Bestel hier al jaren zakelijke pennen, assortiment is wel iets veranderd. Levertijd was de laatste keer iets langer dan gewend en zag nu dat deze zending uit Polen kwam? Nooit geweten of dit is iets... もっと見る

企業が回答しました
Tijdens ons 3 daagse event gekozen voor Maxilia. Direct contact, fijne service en meedenken was top. 1000+ katoenen tasjes die onze bezoekers altijd erg waarderen waren top. Goede kwaliteit, goed ve... もっと見る
企業が回答しました
Heel vlotte en meer dan correcte service: heel snel antwoord op e-mails, er werd meegedacht en toen het eindproduct niet was zoals verwacht, werd er zonder discussie een nieuwe productie opgestart om... もっと見る
企業が回答しました
Update 27.11.2026: Ich schreibe hier ein Update und erhöhe die Bewertung von 1 auf 3 Sterne, da maxilia schnell auf unsere Kritik reagiert hat. Vielen Dank dafür! Uns wurde auf die Bestellung ein... もっと見る
企業が回答しました
Maxilia is al jarenlang dé specialist op het gebied van gepersonaliseerde relatiegeschenken met een haarscherpe bedrukking. Niet alleen onze kwaliteit, maar ook onze no-nonsense service is waar onze klanten keer op keer voor terugkomen. En daar zijn we trots op! Daarnaast begrijpen wij als geen ander dat jij als klant niet altijd voor ‘de standaard’ wilt gaan. Wij helpen jou dan ook graag om het onmogelijke, mogelijk te maken! Dat doen we uiteraard niet alleen, maar met een jong en enthousiast team toegewijde Maxilianen verspreid over vier landen.
当該企業による記述
Hogeveldseweg 2, 4041 CP, Kesteren, オランダ
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常1週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Snel besteld en geleverd, voor een goede prijs/kwaliteit. Erg tevreden met de prettige service.

Maxilia Nederland からの回答
Logo was gemakkelijk te uploaden,

Maxilia Nederland からの回答
Ze hebben goed meegedacht voor het goede doel waarvoor we iets nodig hadden. Top service, zeer correcte levering alles wat ze beloven komen ze na! Heel fijn samenwerken!

Maxilia Nederland からの回答
Altijd een fijne communicatie, leveringen volgens afspraak en mooie producten.

Maxilia Nederland からの回答
Ik ben zeer tevreden. Maxilia heeft een goede en snelle service. Aanpassing naar aanleiding van de proefdruk was snel gemaakt en de levering volgens afspraak. Prima en mooi product.

Maxilia Nederland からの回答
Maxilia doet wat ze beloven. Persoonlijk contact en bieden hulp waar nodig ! Meerdere jaren al goede ervaring opgedaan met Maxilia

Maxilia Nederland からの回答
Helaas konden niet alle gekozen producten geleverd worden die uitgezocht en besproken waren.
Kwaliteit is goed maar onze tasjes en mutsen vielen iets tegen. Snelheid en proefdrukken waren oké.

Maxilia Nederland からの回答
Contact met Maxilia verloopt heel soepel en zeer snel. Fijn advies en hulp en er wordt snel geschakeld. Daarnaast een hele snelle levertijd. Kortom: top!

Maxilia Nederland からの回答
Vriendelijke, persoonlijke respons. Flexibel om een last-minute wijziging door te voeren. Goede prijzen en vooral een snelle levering! Van harte aanbevolen.

Maxilia Nederland からの回答
Snelle afhandeling, goede hulp en niet duur, goede service met thuisbrengen.

Maxilia Nederland からの回答
Houden zich aan leveringsafspraken. Denken ze dat iets fout is, nemen ze contact op. Doen niet zo maar wat. Fijne service!

Maxilia Nederland からの回答
Snelle reactie per mail. Vriendelijk geholpen ook aan de telefoon. Ze denken met je mee!

Maxilia Nederland からの回答
We hebben een herbestelling gedaan van balpennen omdat we over de kwaliteit van de pen zowel van de druk van ons logo. Er ging iets mis met de levering door de pakketdienst, maar de klantendienst van Maxilia heeft ons direct verder geholpen. We zijn tevreden klant!

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。