レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち4の評䟡

Starpod Àr smidig. HÀnger fÀrdig laddad pÃ¥ vÀggen. Men startknappen sitter fel. Om jag hade en mindre hand skulle det kanske fungera. Nu har jag en normal hand och den fÃ¥r inte plats pÃ¥ handtaget eft... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jag har lÀst bÃ¥de god och dÃ¥liga recessioner pÃ¥ produkten och var lite tveksam att köpa den men Àr sÃ¥ glad jag gjorde det. BÀst dammsugare jag har nÃ¥gonsin haft. LÀtt att anvÀnda, stark motor, mycke... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

BestÀll absolut INGET frÃ¥n detta företag! UndermÃ¥lig produkt frÃ¥n TEMU som man tar ut överpris pÃ¥. Följer inte svensk konsumentlag gÀllande Ã¥nger och returer. Försöker tvinga kunder att betala 15%... もっず芋る

䌁業情報

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち1の評䟡

Har haft denna dammsugare drygt ett ÅR

Har haft denna dammsugare drygt ett ÅR och redan har en inre sugslang spruckit sönder fastÀn vi inte har anvÀnt det dagligen i och med att vi har en effektiv centraldammsugare. Starpod har ingen TELEFONKONTAKT sÃ¥ jag skrev ett e-postmeddelande angÃ¥ende denna skada och fick ett svar att köpa en ny slang och byta sjÀlv enl. bif. video. Denna dammsugare Àr inte vÀrd ett enda öre, tillverkas i KINA, rena SKITEN

2026幎3月13日

BEDRÄGERI!!

Försökt anullera bestÀllning innan utskick då jag ångrade den men fanns ingenstans på hemsidan att göra detta. Kontaktar företag via support (hemsidan).

Får då veta att ordern redan skickats- Och dessutom från Kina!? Inget som framgick vid bestÀllningen heller ?! - Blev förbannad då jag ju ångrat bestÀllningen och absolut inte bestÀllt något från Kina!-Man sÀger då att" vi kan skicka den från Tyskland istÀllet" -och erbjuder en rabatt på beloppet om jag tar emot leverans /bestÀllning dÀrifrån då- Jaha?! -- men den var ju "-TyvÀrr" redan skickad"-- hette det ju då?!

Varför denna hastigt påkomna manöver plötsligt ?!-Hittills inte fått mer svar på detta - ett ,minst sagt, desperat försök till övertalning i något jag vill avstyra/avboka !

Det hÀr tycks vara ett rent bedrÀgeri vill jag påstå!!

Vill varna för att bestÀlla något alls från detta företag!!

Problem löst för min del .Detta tack vare att jag anvÀnder Klarna vid alla köp jag gör. Dom Àr helt fantastiska nÀr man råkar ut för något ovÀntat som detta då ex.vis!

2026幎2月12日

Das ist eine Schwindelfirma

Das ist eine Schwindelfirma ohne Impressum, ohne Adresse, ohne Telefonnummer. FÌr eine RÌckerstattung gilt: "Artikel mÌssen in neuem und ungeöffnetem Zustand sein. Wenn der Artikel in gebrauchtetm oder geöffnetem Zustand ankommt, wir ihre RÌckerstattung abgelehnt."
Das ist Betrug! Finger weg!

2025幎12月11日

svindel firma

Sjovt som alle brugere her med noget godt at sige kun har lavet en anmeldelse. (Det er falske brugere her på trustpilot)
Dette er et svindelfirma som lige har skiftet navn fra Norada.dk.
Ingen kundeservise som forstår dansk eller engelsk.
Ingen reklamationsret
Snyd og bedrag også hÊves der flere penge en de har lov til.

2025幎9月11日

FUP og FIDUS firma

Bestilte en stÞvsuger, kÞbte og betalte for varen, men har aldrig modtaget noget derfra.
Rettede henvendelse til virksomheden flere gange, men fik aldrig noget svar fra dem.
Mit råd: Hold dig/jer LANGT VÆK fra Starpod-dk.com

2024幎10月5日

BestÀll absolut INGET frÃ¥n detta

BestÀll absolut INGET från detta företag! Undermålig produkt från TEMU som man tar ut överpris på. Följer inte svensk konsumentlag gÀllande ånger och returer. Försöker tvinga kunder att betala 15% av summan utöver frakten vilket inte Àr ok.
VÀgrar att lÀmna ut returadress om man inte godkÀnner dom 15% man vill lura konsumenten på. Vidtar rÀttsliga åtgÀrder mot företaget.

Avråder alla att bestÀlla från STARPOD!!!

2025幎9月9日

Ich bin sehr zufrieden

Ich habe zuerst gedacht, es sei ein Fake. Doch nach 13 Tagen ist mein Staubsauger STARPOD endlich geliefert worden. Ich habe ihn sofort zusammengesetzt und sofort in Betrieb genommen. Ich bin total begeistert und warte noch auf eine Betriebsanleitung Deutsch (pdf) per
Mail. Ich empfehle den STARPOD gerne weiter. Liebe GrÃŒsse Ariella

2025幎8月2日

Högsta betyg

Jag har lÀst både god och dåliga recessioner på produkten och var lite tveksam att köpa den men Àr så glad jag gjorde det. BÀst dammsugare jag har någonsin haft. LÀtt att anvÀnda, stark motor, mycket sug och toppen på alla sÀtt och vis. Bra valuta för pengar. VÀrm rekommenderas! /I read both good and bad reviews on this product before I bought it. I am so glad I bought it. Best vaccum cleaner I have ever had. Easy to use, powerful and just a great machine in all ways. Great price and quality. I warmly recomend it.

2025幎7月27日

STYR UNNA, BARE JUKS!!!!

Dette produktet er såååå ekstremt dårlig.
Fortjener ikke 1 stjerne engang!
StÞvsuger hodet gikk i stykker etter 3 gangers bruk.
Etter kontakt med starpod ble jeg tilbudt nytt hodet .
Men det stÞrste problemet er at den ikke suger mer enn 2 stÞvdotter og i tillegg så detter det ut når du skrur av stÞvsugeren.
I Kommunikasjon for å reklamere på produktet så ber de meg betale et Þdeleggelsesgebyr på 1500 kr.
STYR UNNA. DU BLIR LURT!!!

2025幎5月7日

UseriÞst.

Har flere gange henvendt mig for at få tilsendt ordrenummer efter kÞb. De reagerer ikke på mine henvendelser, men jeg kan se de har reserveret betaling. jeg ved ikke om jeg overhovedet modtager varen.

2025幎7月2日
5぀星のうち4の評䟡

Starpod Àr smidig

Starpod Àr smidig. HÀnger fÀrdig laddad på vÀggen.
Men startknappen sitter fel. Om jag hade en mindre hand skulle det kanske fungera. Nu har jag en normal hand och den får inte plats på handtaget eftersom startknappen sitter dÀr. NÀr jag börjar dammsuga då stannar dammsugaren eftersom jag kommer i nÀrheten av startknappen. Konstig placering av startknappen. Det tog ett tag innan jag förstod varför den stannade.

2025幎5月3日
5぀星のうち1の評䟡

Den absolut sÀmsta damsugare jag Àgt.

Den absolut sÀmsta damsugare jag Àgt.
Den suger inte upp fint damm.
Den lÀmnar dammtussar efter sig.
Inte ens på högsta fart fungerar den.
Den har så högt ljud att man behöver hörselskydd.
Den Àr mycket tung.
Den Àr otroligt klumpig att dammsuga möbler och annat med.
Det Àr totalt bortkastade pengar.
Köp inte, det blir bara en stor besvikelse.

2025幎2月22日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス