Mayli Jewels レビュー

TrustScore 5段階評価の5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち4の評価

Fantastisch mooi een echt kwaliteits product! De verzending ging echter helaas wat minder soepel (dit lag aan de bezorgdienst). Maar na verschillende contactmomenten zijn we er uit en is het geluk... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Ik ken Mayli (Nhi en Du) van de diverse beurzen waar ik haar trof; altijd vol passie en enthousiasme en zulke mooie handgemaakte (eerlijke) producten. Ze denkt altijd mee en geeft dat beetje extra lie... もっと見る

5つ星のうち5の評価

I met Nhi in her holiday pop-up in Amsterdam. I have been wanting to own jade for a long time but too concerned of purchasing a bad quality item. Nhi will be the best jade consultant you will meet. Ma... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Very straightforward communication with Nhi. My first buy was when we met in Antwerp Belgium during the amazing Asia festival and then come the ‘Wuji’ collection launched which prompted my next buy. S... もっと見る

企業情報

1. 宝石店
  2. 衣料品店

当該企業による記述

Founded in May, 2014. Designed for Simplicity. Dainty, fine jewerly with endless combinations. Made to style with your wedding bands, heirloom- and favorite pieces.

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 38

レビューを書く

5つ星のうち3の評価

Verzending etc is prima verlopen

Verzending etc is prima verlopen. De kwaliteit is niet al te best helaas.

2023年3月27日

Hi M,

bedankt voor je waardevolle feedback. Wat jammer om te vernemen dat de kwaliteit niet geheel naar wens is. We horen graag waar we kunnen verbeteren.

BAGUE CHAINE ET BARRETTE ZIRCONIUM

Après maintes recherches sur internet, je trouve ENFIN ma petite bague, jolie, pas chère, tout pour plaire ! gros bémol, au moment de finaliser ma commande, au moment de passer au paiement, il est indiqué sur le site "cette boutique n'accepte actuellement aucune commande" ......

2023年2月12日
自発的なレビュー
5つ星のうち5の評価

I found them by coincidence in a…

I found them by coincidence in a Christmas market and I felt to trust them by the way they treat me. I got a necklace for myself then and have been very happy that order 2 extra online for my nephews.

Good quality and nice design.

2023年1月31日

Liefdevol

Ik heb shop Mayli ontmoet op de beurs creative life. Hier werd ik al super geholpen. Zo liefdevol en met een luisterend oor. Een paar maanden later online een prachtige hanger gekocht en ik kreeg er als verrassing een prachtige zilveren ketting bij, zo ontzettend lief. Ik ben er onwijs blij mee! Dankjewel 🥰. Op naar een geweldig 2023!

2022年12月29日
自発的なレビュー

Mayli Jewels からの回答

Hi Janine! Wat ontzettend waardevol om deze review van jou te mogen ontvangen. Bedankt en de beste wensen! We zien je graag weer :)

Uniek!

Prachtige sieraden die heel lang mooi blijven! Makkelijk te bestellen en snel bezorgd. Super fijn ✨ zeker niet m’n laatste bestelling.

2022年12月1日

fijn meedenken!

Kadootje voor verjaardag dochter. Wel wat tijdsdruk door mijn te late actie. In telefonisch overleg zeer veel begrip en oplossingsgerichtheid om het toch voor elkaar te krijgen (in tijd en keuze). Top!!

2022年9月20日

Mayli Jewels からの回答

Ha Bertus, wat ontzettend fijn om te vernemen dat het cadeautje op tijd was aangekomen en goed beviel :) Bedankt voor het nemen van uw tijd om ons een review achter te laten. Veel plezier en wellicht tot de volgende bestelling!

5つ星のうち3の評価

Rare sluiting

Mooie ketting, maar het verlengstukje (waarvoor je extra moet betalen) aan de achterkant is helaas anders dan de kettinkje voor de sluiting. Waardoor het raar uitziet en de sluiting er ook niet goed in past. Dit zouden ze best met hetzelfde stukje kunnen maken.

2022年10月6日

Mayli Jewels からの回答

Beste Julia, wat vervelend dat je ketting aansluiting niet geheel aansluit. In principe zijn dit twee aparte producten. Echter kan ik me goed voorstellen dat je een bijpassende wilt ontvangen. We kijken er graag naar om voor alsnog een passende verlengstuk voor je te maken. Zou je ons kunnen mailen via info@maylijewels.com met een foto?

5つ星のうち2の評価

Armbandje wat ik heb besteld doet zeer

Armbandje wat ik heb besteld doet zeer, de zwarte kleine steentjes maken krassen op mijn armen, zeker als je lange mouwen aan hebt. De ketting zit ook niet lekker in mijn nek, zonde want ik had een groot bedrag als cadeau gekregen voor mijn verjaardag. Ook vind ik de hanger erg klein, dit lijkt op de website anders. Heel jammer dat het zo tegen valt.

2022年9月27日
5つ星のうち1の評価

Vind het wel jammer dat de hanger super…

Vind het wel jammer dat de hanger super klein is. Had hem groter verwacht. Misschien goed om te maten er bij te zetten. De letter er inslaan mag ook zorgvuldige gebeuren dit is niet echt. En de hanger is hierdoor ook beschadigd. Heel erg zonde. Voor nooit meer hier bestellen.

2022年9月14日

Hi Nick,

bedankt voor het nemen van je tijd voor een feedback. We stellen dit zeer op prijs. Wat vervelend om te vernemen dat het hangertje niet is zoals je had gehoopt. We werken inderdaad met fijne ontwerpen, dit kunnen we inderdaad wat duidelijker maken aan de klant met maten. Ieder gepersonaliseerde item wordt ambachtelijk gemaakt. Wanneer het is beschadigd, ontvangen we graag een foto per mail om dit beter te kunnen beoordelen. We denken graag mee. info@maylijewels.com

Matige levering

Wel snel contact met klantenservice, maar na 1,5 week geen zicht op een levering. Erg jammer als het voor een verjaardag is

2022年9月6日

Mayli Jewels からの回答

Hi Mitchell, wat vervelend om te vernemen dat je pakket te laat was aangekomen. Bij het nalopen met de betreffende verzendpartij, kunnen we zien dat het pakket enorme vertraging heeft opgelopen. Het is uiteindelijk geleverd op Woensdag 7 september 15:01 (1,5 week later). Onze oprechte excuses, dit had niet zo mogen lopen.

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。