レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Leek mij leuk om zo'n leuke verrassing door de brievenbus te bestellen voor een familielid die jarig was. Leuk kaartje erbij en je kon ook de datum van aflevering erbij zetten. Jammer dat dat... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Mijn dochter kreeg van Postnl een verzoek om bij te betalen want er zaten te weinig postzegels op. Echter dit had te maken met prijsstijgingen in 2025 van Postnl. Was verstuurd in december. Snelle rea... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Heb het los vanmekaar in winkelmandje gedaan en was mooi alles bij elkaar verstuurd en vriendin blij verast

企業情報

1. ギフト ショップ

当該企業による記述

Max Cadeaus is altijd op zoek naar de leukste kaarten en cadeaus. Stuur een leuk cadeau via de brievenbus en creëer bijzondere momenten.

連絡先

5つ星のうち2の評価

Veel te laat bezorgd.

2026年4月24日

Max Cadeaus からの回答

Wat jammer dat je bestelling te laat is aangekomen, onze excuses daarvoor. We doen er alles aan om op tijd te leveren, maar helaas gaat het bij de bezorgdienst soms mis.
Stuur ons gerust even een berichtje met je ordernummer, dan kijken we hoe we dit netjes voor je kunnen oplossen.

5つ星のうち1の評価

Leek mij leuk om zo'n leuke verrassing…

Leuk kaartje erbij en je kon ook de datum van aflevering erbij zetten.
Jammer dat dat 2 dagen voor zijn verjaardag werd afgeleverd! En niet op de verjaardag zelf. Die gewoon op een dinsdag was en bijvoorbeeld niet op een zondag.
Waarom de afleverings datum erbij zetten als er niks mee gedaan word?
Zal niet snel meer zo'n verrassings cadeautje bestellen. Dan toch maar liever een bos bloemen, die komen echt op de afgesproken datum aan.

E. Baars

2026年4月25日
自発的なレビュー

Max Cadeaus からの回答

Goedenavond Els, de post wordt bij ons op werkdagen rond 15.30 uur opgehaald. Op maandag 27 april is het Koningsdag en wordt er geen post opgehaald. Om die reden hebben wij je cadeau gisteren meegegeven met de vervoerder, zodat deze op tijd wordt bezorgd.

Verkeerde bezorging

Ik heb al meerdere keren via jullie iets besteld en laatst ging het helaas een keer mis en was het op een verkeerd adres afgeleverd waardoor diegene die het zou moeten krijgen niks had ontvangen. Ik heb hun er toen over gemailt en had binnen een half uur een reactie dat ze het uit gingen zoeken. Een dat het natuurlijk niet de bedoeling was. Later kreeg ik een mail dat het idd verkeerd was gegaan en dat ze gelijk een nieuwe zouden sturen. Die 24 uur later alsnog bij de juiste persoon is bezorgd.

2026年2月23日

4 dagen vantevoren besteld

4 dagen vantevoren besteld, zodat het zeker zaterdag 31 januari op de verjaardag van mijn vriendin bezorgd zou worden. Wat denk je, cadeau gister niet verstuurd, sta ik mooi voor gek. Verjaardagscadeau wat te laat bezorgd wordt.

2026年1月25日

Max Cadeaus からの回答

Dank je wel voor je review. Wat vervelend dat het cadeau niet op tijd is bezorgd — dat begrijpen we heel goed, zeker omdat het om een verjaardag gaat.

We hebben het pakket afgelopen vrijdag op tijd meegegeven aan de bezorgdienst. Helaas is er volgens de track & trace daarna een vertraging bij de bezorging ontstaan, waardoor het pakket later is aangekomen dan gepland. Dat is natuurlijk erg jammer.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。