Banner for Maxilia Nederland

TrustScore 5段階評価の4.5

4.4

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち4の評価

Bestel hier al jaren zakelijke pennen, assortiment is wel iets veranderd. Levertijd was de laatste keer iets langer dan gewend en zag nu dat deze zending uit Polen kwam? Nooit geweten of dit is iets... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Tijdens ons 3 daagse event gekozen voor Maxilia. Direct contact, fijne service en meedenken was top. 1000+ katoenen tasjes die onze bezoekers altijd erg waarderen waren top. Goede kwaliteit, goed ve... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Heel vlotte en meer dan correcte service: heel snel antwoord op e-mails, er werd meegedacht en toen het eindproduct niet was zoals verwacht, werd er zonder discussie een nieuwe productie opgestart om... もっと見る

5つ星のうち3の評価

Update 27.11.2026: Ich schreibe hier ein Update und erhöhe die Bewertung von 1 auf 3 Sterne, da maxilia schnell auf unsere Kritik reagiert hat. Vielen Dank dafür! Uns wurde auf die Bestellung ein... もっと見る

企業情報

1. 販促製品提供業者
  2. バッグ店
  3. 容器入り飲料水提供業者
  4. ペン販売店
  5. 販売促進物品店

当該企業による記述

Maxilia is al jarenlang dé specialist op het gebied van gepersonaliseerde relatiegeschenken met een haarscherpe bedrukking. Niet alleen onze kwaliteit, maar ook onze no-nonsense service is waar onze klanten keer op keer voor terugkomen. En daar zijn we trots op! Daarnaast begrijpen wij als geen ander dat jij als klant niet altijd voor ‘de standaard’ wilt gaan. Wij helpen jou dan ook graag om het onmogelijke, mogelijk te maken! Dat doen we uiteraard niet alleen, maar met een jong en enthousiast team toegewijde Maxilianen verspreid over vier landen.

Persoonlijke service en een breed assortiment

当該企業による記述

Maxilia onderscheid zich in de markt met haar persoonlijke service en brede assortiment.
Voor elke gelegenheid het perfecte geschenk, wil je weten welk geschenk? Bel ons gerust op! Onze enthousiaste Maxilianen helpen je graag met jouw wensen.

連絡先

Maxilia helpt jouw bedrijf groeien!

Bedank, verras of promoot jouw bedrijf met bedrukte geschenken.

4.4

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち4の評価

Snelle service

Snelle service (ook klantenservice). Al is de kwaliteit van het product minder dan ik had verwacht. Wel makkelijk monteerbaar en past op alle auto's.

Maxilia Nederland からの回答

Hartelijk dank voor je review! Fijn dat je de tijd hebt genomen om ons feedback te geven over het product. Dat ga ik doornemen met ons productteam. Heel veel plezier van de kentekenplaathouders!

5つ星のうち3の評価

prima bedrijf, maar een herhaal order is maar afwachten wat je krijgt

Bij een repeat order van 4 jaar geleden kwam een ander model pen en een fletse opdruk. Moeilijk te verkopen als wederverkoper.

Maxilia Nederland からの回答

Wat vervelend om te lezen dat de herhaalorder niet helemaal naar wens was! Ik zag dat je hierover inmiddels al wel in contact was met mijn collega. Ik zal je hierover nog even persoonlijk contacteren zodat we hierop samen tot een goede afronding kunnen komen!

5つ星のうち5の評価

Ik vind de klantenservice top!

Ik vind de klantenservice top!

Maxilia Nederland からの回答

Als medewerker van de klantenservice is dit het beste compliment dat ik kan lezen! Heel veel plezier van jullie orders met de mokken en handschoenen. Als er nog wel iets is dan helpen we je natuurlijk graag!

Maxilia Nederland からの回答

Wat een fijne positieve review! Bedankt! We hopen je de volgende keer weer net zo snel en goed te helpen als bij deze order luciferdoosjes!

Tevreden

Precies wat ik hoopte en alles volgens afspraak geleverd. Zonder enig probleem

2025年10月21日

Maxilia Nederland からの回答

Wat fijn om te horen dat alles helemaal was zoals je gehoopt had! Op naar veel fijne oplaad-momentjes!

Goed en snel

Bij een vraag, goed telefonisch contact en een oplossing aangereikt gekregen. Sneller geleverd dan beloofd, TOP!

2025年10月3日

Maxilia Nederland からの回答

Bedankt voor je review Tine! Veel plezier met de tasjes :-)

5つ星のうち1の評価

Geen levering, geen reactie – zeer teleurstellend

Op 18 september heb ik Napolitain chocolade besteld via de website van Maxilia, maar tot op heden heb ik niets ontvangen. Ik heb meerdere e-mails gestuurd, maar krijg geen enkele reactie. Ook is er geen terugbetaling gedaan. Dit is absoluut onacceptabel. Slechte service, geen communicatie en geen levering. Ik raad Maxilia ten zeerste af!

2025年10月16日

Maxilia Nederland からの回答

Hoi Emine, wat enorm vervelend dat je bestelling niet is aangekomen en dat je geen reactie hebt ontvangen op je e-mails! Dat is absoluut niet de service die wij willen bieden, hiervoor onze excuses! Ik ga uitzoeken waar het mis is gegaan en zorg dat je vandaag een reactie met passende oplossing van ons ontvangt.
Met vriendelijke groet, Jan Willem van Maxilia

5つ星のうち5の評価

Website, klantenservice, levering, alles ok

Website werkt goed, wij hebben hesjes besteld met eigen logo en tekst dus niet de meest eenvoudige bestelling. Prettig contact met klantenservice. Levering sneller dan verwacht. Bedankt Maxilia

2025年9月27日

Maxilia Nederland からの回答

Bedankt voor je positieve review Ruud.
Goed om te horen dat we je goed hebben kunnen helpen, tot de volgende keer!

Na een te late levering

Na een te late levering, met de belofte dat de levering tijdig zou zijn. Netjes opgelost en keurig afgehandeld. We bestellen weer bij Maxilia.

Enig puntje van feedback dat er voorzichtig met de belofte van tijdige levering moet worden omgegaan, want als er geen zekerheid is kan het bedrijf in kwestie nog voor een alternatief of backup zorgen.

2025年9月19日

Maxilia Nederland からの回答

Bedankt voor je review en eerlijke feedback!
Hier gaan we mee aan de slag, hopelijk mogen we je in het vervolg probleemloos helpen!

Snelle productie en levering

Mooi product, goeie service en supersnelle productie levering (veel sneller dan bij vergelijkbare bedrijven).

2025年9月26日

Maxilia Nederland からの回答

Bedankt voor je review Maartje.
Goed om te horen dat we je snel hebben kunnen helpen!

5つ星のうち5の評価

Goede email communicatie met snelle en…

Goede email communicatie met snelle en inhoudelijke informatie. Produkt (cap met opdruk) op tijd geleverd. Prijzen zijn vergeleken met andere bedrijven zeer redelijk. Enige minpuntje: geen email met track and trace.

2025年9月23日

Maxilia Nederland からの回答

Bedankt voor je review Paul!
Goed om te horen dat we je goed hebben kunnen helpen.
Vervelend dat de track en trace niet correct is verzonden, mocht dit in het vervolg weer het geval zijn, zou je dan contact met ons op willen nemen? Dan sturen we deze handmatig naar je toe!

5つ星のうち2の評価

Hele onduidelijke website wat betreft…

De website is erg onduidelijk wat betreft de betaling. Je zou verwachten dat je een melding krijgt zodra er betaald moet worden, maar die informatie is ergens weggestopt. Ik ontving meerdere herinneringen over de goedkeuring van het ontwerp, terwijl ik dat allang had gedaan. Pas daarna kreeg ik een e-mail, waarin bleek dat ik eerst moest betalen. Een duidelijke e-mail met een betalingslink was logischer geweest. Nu was de betaalmogelijkheid moeilijk te vinden.

Daarnaast was de klantenservice erg onvriendelijk. Ik ben door twee verschillende medewerkers op een onaardige manier te woord gestaan.

Het geleverde product was gelukkig wel goed.

2025年9月26日

Maxilia Nederland からの回答

Bedankt voor uw uitgebreide feedback. Jammer om te horen dat het bestelproces en de communicatie over de betaling niet helemaal duidelijk waren. Dat is natuurlijk niet de ervaring die we willen bieden. We nemen uw opmerkingen mee om onze bestel- en e-mailflow te verbeteren, zodat voor iedereen duidelijk is wanneer en hoe er betaald kan worden.

Ook vinden we het vervelend om te lezen dat u onze klantenservice als onvriendelijk heeft ervaren. Dat nemen we serieus en we bespreken dit intern met het team.

Fijn om te horen dat het eindresultaat wél naar wens was. Als u uw ervaring verder wilt toelichten of nog suggesties heeft, nemen we graag contact met u op om het goed af te ronden.

5つ星のうち5の評価

Altijd snelle reactie en hulp via de…

Altijd snelle reactie en hulp via de chat. Mooie artikelen en snel verzonden.

2025年9月18日

Maxilia Nederland からの回答

Supermooi om te horen en blij dat je onze service ook zo positief hebt ervaren! Veel plezier van de sleutelhangers en graag tot een volgende keer!

Soepel en snel besteld

Soepel en snel besteld. Snel gereed.

2025年9月6日

Maxilia Nederland からの回答

Wat fijn dat alles zo soepel is verlopen! Daar krijgen wij energie van! Bedankt voor je bestelling en graag tot de volgende keer.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。