Inmiddels al 2x door MBI verhuisd, prima bedrijf, vriendelijke verhuizers. Op tijd en alle spullen zijn heel aangekomen.
レビュアーのコメントを見てみましょう
Perfect. Werken snel en gaan zorgvuldig met je spullen om. Communicatie ook helder. Ik zou ze zo weer inhuren.
Erg goede ervaring met dit bedrijf. Goed contact, drie verhuizers die uiterst vriendelijk waren, bereid om echt hard te werken. Hebben zelf een hele lastige kast naar boven getild, meteen tot in de sl... もっと見る
These guys did a great job for me. They picked up my delivery from a DHL service point and brought it home, and also cleared out all the construction waste. Super trustworthy and very professional... もっと見る
企業情報
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Heel onvriendelijk en onveilig gevoel
Heel onvriendelijk, ik heb meerdere keren gevraagd of ik kon betalen met pin en dat kon allemaal, tot het moment dat ik dus moest betalen. toen moest ik ineens contant (veel meer dan afgesproken) betalen. De mannen lieten mij niet zelf contant pinnen en liepen helemaal mee naar de automaat. Voelde echt niet fijn. Aan het einde vragen ze je een goede review te doen voor een kleine vergoeding. Niet netjes. En ik denk dat ze daardoor ook veel goede reviews hebben.

MBI Verhuisservice からの回答
Snel, flexibel en kundig
Verhuizen in de drukke binnenstad is geen 'standaard werk'. MBI verhuisservice heeft mij heel goed geholpen om alles soepel te laten verlopen.
Goede prijs/kwaliteit verhouding
Goede prijs/kwaliteit verhouding. De mannen hadden hard gewerkt en de verhuizing is goed verlopen.
Reliable service
Fast communication, friendly staff and fast pick-up. Highly recommend!
Het bedrijf bracht mij in problemen…
Het bedrijf bracht mij in problemen doordat de verhuizers op de dag van de verhuizing de spullen te zwaar vonden en niet wilden verhuizen. Ze waren er op de dag van de verhuizing maar na alles bekeken te hebben reden ze weg zonder mij zelfs te informeren of ook maar iets tegen mij te zeggen. Ik ben nog nooit zo grof behandeld. Ze toonden geen enkel verantwoordelijkheidsgevoel door mij gewoon te laten staan met al mijn spullen terwijl het alleen die dag verhuisd kon worden. Ze hebben mij daarmee een enorm probleem bezorgd. Het is een schandalig bedrijf en ik wil bij deze iedereen waarschuwen.
Top verhuizers
Tot 2 keer toe verhuisd met dit bedrijf en altijd goed geholpen. Verhuizers zijn punctueel en hebben verstand van hun vak.
Wij zijn heel goed geholpen bij onze…
Wij zijn heel goed geholpen bij onze verhuizing, de dag verliep heel goed. Nogmaals bedankt!
Vriendelijk
Vriendelijk, snel en kundig. En dat tegen goede prijs. Zou deze service zeker aanraden
Snelle, fijne service voor een goede prijs
Ik heb een ladekast die ik via marktplaats gekocht had vervoerd met deze verhuisservice. Het was snel geregeld, heel vriendelijke en behulpzame chauffeur en ook nog eens een goede prijs. Lijkt te mooi om waar te zijn, maar het is echt waar 👌🏼.
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。