Producten worden altijd snel verzonden, goed verpakt. Vaak ook leuke kortingen wat het heel aantrekkelijk maakt om producten aan te schaffen. Zelf ben ik helemaal fan van de pre-glued lashes omdat... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Mijn ervaring met Press-On Lashes Ik was eerlijk gezegd best sceptisch over press-on lashes. Na 5 jaar wimperextensions was ik natuurlijk gewend aan extensions en vroeg ik me af of press-ons mij... もっと見る
Heel tevreden over de wimpers. Ik lees reviews waarbij de wimpers aan het pincet kleven bij het verwijderen van het doosje, maar als je deze boven de lijmlaag eraf haalt stevig drukt lukt het prima om... もっと見る
Verpakking waardeloos! Kon mijn doosjes met wimpers weggooien op vakantie. Alle wimpers zaten aan het plastic vastgeplakt en kwamen met geen mogelijkheid meer los. Heb alles weg moeten gooien, 3 pakje... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Innovative beauty, designed to impress. ❤️ At MAYSON, we value efficiency and find simple ways for our customers to look beautiful
連絡先
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
⭐⭐⭐⭐⭐
⭐⭐⭐⭐⭐
Dit is inmiddels mijn 2e bestelling bij Mayson Lashes en ik wilde graag mijn eerlijke ervaring delen.
Door de negatieve reacties die ik vooraf had gelezen, was ik in eerste instantie best terughoudend. Veel reacties gingen over bestellingen die niet geleverd zouden worden, lange levertijden of dat de lashes niet zouden blijven plakken. Daarom twijfelde ik eerlijk gezegd een beetje om te bestellen.
Mijn eerste bestelling heb ik in januari geplaatst en ik was echt positief verrast! De bestelling werd binnen 2 werkdagen geleverd en de lashes bleven bij mij minimaal 8 dagen mooi zitten. Ik heb ze uiteindelijk zelf verwijderd, omdat ik het ook wel eens fijn vind om even niets op mijn wimpers te hebben.
Het aanbrengen ging bij mij niet meteen perfect, maar dat ligt vooral aan mijzelf omdat ik nog niet heel handig ben met nepwimpers. Met een beetje oefening wordt dit steeds makkelijker.
Mijn tweede bestelling heb ik in juli geplaatst en ook deze keer had ik mijn pakketje binnen 2 werkdagen binnen. Daarom begrijp ik eerlijk gezegd niet goed waar de vele negatieve reacties over de levering vandaan komen.
Ik heb mijn nieuwe set nog niet aangebracht, omdat ik deze speciaal een paar dagen voor mijn vakantie ga gebruiken. Ik ben in ieder geval heel tevreden over mijn ervaring tot nu toe en ik kan Mayson Lashes zeker aanraden! ✨
Handig. Blijven niet lang plakken
Als je er handigheid in hebt dan zijn de clusters heel makkelijk aan te brengen. De eerste keer kreeg ik wel last van geirriteerde ogen. Dat was gelukkig de dag erna over (allergische voor wimperlijm van de salon). De eerste nacht met nieuwe clusters zitten mijn ogen aan elkaar vastgeplakt. Dat is wel vervelend want 's morgens zijn de clusters dan ook verschoven. Ik douche iedere dag, dus worden mijn wimpers ook iedere dag nat. Zodra ze nat zijn vallen ze eraf. Ik kan ze dan wel terug vastplakken, maar de lijm is dan niet zo sterk meer. Blijven 4 tot 5 dagen zitten bij mij. Daarna zijn ze niet mooi meer en zitten ze niet mooi vastgeplakt. Ik moet ze dan wel iedere dag opnieuw vastklemmen en beetje extra lijm op doen omdat ze makkelijk loskomen. Ik vrees dat de clusters niet lang blijven zitten tijdens het zwemmen op vakantie, daar waren ze bij mij nou net voor bedoeld. Wimpers zijn wel mooi en natuurlijk.
Geweldige wimpers
Geweldige wimpers!
Zitten er snel op en blijven zeker 7 tot 10 dagen super goed zitten.
Super goede kwaliteit van wimper zeker…
Super goede kwaliteit van wimper zeker de moeite om het te proberen
Blijven niet zitten
Wimpers zaten aan elkaar geplakt in de verpakking, na het op doen traan ogen waardoor ze er gelijk afvielen. Wimpers zijn niet herbruikbaar en kon ze dus weggooien daarna, zonden van het geld.
Tolle Kombinationsmöglichkeiten und…
Tolle Kombinationsmöglichkeiten und super Kulanz!Ich nutze die Mayson Wimpern sehr gerne, da sie bis zu einer Woche halten und man die verschiedenen Formen perfekt miteinander mixen kann. Ganz selten ist mal ein Wimpernsegment dabei, das nicht richtig klebt, oder ein Härchen, das etwas ins Auge sticht. Aber der Service ist absolut top! Nach meiner Rückmeldung habe ich direkt zwei Päckchen gratis zugeschickt bekommen. Bei so einem tollen Service kaufe ich gerne wieder!⭐⭐⭐⭐⭐
Snelle levering en topproduct
Super snelle levering, 1 à 2 dagen na de bestelling al in huis. De eerste keer was het even sukkelen om ze te bevestigen, eens ik het door had was het zooo simpel. De wimpers zijn super mooi, zien er naturel uit en blijven echt lang hangen. Veel complimenten van gehad ook. ❤️
Vorige week binnen gekregen en…
Vorige week binnen gekregen en inmiddels al 7 dagen op. Ze zitten super. Ook het aanbrengen gaat super snel. Ik ben inmiddels echt fan! ❤️
Ich bin äußerst zufrieden
Ich bin äußerst zufrieden. Ich habe zahlreiche Wimpernprodukte getestet, aber diese hier sind herausragend. Ich kann sie uneingeschränkt weiterempfehlen und bin dankbar für die Verfügbarkeit dieser einfach anzuwendenden Wimpern.
First order was damaged
First order was damaged, it took a while before getting a response. Now still waiting for a response about paying the bill of the damaged lashes…
Het is echt een fantastisch product
Het is echt een fantastisch product, het ziet er heel natuurlijk uit en, nog belangrijker, het blijft lang zitten en is heel makkelijk aan te brengen. Je bent geweldig! Het is echt een fantastisch product, het ziet er heel natuurlijk uit en, nog belangrijker, het blijft lang zitten en is heel makkelijk aan te brengen. Geweldig! Ik zal dit product zonder enige twijfel aan iedereen aanbevelen. Dankjewel!
Zelf in de zee blijven ze goed zitten🤗
Zelf in de zee blijven ze goed zitten🤗. Ik zeg gewoon weg fantastische
Respect vol medewerkers
Respect vol medewerkers, reageren heel snel en zoeken gelijk een oplossing bij problemen of niet tevreden over een product
Wimpers die echt doen wat ze beloven
Wimpers die echt doen wat ze beloven, super makkelijk aan te brengen en blijven wel tot 7 dagen zitten!
Lieve mensen van Mayson Cosmetics
Lieve mensen van Mayson Cosmetics, 💖
Ik wilde jullie heel graag even een berichtje sturen, omdat ik jullie wil laten weten hoe ontzettend blij ik ben met jullie producten.
Ik heb de pumpers inmiddels voor de tweede keer besteld en ik ben echt zó tevreden. Ik zie duidelijk verschil en dat maakt me ontzettend blij. Het mooiste vind ik dat jullie product ook echt doet wat jullie beloven. Dat zie je tegenwoordig niet vaak meer, dus dat verdient echt een groot compliment.
Ik speelde al een tijd met de gedachte om iets aan mijn lippen te laten doen, omdat ik graag wat vollere lippen wilde. Maar dankzij jullie lip pumper is dat voor mij helemaal niet meer nodig. Mijn lippen zien er voller uit en ik voel me er veel zelfverzekerder door. Ik had eerlijk gezegd niet verwacht dat het zó goed zou werken, maar het doet echt wat jullie zeggen. Daar ben ik ontzettend dankbaar voor.
Ook wil ik jullie een compliment geven voor de snelle service. Ik heb mijn bestelling gisteren geplaatst en vandaag had ik hem al in huis. Echt geweldig! Zo'n snelle levering maakt de hele ervaring nog fijner.
Ik wil jullie bedanken voor alle liefde, tijd en zorg die jullie in jullie producten stoppen. Dat merk je echt. Jullie maken mensen blij en geven ze meer zelfvertrouwen, en dat vind ik ontzettend bijzonder.
Dus vanuit de grond van mijn hart: dankjewel dat jullie bestaan. 💕 Ik blijf jullie zeker aanraden aan anderen en ik kijk nu alweer uit naar mijn volgende bestelling.
Heel veel liefs en ga vooral zo door! 🥰🌸
Jag beställde fransar men fick inte de
Jag beställde fransar men fick inte de, verken klarna eller Mayson hjälpte mig😢
Nu ska jag betala för fransar som jag aldrig fick 👎
Tiny lashes
Ik heb altijd de tiny lashes.
Blijven goed zitten.
Kan er ongeveer een maand mee doen.
Tiptop
Ich bin eigentlich gegen Lashes allergisch, aber diese Wimpern sind echt super verträglich auch für Allergiker geeignet. Kann mir nicht mehr vorstellen ohne diese Wimpern zu leben 😂 wirklich simple zu kleben und geht mega fix. Halten bei mir so ca. 7 Tage.
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。