Bestel hier al jaren zakelijke pennen, assortiment is wel iets veranderd. Levertijd was de laatste keer iets langer dan gewend en zag nu dat deze zending uit Polen kwam? Nooit geweten of dit is iets... もっと見る

企業が回答しました
Tijdens ons 3 daagse event gekozen voor Maxilia. Direct contact, fijne service en meedenken was top. 1000+ katoenen tasjes die onze bezoekers altijd erg waarderen waren top. Goede kwaliteit, goed ve... もっと見る
企業が回答しました
Heel vlotte en meer dan correcte service: heel snel antwoord op e-mails, er werd meegedacht en toen het eindproduct niet was zoals verwacht, werd er zonder discussie een nieuwe productie opgestart om... もっと見る
企業が回答しました
Update 27.11.2026: Ich schreibe hier ein Update und erhöhe die Bewertung von 1 auf 3 Sterne, da maxilia schnell auf unsere Kritik reagiert hat. Vielen Dank dafür! Uns wurde auf die Bestellung ein... もっと見る
企業が回答しました
Maxilia is al jarenlang dé specialist op het gebied van gepersonaliseerde relatiegeschenken met een haarscherpe bedrukking. Niet alleen onze kwaliteit, maar ook onze no-nonsense service is waar onze klanten keer op keer voor terugkomen. En daar zijn we trots op! Daarnaast begrijpen wij als geen ander dat jij als klant niet altijd voor ‘de standaard’ wilt gaan. Wij helpen jou dan ook graag om het onmogelijke, mogelijk te maken! Dat doen we uiteraard niet alleen, maar met een jong en enthousiast team toegewijde Maxilianen verspreid over vier landen.
当該企業による記述
Hogeveldseweg 2, 4041 CP, Kesteren, オランダ
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常1週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
prima website met overzichtelijke keuzes. Uploaden logo soepel verlopen. tijdsafspraken correct nagekomen

Maxilia Nederland からの回答
Er is goed omgegaan met de vele aanpassingen. De flessen waren erg mooi! Evert heeft ons goed geholpen!

Maxilia Nederland からの回答
De bedoeling was dat ik exact het zelfde product kreeg als de vorige bestelling , dit ook aan gegeven. Echter moest ik alles opnieuw invoeren met als gevolg dat de letters kleiner zijn en de kleur wijkt af.

Maxilia Nederland からの回答
Het was een beetje zoeken op de site maar uiteindelijk gevonden wat ik zocht! Prima service en snelle levering.

Maxilia Nederland からの回答
Vragen werden snel beantwoord. Als het ontwerp niet goed was, werd meegedacht in de aanpassingen. Zeer tevreden!

Update 27.11.2026:
Ich schreibe hier ein Update und erhöhe die Bewertung von 1 auf 3 Sterne, da maxilia schnell auf unsere Kritik reagiert hat. Vielen Dank dafür! Uns wurde auf die Bestellung ein sehr wohlwollender Preisrabatt gewährt, der zeigt, dass Kundenservice hier noch groß geschrieben wird.
Wir bestellten die Kugelschreiber Gronk - Öko/Bambus mit Gravur nicht zum ersten Mal hier bei maxilia. Der Bestellprozess und die gelieferte Qualität waren immer ausgezeichnet. Leider so nicht beim letzten Mal: Schwierigkeiten mit dem Bestellprozess, mehrere Kontaktaufnahmen über den Kundenservice nötig, schlechte Qualität der Gravur. Leider müssen wir uns nun einen anderen Anbieter suchen. Sehr schade!

Maxilia Nederland からの回答
Plaatsen bestelling is makkelijk. Ook de verwachte levertijd klopt. En het produkt zag er mooi uit met ons eigen logo.

Maxilia Nederland からの回答
Er werd goed meegedacht over welke mok het meest geschikt was en of het ontwerp daar mooi op gedrukt kon worden.
Resultaat is een prachtige mok in fullcolor!

Maxilia Nederland からの回答
Ik bestelde 50 sleutelhangers met gravering en die werden netjes en op tijd geleverd; een mooi product waarmee ik de blits kan maken.

Maxilia Nederland からの回答
Het product was niet leverbaar en er is een mooi alternatief aangeboden. Prima opgelost met persoonlijk contact.

Maxilia Nederland からの回答
Ik vind persoonlijk de service van Maxilia teruglopen. Voorheen hadden ze alles en deed de accountmanager veel moeite om je te kunnen helpen.
Het assortiment is kleiner, maar dat vind ik geen probleem maar als ik voor iets vraag, krijg ik als antwoord dat ik het kan vinden op de site. Dat is niet de service wat ik vraag of verwacht. Andere leveranciers van promo artikelen helpen mee of komen met alternatieven.

Maxilia Nederland からの回答
Mooi en snelle geleverde producten. Communicatie is ook fijn en zij zijn goed bereikbaar.

Maxilia Nederland からの回答
Het duurt te lang voordat ik een reactie kreeg. Moeilijk om een eerder geleverde order nogmaals te bestellen, moet makkelijker kunnen.

Maxilia Nederland からの回答
Snelle afhandeling en weer een kwalitatief prima product geleverd. Heel erg blij mee.

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。