Producten worden altijd snel verzonden, goed verpakt. Vaak ook leuke kortingen wat het heel aantrekkelijk maakt om producten aan te schaffen. Zelf ben ik helemaal fan van de pre-glued lashes omdat... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Mijn ervaring met Press-On Lashes Ik was eerlijk gezegd best sceptisch over press-on lashes. Na 5 jaar wimperextensions was ik natuurlijk gewend aan extensions en vroeg ik me af of press-ons mij... ãã£ãšèŠã
Heel tevreden over de wimpers. Ik lees reviews waarbij de wimpers aan het pincet kleven bij het verwijderen van het doosje, maar als je deze boven de lijmlaag eraf haalt stevig drukt lukt het prima om... ãã£ãšèŠã
Verpakking waardeloos! Kon mijn doosjes met wimpers weggooien op vakantie. Alle wimpers zaten aan het plastic vastgeplakt en kwamen met geen mogelijkheid meer los. Heb alles weg moeten gooien, 3 pakje... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Innovative beauty, designed to impress. â€ïž At MAYSON, we value efficiency and find simple ways for our customers to look beautiful
é£çµ¡å
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Ich bin sehr zufrieden mit den Wimpern
Ich bin sehr zufrieden mit den Wimpern. Sie halten teilweise sogar lÀnger als eine Woche. Ich liebe sie.
Great lashes
Besten Wimpern was es gibt TOP
Zo makkelijk op te doen en zit perfect
Zo makkelijk op te doen en zit perfect. Je voelt het ook niet zitten zoals met extensions. Veel makkelijker dan iedere keer mascara.
Ich habe die sassy lashes ausprobiertâŠ
Ich habe die sassy lashes ausprobiert und bin echt begeistert. Zu mal ich auch von einem anderen Hersteller mir zur Probe Press on Lashes bestellt habe sind doch die Mayson Press On Lashes unschlagbar.
âš STOP scrolling..
âš STOP scrolling... you NEED to try these! ð
I've been wearing Mayson Press-On Lashes for over a year now... and honestly, I can't live without them! ð€
âïž No mascara.
âïž No smudging.
âïž Wake up looking put together.
âïž Pool? âïž Sauna? âïž Still looking fabulous!
The better you take care of them, the longer they last. In hot weather or if you cry a lot (hello, salty tears ð¥¹), they might not last quite as long. But mine usually stay gorgeous for 7â10 days! ð
They're so easy to apply... literally easy peasy!
Trust me... once you try them, you'll wonder how you ever lived without them! ð
Das anbringen war super einfachâŠ
Das anbringen war super einfach allerdings, kleben , die unteren Wimpern mit dem Klebeband zusammen...beim blinzeln kleben sie also jedes mal fest...das ist sehr unvorteilhaft und macht das tragen der Wimpern sehr unangenehm. Habe sie wieder abgemacht und somit umsonst Geld ausgegeben.
Schade
Favulous
Despite the mentioned breach of the guidelines, the lashes are fabulous and beautifull. Very easy to bring on, max 5minutes and with me they stay on for at least 2 weeks. Not tried longer yet. Have my 4th pair used now.
Really recommended.
Gebruik deze fijne wimpers al maanden!
Gebruik deze fijne wimpers al maanden!
Zelf heb ik trichotillomanie, het uittrekken van mijn eigen wimper haren, en dankzij het trouw dragen van deze wimpers ben ik hier vanaf!
Wauw wauw wauw dit was echt een superâŠ
Wauw wauw wauw dit was echt een super snelle levering!! S avonds net voor 23.00 uur besteld en volgende dag smiddags al in de brievenbus!! Super wimpers en een super snelle levering!
Slechte wimpers & klantenservie
Slechte wimpers? Blijven helemaal niet zitten en gaan jeuken aan ogen. Vervolgens contact opgenomen met klantenservice om te retourneren maar krijg ik allemaal domme vragen. Nu bijna 2 weken later nog steeds niks gehoord! Niet een aanrader
De laatste keer dat ik mijn bestellingâŠ
De laatste keer dat ik mijn bestelling had ontvangen zaten er een aantal wimpers bij zonder plakrand waardoor ik er jammer genoeg niets aan had.
Top product
De eerste wimpers die én, minimaal een wel blijven zitten én die niet irriteren of die ik voel zitten!
Wat een top product en merk
Wat een top product en merk! Ik twijfelde of het zou lukken, maar letterlijk in 5 minuten was ik klaar. Helemaal blij!! Tweede bestelling al geplaatst gelijk!
Geweldig
Geweldig ! Binnen paar minuten mooie oogen ðžð©·ð¥
Total schöne Wimpern , halten top ðð»
âââââ
Ich bin total begeistert von den Press-on Lashes âCosyâ von MAYSON Cosmetics! ð€© Sie sehen wunderschön aus, sind super angenehm zu tragen und lassen sich ganz einfach anbringen. Besonders beeindruckt hat mich die Haltbarkeit: Ich habe sie jetzt seit 3 Tagen drauf und war sogar schwimmen â trotzdem halten sie immer noch perfekt! Absolut empfehlenswert fÃŒr alle, die schöne und langlebige Wimpern möchten. Ich werde sie auf jeden Fall wieder kaufen und kann sie nur weiterempfehlen! ð
The best press on lashes that i neverâŠ
The best press on lashes that i never buy.very nice, good quality, stay more than 1 week.very soft
Zo makkelijk op te verengen helemaalâŠ
Zo makkelijk op te verengen helemaal blij mee
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã