レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち3の評䟡

Stickers zijn top. En snel verzonden. Alleen jammer dat ze als brievenbus pakket verzonden zijn in een gewone A4 enveloppe, hierdoor zijn ze gekreukt. Ik heb gelukkig pas volgende week nodig dus ze l... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Topservice en kwaliteit! Ik had last-minute een traktatie nodig voor mijn kind en heb pas vlak voor het weekend besteld, terwijl ik het al op woensdag nodig had. Toch heeft deze mevrouw het supergoed... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Zoals elk jaar zien de traktaties er super leuk uit! Hele goede service, bij vragen krijg ik altijd eerlijk antwoord en advies als ik ergens over twijfel. Snelle levering, zeker niet duur! Nogmaals... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Prachtige traktaties mogen ontvangen voor de verjaardag van mijn dochter. Tijdens de levering was iets niet helemaal goed gegaan en dat is echt heel netjes opgelost! Bij het openen van de doos zaten e... もっず芋る

䌁業情報

1. 子䟛向けのパヌティヌ サヌビス
  2. パヌティヌ甚品店

圓該䌁業による蚘述

Wij maken traktaties voor iedere gelegenheid in ieder thema. Wij staan voor kwaliteit, snelle service en betaalbare traktaties.

連絡先

過去12か月のレビュヌ数: 38ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち3の評䟡

Stickers zijn top

Stickers zijn top. En snel verzonden.
Alleen jammer dat ze als brievenbus pakket verzonden zijn in een gewone A4 enveloppe, hierdoor zijn ze gekreukt. Ik heb gelukkig pas volgende week nodig dus ze liggen onder een dik boek om de kreukels eruit te krijgen.

2026幎8月15日
5぀星のうち5の評䟡

Snelle reactie en verzending, top!

Fijn bedrijf! Snelle reactie en verzending.
Ik wilde een aanpassing op een sticker (anders als het voorbeeld), via whatsapp stelde ik de vraag of dat kon en had vrijwel direct reactie dat dit mogelijk was. Daarna bestelling geplaatst en zij gaven aan dat het in principe de volgende dag verzonden kon worden. Zo ook gedaan, want had het erg snel binnen. Heel fijn! Dank jullie wel.

2026幎7月5日
5぀星のうち4の評䟡

niet ontvangen, wel mail voor oplossing

bestelling helaas niet ontvangen, wel nette mail gekregen voor oplossing.

2026幎5月27日

Hai hai,

Ik heb jouw bestelling er even bij gepakt en ik zie dat deze averzonden is op 27 mei. Je hebt hier ook een verzendbevestiging van ontvangen.
Super vervelend dat je je stickers nog niet ontvangen hebt, maar dit is een fout bij PostNL. Natuurlijk willen wij die fout van PostNL oplossen, wij doen heel veel om onze klanten tevreden te houden. Maar dat lukt alleen als je contact met ons opneemt. Dat heb je tot op heden nog niet gedaan.
Uiteraard hadden we je dan nieuwe stickers verzonden of (indien het helaas te laat was) je aankoopbedrag retour gestort.

Je mag natuurlijk nog steeds contact met ons opnemen via info@feestgemak-traktaties.nl

5぀星のうち5の評䟡

Ik heb nog steeds niks ontvangen

Na heel lang wachten heb ik mijn product alsnog ontvangen, nadat de maker het voor de 2de x heeft opgestuurd na contact.

Mooie stickers, goed product en goede prijs.

2026幎5月27日

Feestgemak Traktaties からの回答

Wat jammer dat je je stickers nog niet ontvangen hebt. Zoals ik vanmiddag aan de telefoon vertelde hebben wij deze direct de dag er verzonden én heb ik je direct aangeboden om nieuwe stickers op te sturen waarop je zelf zei dat je het nog 1 dag wilde afwachten. Soms is het beter om contact te zoeken met een bedrijf (en kom je er ineens achter dat ze een hele fijne klantenservice hebben die het direct voor je op wil lossen) in plaats van een 1-sterren review te plaatsen. Dat de post niet bezorgd kunnen wij immers niets aan doen en tóch boden we direct aan nieuwe stickers op te sturen. Dat lijkt ons eerder een 6-sterren review waard!

Stickers

Prachtige stickers mogen ontvangen! 27 april zouden ze verzonden worden i.v.m. vakantie en 29 april had ik ze binnen. Heel tevreden. Een echte aanrader. Dankjewel!

2026幎4月29日
5぀星のうち2の評䟡

Te laat binnen gekomen

2026幎4月7日

Goedemiddag,

Wat jammer dat je bestelling te laat kwam.
Ik heb jouw bestelling er even bij gepakt. Je hebt je snoepbekers besteld op vrijdag 3 april om 15:31 uur, met de melding dat je deze wilt ontvangen op 4 april.
Op onze website staat héél duidelijk vermeld dat bestellingen voor 18:00 uur de vólgende werkdag verzonden worden. Naast dat dit ons heel redelijk lijkt voor handgemaakte producten, staat het er dus heel duidelijk bij.

Waar post/koeriersservice veelal om 17:00 en soms zelfs al om 16:00 langs komen om pakketten op te halen, is het gewoonweg onmogelijk om een handgemaakt product binnen 29 minuten te maken én weg te brengen. We hebben dit pakket netjes de dag er na weggebracht (terwijl zaterdag niet eens een werkdag is). De enige pech die je had was dat het die maandag Pasen was (dus geen werkdag), waardoor dhl een dag later kwam. Maar wij hebben precies geleverd zoals beloofd (zelfs je pakket weggebracht op een zaterdag) en kunnen dus weinig anders concluderen dan dat je niet goed gelezen hebt.
Uiteraard willen we het wel met je oplossen, dus een mailtje sturen kan je wellicht meer oplossen dan hier een berichtje plaatsen.

Stuur ons gerust een mailtje op info@feestgemak-traktaties.nl en we denken met je mee!

Groetjes Patricia

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス