldelse☺ Vi er rigtig glade for vi kunne hjÊlpe dig 😃

Vi prÞver på at gÞre vores bedste for at hjÊlpe hvor vi kan.

5 stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐

Rigtig god pris og professionel vejledning.
Det mÊrkes tydeligt at de har kendskab og erfaring med produkterne 👌🏌

2024幎6月24日

Matzstore からの回答

KÊre Jonathan. Tusind tak for din anmeldelse. Dejligt du kan mÊrke vores passion for hÃ¥rpleje verden og vores kunder☺

MatzStore

LÊkre produkter og hurtig levering

Utroligt hurtig levering og ekstra luksus med en seddel med udfÞrlig guide til anvendelse af produkterne. Matzstore.dk er som en slags “personlig” online butik, hvor de giver de bedste rÃ¥d og den bedste vejledning baseret pÃ¥ over 25 Ã¥r i frisÞrfaget.
Vil fremover kun kÞbe hos Matzstore.dk. Tak for en rigtig god oplevelse:-)

2024幎3月23日

KÊre Pia

Tusind tak for den fine anmeldelse☺

Vi er glade for at hÞre du har lyst til at handle hos os igen og vi vil gÞre alt for en service i verdensklasse.

Meget hurtigt levering

Meget hurtigt levering, og en sÞd besked om hvordan man bedst anvender produkterne.

Bestilt mandag morgen, leveret samme eftermiddag - uden fragt omkostning.

2024幎2月12日

KÊre Lorenz.

1000 tak for din anmeldelse 😃 Vi håber du er glad for dine produkter.

MatzStore

Hold nu helt op👍bestilte igår

Hold nu helt op👍bestilte igÃ¥r, lÞrdag kl. 20.13
Idag ringer det så på dÞren. MIN PAKKE LEVERES. Helt klart 5 stjerner herfra. Tak for en hurtig levering

2024幎1月28日

KÊre Cecilie

Dejligt at se og hÞre, du blev sÃ¥ glad. Vi ser frem til at levere til dig igen😊

Matzstore

Hurtig levering og fantastisk service

Hurtig levering og gode priser men vigtigst var den fantastiske vejleding og service jeg fik, så jeg endte med de rigtige produkter der passer til netop mig. Kan varmt anbefales!

2024幎1月21日

KÊre Maria

Vi er glade for, at vi sammen kunne de produkter, som passer til dit hår. Vi håber at kunne hjÊlpe dig igen.

Matzstore

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。