Alleen maar lof voor dit bedrijf. Geweldige actie maar ook super snelle levering.Mega service toen ik zelf een foutje had gemaakt in de bestelling. Snel hersteld. Wow, zo maak je klanten blij!🤩 👌🏻
企業が回答しました
Wij zijn super blij met de bestelde speenkoorden en de wintermuts. Mooi en fijn materiaal! Daarnaast gingen er enkele dingen mis met de verzending bij Post NL waardoor ik geregeld mailcontact had... もっと見る
企業が回答しました
Bestelling zou geleverd worden 11/02, tot op heden nog steeds niks ontvangen. May Mays legt de fout bij de koerier en komt niet met een gepaste oplossing. Aangezien zij verantwoordelijk zijn voor pakk... もっと見る
企業が回答しました
Snelle levering, lieve persoon. Had adres verkeerd ingevuld op website. Stuurde privé berichtje via Facebook. Heeft meteen alles aangepast en zo pakketje gekregen!!! Echt top! Antwoord snel dus! H... もっと見る
Bij May Mays maken we met liefde handgemaakte, gepersonaliseerde speenkoorden en babyaccessoires. Elk item wordt speciaal op bestelling gemaakt, met oog voor detail, veiligheid en stijl. Omdat onze producten gepersonaliseerd zijn, nemen we de tijd om elk ontwerp zorgvuldig samen te stellen. Dat betekent soms net iets meer geduld, maar altijd met als doel een mooi en uniek eindresultaat voor jouw kleintje. We zijn een groeiend merk en leren elke dag bij. Feedback van klanten nemen we serieus en gebruiken we om onze service en producten continu te verbeteren. Mocht er iets niet helemaal naar wens zijn, dan denken we graag mee aan een passende oplossing. Dank je wel dat je May Mays bezoekt en de tijd neemt om je ervaring te delen 🤍
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常1カ月以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

May Mays からの回答
Ik heb onlangs voor de eerste keer iets besteld hier. 2 haarbandjes voor mijn dochter. Super snelle en goede service, helemaal niet duur en top kwaliteit ! Ik ga hier zeker nog meer bestellen, jullie hebben er een nieuwe tevreden klant bij!

May Mays からの回答
Pas een pakje ontvangen van may mays
Zeer mooie spulletjes! Er was enkel wat mis met de inhoud, hiervoor contact opgenomen en ze hebben het onmiddelijk opgelost!
Ik zal dus zeker vaker bestellen op deze leuke site 🤩

May Mays からの回答
Heel tevreden over de service. Super leuke spulletjes mogen ontvangen

May Mays からの回答
Ruim assortiment en het artikel dat ik bestelde was goedkoper dan op andere webshops. Met zorg ingepakt en onmogelijk snel geleverd. Ook goede communicatie via de mail. Helemaal niks op aan te merken.

May Mays からの回答
Ruim assortiment Bibs speentjes en snelle levering. Ik had de speentjes binnen een dag in huis. Ook een leuke acties, ik kreeg 1 speen gratis.

May Mays からの回答
Snelle verzending en exact zoals op de afbeelding en in de beschrijving

May Mays からの回答
Ruim assortiment, duidelijke webshop en snelle verzending. Wat ook heel fijn was, was dat de speentjes zo waren verpakt dat deze door de brievenbus paste. Ooit bij een concurrent spenen besteld en die kwamen in een pakket. Lastig als je niet thuis bent. Zeker een aanrader deze webshop! 👍🏻

May Mays からの回答
Snelle service. Er ontbrak alleen een bibs speen maar die is als het goed is nu nagestuurd. Snel emailcontact

May Mays からの回答
Altijd een goede en snelle service! Wij bestellen altijd onze bibs speentjes bij jullie!

May Mays からの回答
Geweldige BIBS spenen besteld bij May Mays. Duidelijke website en goed assortiment!!

May Mays からの回答
Recentelijk meerdere bestelling geplaatst. Altijd binnen 1-2 werkdagen geleverd. Netjes verpakt.
Aanrader!

May Mays からの回答
Al meerdere keren besteld, vooral de Bibs spenen. De snelle levering en fijne manier van bestellen zorgen dat ik hier graag bestel. En mijn zoontje is ook altijd blij want er zitten altijd snoepjes bij 😉

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。