レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Alleen maar lof voor dit bedrijf. Geweldige actie maar ook super snelle levering.Mega service toen ik zelf een foutje had gemaakt in de bestelling. Snel hersteld. Wow, zo maak je klanten blij!🤩 👌🏻

5つ星のうち5の評価

Wij zijn super blij met de bestelde speenkoorden en de wintermuts. Mooi en fijn materiaal! Daarnaast gingen er enkele dingen mis met de verzending bij Post NL waardoor ik geregeld mailcontact had... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Bestelling zou geleverd worden 11/02, tot op heden nog steeds niks ontvangen. May Mays legt de fout bij de koerier en komt niet met een gepaste oplossing. Aangezien zij verantwoordelijk zijn voor pakk... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Snelle levering, lieve persoon. Had adres verkeerd ingevuld op website. Stuurde privé berichtje via Facebook. Heeft meteen alles aangepast en zo pakketje gekregen!!! Echt top! Antwoord snel dus! H... もっと見る

企業情報

1. ベビー用品店

当該企業による記述

Bij May Mays maken we met liefde handgemaakte, gepersonaliseerde speenkoorden en babyaccessoires. Elk item wordt speciaal op bestelling gemaakt, met oog voor detail, veiligheid en stijl. Omdat onze producten gepersonaliseerd zijn, nemen we de tijd om elk ontwerp zorgvuldig samen te stellen. Dat betekent soms net iets meer geduld, maar altijd met als doel een mooi en uniek eindresultaat voor jouw kleintje. We zijn een groeiend merk en leren elke dag bij. Feedback van klanten nemen we serieus en gebruiken we om onze service en producten continu te verbeteren. Mocht er iets niet helemaal naar wens zijn, dan denken we graag mee aan een passende oplossing. Dank je wel dat je May Mays bezoekt en de tijd neemt om je ervaring te delen 🤍

連絡先

通常1カ月以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Niks kopen hier

Niks kopen hier, mijn schattige babypakje is 3 weken onderweg geweest vanuit China... maat 60 !! Huh ? Oplichterij... nu hopen dat ik een retouradres ga krijgen

2025年1月15日

Hoi Harriet,
Bedankt voor je bericht en het delen van je ervaring. Het spijt ons om te horen dat je niet tevreden bent met je bestelling en dat de levering langer duurde dan verwacht. We begrijpen dat dit erg vervelend is en willen onze excuses aanbieden voor het ongemak.

We hebben inmiddels contact met je opgenomen via e-mail om dit verder met je te bespreken en natuurlijk op te lossen. We hopen dat we hiermee alles naar tevredenheid kunnen verduidelijken.

Nogmaals onze excuses en bedankt dat je de tijd hebt genomen om ons feedback te geven.

5つ星のうち4の評価

Passende oplossing

I.v.m. een negatieve ervaring, heel fijn meegedacht aan een passende oplossing bedankt hiervoor!

2025年1月6日

May Mays からの回答

Beste, wij geven altijd binnen 48 uur een reactie je kunt mailen naar info@maymays.nl ( ik zie niet van welke naam/bestelling deze review is :( )
Wil je ons ajb nog eens mailen met het probleem zodat we het kunnen oplossen.
Groetjes May Mays

5つ星のうち1の評価

Meerdere bandanas gekocht van 0 tot 2…

Meerdere bandanas gekocht van 0 tot 2 jaar maar zijn super klein voor een baby van 11 maanden. Ook had ik 2 creme bandanas besteld maar heb er maar 1 ontvangen. Ik heb gemaild maar krijg geen reactie!!! Telefoon nummer doet het ook niet. Ik koop hier niet meer

2024年11月21日

hayhay,
Zou je ons nog eens kunnen mailen op info@maymays.nl wegens een storing door onze verhuizing naar een nieuw magazijn hebben we een aantal mails niet goed ontvangen. We lossen het graag met je op.
Liefs Maybel

5つ星のうち3の評価

Sommige producten komen uit China!

Ik heb vrij veel besteld op deze website. Het meeste van mijn artikelen kwamen netjes en snel aan en waren mooi en zacht. Helemaal volgens verwachting. Gebaseerd op deze artikelen zou ik 5 sterren geven. De laatste drie artikelen - echter - lieten nog op zich wachten. Gisteren heb ik twee van de drie artikelen ontvangen en ik was zeer teleurgesteld om te zien dat deze uit China kwamen met chinese tags eraan ipv de May Mays tags die hingen aan mijn andere kleding. Ik doe mijn best om bewust op erkende webwinkels te shoppen en goedkope Chinese prullen te vermijden. Had ik dit op voorhand geweten, had ik niet besteld.
En nog heb ik één artikel niet ontvangen...

2024年10月7日
5つ星のうち2の評価

Verkeerde bestelling ontvangen

Ik heb een bestelling gedaan en 2 speenkoorden besteld. 1 verkeerde speenkoord ontvangen, vervolgens heb ik gemaild met foto’s en mijn bestellingbewijs. Nooit een antwoord of oplossing ontvangen. Inmiddels al een maand geleden.

2024年6月30日

May Mays からの回答

hayhay, bedankt voor het delen. We hebben inmiddels contact gehad voor een passende oplossing :)

Ik hoop dat je nu ietsje meer tevreden bent.

Liefs Shirley May

Wat een fijn bedrijf

Wat een fijn bedrijf! Hele mooie kleertjes! Al verschillende keren besteld! Redelijk snel met leveren gelukkig, want kinderen groeien snel! De communicatie met het bedrijf is ook duidelijk. Ik blijf hier kopen!! Kan niet wachten op de nieuwe kleertjes die weer online komen 😍😍😍😍

2024年5月14日
5つ星のうち5の評価

May Mays is echt een paradijs voor baby en peuter!

May Mays is echt een paradijs voor ouders die op zoek zijn naar speciale en stijlvolle kleding voor hun kleintjes. De collectie is een feest van kleuren en zachtheid, en bovendien een oase van unieke ontwerpen. Van schattige rompertjes tot stijlvolle outfits, May Mays heeft werkelijk alles voor een onvergetelijke garderobe voor je kleintjes.

Wat echt opvalt is de kwaliteit van de kleding. Elk stuk is zorgvuldig ontworpen met het comfort van de baby's en peuters in gedachten. Gemaakt van zachte, duurzame stoffen, bieden ze niet alleen een trendy look maar ook een heerlijk gevoel voor de kleintjes.

De variëteit in ontwerpen en stijlen is indrukwekkend. Of je nu op zoek bent naar speelse patronen, klassieke ontwerpen of iets unieks, May Mays heeft voor elk wat wils. Bovendien maakt de eenvoudige navigatie op de website het een genot om te shoppen.

Voor ouders die iets speciaals willen voor hun kleintjes, is May Mays de ultieme bestemming. Het assortiment van unieke baby- en peuterkleding maakt het ouderschap niet alleen leuker, maar ook modieuzer en stijlvoller voor de allerkleinsten.

2023年11月10日

Super blij ermee

Super blij ermee! Hele mooie legging gekregen, precies zoals op de foto beschreven is en het is snel verzonden! Ik kom hier wel vaker bestellen, hele leuke kledingaanbod!

2023年6月12日
5つ星のうち5の評価

Schattige rokjes van heerlijk zachte stof

Ik heb twee tuturokjes besteld, een voor 6-12 maanden en een voor 1-2 jaar. Ze zijn echt superschattig, van heerlijk zachte stof en mooi afgewerkt. Het babyrokje heeft een broekje wat het extra lief en praktisch maakt. Het is zo fijn dat deze rokjes gewoon ook heerlijk zitten, dus niet van die harde tule die je alleen maar voor een fotoshoot je kind aan wilt doen. s avonds besteld en de middag daarop al bezorgd, zelfs vlak voor kerst. Afgeleverd in een leuke kadoverpakking. De prijs is ook gewoon echt meer dan redelijk. Ik ben per ongeluk op deze site terecht gekomen nadat ik op zoek was naar tutu rokjes die ook gewoon draagbaar zijn en ben definitief fan, kan niet wachten tot er weer nieuwe items komen :-)

2022年12月22日

Trustpilot エクスペリエンス