Vi havde en helt fantastisk oplevelse med Maya Soele! Fra fÞrste kontakt var kommunikationen i top - hurtige svar, god rÃ¥dgivning og fuldt fokus pÃ¥ vores behov. Bestillingen gik lynhurtigt, og aller... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Hurtig levering og sÃ¥ fint pakket ind. Super flot design og lÊkker kvalitet. Jeg har tidligere bestilt SOSU'EN ved Maya Soele, som skulle bruges til en gave efter endt praktikophold, til et fantast... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Fantastisk produkter og virkelig hurtig levering! Bestilte tirsdag d. 21/10, hvor produktet jeg bestilte var i retsordre. Jeg kontaktede dernÊst Maya og hun vendte prompte tilbage med s... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg bestilte en Svendegave hjem, som jeg lÊnge havde vidst jeg ville give. Da jeg havde lidt eftertÊnksomhed omkring produktet og muligheden for, at svare mÃ¥ske havde fÃ¥et tilsvarende ide, kontakte... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Maya Soele® er dansk design som hylder de erhvervsfaglige fag og funktioner, med unikke og personlige figurer til hvert enkelt fag Serien er i luksuriÞst og tidlÞst design, og udfÞrt i FSC® 100% certificeret trÊ. Maya Soele® er FSC®- certificeret under certifikatnummer SCS-COC-005763-DR (FSC®C132484)
Nordvestpassagen 91, 8200, Aarhus N, ãã³ããŒã¯
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
Super smukke produkter, flot håndvÊrk og ideen er rigtig god.
Det jeg havde bestilt blev hurtigt sendt. DesvÊrre modtog jeg en forkert vare, men Maya svarede lynhurtigt og sendt en ny afsted med det samme.
Alt i alt en rigtig god oplevelse

Maya Soele® ããã®åç
Smukkeste design i hÞj hÞj kvalitet .
Fantastisk gave ide til min udlÊrte frisÞr elev.
Fantastisk service ð

Maya Soele® ããã®åç
Professionelt håndteret, hurtig levering - og den skÞnneste svendegave er klar til fejringen:)

Maya Soele® ããã®åç
Smuk tÞmrer gave, med indgravering - alt gik fint, kommunikation, levering mv. levede op til forventningerne.

Maya Soele® ããã®åç
Produkternes stÞrrelse og formÃ¥l indeholder ogsÃ¥ et lÊkkert finis, der kun kan gÞre modtageren glad ð€
Er meget anbefalesvÊrdigt.

Maya Soele® ããã®åç
Den var som på hjemmesiden og gravering ok

Maya Soele® ããã®åç
Altid perfekt kundeservice og sender lynhurtigt.
Tak for et skÞnt samarbejde.

Maya Soele® ããã®åç
Hurtig levering og så fint pakket ind. Super flot design og lÊkker kvalitet.
Jeg har tidligere bestilt SOSU'EN ved Maya Soele, som skulle bruges til en gave efter endt praktikophold, til et fantastisk personale pÃ¥ et plejecenter. Denne gang blev figuren bestilt til en gave til en 75 Ã¥rs fÞdselsdag - den lille figur kan bruges til mange anledninger, den siger sÃ¥ megetâ€ïž.

Maya Soele® ããã®åç
FuldstÊndig fantastisk håndvÊrk og den bedste gaveide! Jeg håber der kommer flere figurer, så jeg kan kÞbe dem fremadrettet!

Maya Soele® ããã®åç
Perfekt rådgivning og service og et godt produkt - bedre bliver det ikke stor anbefaling herfra

Fantastisk gave der er SÃ
SIGENDE og SÃ
SMUKT udfÞrt, at det går lige i hjertet. Med en personlig indskrift er der ikke et Þje tÞrt. Jeg er vild med det produkt, jeg har bestilt og nu modtaget.
Hurtig levering; fra bestilling sÞndag aften til levering tirsdag eftermiddag. What not to like?