Dammsugaren har tre lÀgen. Den mellersta Àr bra till golv och den starka Àr vÀldigt bra pÃ¥ mattorna och soffan. BehÃ¥llaren Àr rymlig och lÀtt att rengöra. Jag vill ha denna en lÃ¥ng tid framöver sÃ¥ jag... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
SÀmsta köpupplevelsen jag varit med om. - köpte en hÃ¥rfön och betalade extra för express leverans (1-2 dagar). Tog strax över 2v att fÃ¥ min produkt. Och nÀr jag vill returnera sÃ¥ stÃ¥r dem ej för ret... ãã£ãšèŠã
LÀtt att bestÀlla och bekrÀftelse kom, men inget utlÀmningsstÀlle utan endast levereras till hemadressen vilket Àr svÃ¥rt nÀr man jobbar dagtid och bor i lÀgenhet. Försökte fÃ¥ kontakt, mailade men d... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Ãlskar den!!!! Har i flera Ã¥r över haft för mycket hÃ¥rvÀxt som sticker ut vid bikinilinjen vilket har resulterat i att man inte vill ha bikini pÃ¥ sig. Efter nÃ¥gra ggr sÃ¥ Àr jag silkenlen och jag À... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Maxlager Àr en svensk e-handel som erbjuder elscootrar, hårstylers och skönhetsprodukter med snabb leverans och 90 dagars öppet köp. Vi fokuserar på kvalitet, bra priser och kundnöjdhet.
é£çµ¡å
éåžž1ã«æä»¥äžçµã£ãŠããåç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Underbar hÃ¥rstyler men anvÀnder denâŠ
Underbar hÃ¥rstyler men anvÀnder den gÀrna för att torka mitt hÃ¥r efter jag har duschat ð
Snabb leverans Dammsugaren verkarâŠ
Snabb leverans Dammsugaren verkar fungera utmÀrkt
Mycket bra val
Mycket bra val. Hade Dyson innan.
Men saknar tillbehör, dÀr Àr Dyson bÀttre.
Det som gjorde att jag valde deras varâŠ
Det som gjorde att jag valde deras var att den sÃ¥g ut och ha allt som en dyson hade inklusive en lÀderlÃ¥da / förvarningar lÃ¥da. FrÃ¥n skillnad till alla andra, dÃ¥ jag inte sett det tidigare och jag vill gÀrna ha den. Ãr mycket nöjd det kom som förvÀntat
Hotar med inkasso och kronofogden
Hotar med inkasso och kronofogden, fast det Àr betalt via Klarna.
SÀmsta köpupplevelsen jag varit med om.
SÀmsta köpupplevelsen jag varit med om.
- köpte en hårfön och betalade extra för express leverans (1-2 dagar). Tog strax över 2v att få min produkt. Och nÀr jag vill returnera så står dem ej för returen. Utan den ska jag betala på nÀrmare 400kr.
Kommer aldrig handla hÀr igen.
VÀldigt snabb och bra kundservice
VÀldigt snabb och bra kundservice, min dammsugare funkar också bra, jag kÀnner mig nöjd med mitt köp och min dammsugare
Deras dammsugare Àr vÀldigt stark
Deras dammsugare Àr vÀldigt kraftfull, jag anvÀnder denna X7 och min sladd dammsugare, de funkar vÀldigt bra tillsammans ð
Nu Àr det enkelt att stÀda!
Dammsugaren har tre lÀgen. Den mellersta Àr bra till golv och den starka Àr vÀldigt bra på mattorna och soffan. Behållaren Àr rymlig och lÀtt att rengöra. Jag vill ha denna en lång tid framöver så jag köper ett exyra batteri. Nu Àr det enkelt och obesvÀrligt att stÀda!
De er nogle lÞgner
De er nogle lÞgner. På hjemmesiden står der 1-3 dags leverings tid men der går mere end 2 uger.
Det informere ikke noget omkring det. DÃ¥rlig service
Köpte en iscooter i9 hos dem och ÀrâŠ
Köpte en iscooter i9 hos dem och Àr vÀldigt nöjd med den, ville inte köpa något dyr elscooter då den Àr för kort pendel
Riktigt bra tryck på dammsugaren
Riktigt bra tryck pÃ¥ dammsugaren, köpte X7 modellen. Snabb leverans och trevlig kundtjÀnst. ð
Dammsugaren funkar bra
Dammsugaren funkar bra, dem svar snabbt i kundservice, upp till bevis nu och se hur bra dammsugaren Àr.
Trodde inte den skulle vara lik bra somâŠ
Trodde inte den skulle vara lik bra som på deras annonser men den tar fasiken upp allt, otroligt!
Inte vilken dammsugare som helst
Inte vilken dammsugare som helst, utan den bÀsta sladdlösa jag testat, mycket mycket nöjd.
Någon som jag vill tacka extra mycket var Sofia som hjÀlpte mig hela vÀgen med min bestÀllning då jag jag ville vara helt sÀkert på mitt val av dammsugare och att den skulle fungera för mig, för det vÀrsta jag vet Àr nÀr man behöver krångla och skicka tillbaka något. Kan starkt rekommendera Maxlager
Jag Àr nöjd och dammsugaren Àr perfekt
Jag Àr nöjd och dammsugaren Àr perfekt. Rekommenderar starkt ð€
JÀttebra dammsugare
JÀttebra dammsugare, mycket bÀttre Àn min gamla Dyson som kostade mig 3x priset.
Batteri tiden Àr helt otrolig och behÃ¥llaren Àr vÀldigt stor sÃ¥ man behöver tömma den sÀllan. ðâºïž
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ