MAYSON Cosmetics レビュヌ

1,391
TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Producten worden altijd snel verzonden, goed verpakt. Vaak ook leuke kortingen wat het heel aantrekkelijk maakt om producten aan te schaffen. Zelf ben ik helemaal fan van de pre-glued lashes omdat... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Mijn ervaring met Press-On Lashes Ik was eerlijk gezegd best sceptisch over press-on lashes. Na 5 jaar wimperextensions was ik natuurlijk gewend aan extensions en vroeg ik me af of press-ons mij... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Verpakking waardeloos! Kon mijn doosjes met wimpers weggooien op vakantie. Alle wimpers zaten aan het plastic vastgeplakt en kwamen met geen mogelijkheid meer los. Heb alles weg moeten gooien, 3 pakje... もっず芋る

䌁業情報

1. 矎容甚品店

圓該䌁業による蚘述

Innovative beauty, designed to impress. ❀ At MAYSON, we value efficiency and find simple ways for our customers to look beautiful

連絡先

(1,391)

過去12か月のレビュヌ数: 612ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

Heel tevreden over de wimpers

Heel tevreden over de wimpers. Ik lees reviews waarbij de wimpers aan het pincet kleven bij het verwijderen van het doosje, maar als je deze boven de lijmlaag eraf haalt stevig drukt lukt het prima om ze uit het doosje te halen. Eigen wimpers wel krullen op voorhand dan kleven ze beter. Elke dag even aandrukken met pincet. Ik had ook een tip gelezen op fb om de pincet even nat te maken voordat je de wimpers aandrukken zodat ze niet kleven. Dit werkt perfect. Klantenservice ook heel goed. Zelfs op een zondag. Ik heb net nog 3 doosjes besteld.

2026幎8月19日

Mijn ervaring met Press-On Lashes

Mijn ervaring met Press-On Lashes
Ik was eerlijk gezegd best sceptisch over press-on lashes. Na 5 jaar wimperextensions was ik natuurlijk gewend aan extensions en vroeg ik me af of press-ons mij wel zouden bevallen.
De eerste keer aanbrengen was even wennen. Ik deed er ongeveer 10 minuten over, wat ik eigenlijk helemaal niet slecht vind voor de eerste keer.
Maar ik ben ontzettend tevreden met het resultaat! Ze zien er mooi uit, voelen licht aan en het aanbrengen is veel makkelijker dan ik vooraf had verwacht.
Ik ga ze zeker een kans geven en ben vooral benieuwd hoe lang ze mooi blijven zitten.
Wordt vervolgd

2026幎8月16日
5぀星のうち5の評䟡

Producten worden altijd snel verzonden

Zelf ben ik helemaal fan van de pre-glued lashes omdat ik niet met wimperlijm overweg kan, deze wimpers leg je tegen je eigen aan en ze zitten, nog geen enkel ander product meegemaakt wat zo fijn werkt.

2026幎8月6日
5぀星のうち5の評䟡

Ik ben zeer blij met de wimpers

Ik ben zeer blij met de wimpers, ze maken mijn look echt af. Zelfs met lenzen zowel met in en uit doen van de lenzen top ervaring. Altijd leuke kortingcodes!!! Wel jammer als je al met kortingcodes besteld dat je dan niet elke keer nog een nieuwe tweezer erbij krijgt. Die zijn erg fijn! <3

2026幎8月14日
5぀星のうち4の評䟡

The lashes are easy to use

The lashes are easy to use. And stay for over a week. You just need it to press it in the morning so it stays longer. At the beginning it needs some practice to use the tool with it. But after a few times you can do it smoothly 😀

2026幎8月11日

Waardeloze tot geen communicatie

Artikelen besteld en betaald.
Vervolgens een mail krijgen dat er spullen in je winkelwagen op je wachten.
Geen orderbevestiging krijgen en als je dan gaat mailen of het wel goed gaat krijg je een robot die geen moer kan vinden, tenzij je een ordernummer hebt die ze nooit hebben gestuurd.
Een (mogelijke) medewerker vraagt precies hetzelfde als de robot en vervolgens hoor je niks meer.
Geen telnummer en geen adres op de site.
Ruikt naar 1 grote scamzooi.
Hier dus niet bestellen!

2026幎8月3日

Falsche Wimpern

Habe diese Wimpern vor einiger Zeit bestellt und auch bekommen. Leider habe ich vorher nicht die Bewertungen gelesen. Bin mit den Wimpern zum aufkleben ÃŒberhaupt nicht zurecht gekommen. Naja kann passieren. Kleben ÃŒberall nur nicht auf meinem Auge.
Habe sie zurÃŒck geschickt. Musste per Internet eine Abbuchung von 6€ tÀtigen, damit ich ÃŒberhaupt den RÃŒckgabeschein erhalte. Ok..hat soweit geklappt. Nur habe ich heute eine Mahnung erhalten, ÃŒber die gesamten Betrag der nicht funktionierten Wimpern.
Jetzt bin ich verÀrgert, denn es wird auf den Videos alles so einfach dargestellt.

2026幎7月13日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス