Mccabes レビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 2ä»¶

レビュヌを曞く

レビュヌの確認を行いたす

5぀星のうち5の評䟡

Beste sted jeg noglesinde har kÞbt fra

Jeg bestilte mine stÞvler sendt om aften og fik den to dage efter produktet var super godt og er exstram glad for mig kÞbt og så kom de også bare sygt hurtigt jeg kan seriÞst kun anbefale denne hjemmeside.

Jeg har altid syns det var svÊrt at finde ride udstyr og western stÞvler som ikke kommer fra populÊre steder hvor priserne er alt fordi men jeg syns jeg har remy punkt med dette sted og kvaliteten bare perfekt og produktet kom hurtigt pakket sikkert ind og til en fair pris det er det bedste sted jeg nogensinde har kÞbt fra ❀❀❀

2026幎3月27日

Fedt fedt herretÞj!

Jeg besÞgte mccabes i lÞrdags i deres butik.
Helt kanon fed butik med stÊrkt udvalg af boots, bootcut jeans og fedt fedt tÞj fra Ariat.
God kvalitet til prisen og er absolut et besÞg vÊrd hvis du er mand med twang for country stilen.
Lone som er medejer af stedet gav mig en super god service!

2026幎2月21日
5぀星のうち1の評䟡

HjÊlp til KEP hjelm

Jeg skriver til dem ang. en KEP hjelm, som jeg har kÞbt brugt.
Hjelmen er kÞbt ved Mc Cabes.

Da jeg har problemer med at få nogle skruer ud af ridehjelmen til at skifte visiret, skriver jeg til mc Cabes. De vil ikke hjÊlpe med mindre der findes en kvittering.
Alle andre Rideudstyrs butikker jeg har snakket med, har selv gÊttet hvor hjelmen er kÞbt, udfra designet.
Jeg er endt med at få hjÊlp fra en anden Rideudstyrs butik.

Jeg finder kundeservice utrolig lavt ved mc. Cabes rideudstyr!

2024幎6月4日
5぀星のうち5の評䟡

Super god, venlig og hjÊlpsom service

Jeg bestilte i Februar måned en costumized KEP hjelm igennem Mccabes. Jeg fik en super god, venlig og hjÊlpsom service i butikken, da jeg skulle finde ud af hvilken stÞrrelse min nye hjelm skulle bestilles hjem i. Bestillingen gik smooth og effektivt. Jeg vil til enhver tid handle ved dem igen :-)

2024幎2月24日

Det helt rigtige.

Jeg er rigtig glad for Mccabes Cowboy hatte. Det er de helt rigtige. Dem kan man ikke fÃ¥ i KÞbenhavn.... FÃ¥r jeg en Hest 🐎. SÃ¥ er det der jeg skal handle, og sÃ¥ er de sÃ¥ sÞde og venlige. Med venlig hilsen Ivan Saharov. KÞbenhavn.

2023幎9月6日

Kan anbefales

Fandt varen til en god pris og havde brug for hurtig levering. Varen blev afsendt få timer efter bestillingen. Fantastisk service.

2022幎9月28日
5぀星のうち1の評䟡

Returnerer en ordre

Returnerer en ordre, men får ikke returneret hele belÞbet... de påstår der mangler noget i kassen og gls har bekrÊftet vÊgt.
Selv det de har modtaget er der ikke retueret korrekt belÞb for... sagen går videre og opdatering kommer kommer når det foreligger.

2022幎4月13日
5぀星のうち5の評䟡

Altid god service hos Mccabes :)

Altid god service hos Mccabes :)
Handler stort set alt mit udstyr her - sidste år arrangerede de en vildt hyggelig kundeaften for os med gode rabatter og jeg fik endda lov at tage min hest med, så jeg kunne prÞve flere forskellige dÊkkentyper og finde den helt rigtige Rambo model - de satte endda en boks til rådighed imens vi shoppede i butikken, fik snacks og drikke, virkelig hyggeligt :)
Butikken har et kÊmpe udvalg af de nyeste varer og altid gode procenter på de lidt Êldre produkter.

2019幎10月6日
5぀星のうち2の評䟡

DÃ¥rlig kundeservice

Bestilte et par jophurs stÞvler til 849 kr. - ved levering kan jeg se, at de er prismÊrket 799 kr.
Kontakter dem da jeg ikke kan forstå hvorfor jeg så skal give den anden pris (havde jeg stået i forretningen ville det jo vÊre de 799 jeg skulle give, så jeg fÞler mig snydt). Jeg får en meget irritabel dame i rÞret som ikke kan se problemet.
FÃ¥r at vide, at jeg jo selv har accepteret de 849 kr., men jeg kan jo ikke se igennem hjemmesiden, at de normalt kun koster 799 kr. (de er sikkert fra en anden sending og dette er sidste par tilbage fra denne).
Hun lover efter lidt diskussion frem og tilbage, at kreditere de 50 kr. jeg skal blot sende konto nummer. Da dette er gjort skriver hun igen til mig, at det vil hun ikke alligevel, da de andre er prismÊrket 849 kr.
Jeg synes det er mangel på respekt overfor kunden - det er da forretningens ansvar at priserne stemmer overens. Hvad så hvis varen en anden gang er blevet dyrere - krÊves der så efterbetaling?
Jeg synes det er en meget utrovÊrdig måde at behandle sine kunder på. Jeg tÞr slet ikke tÊnke på hvilken behandling man vil få med en reklamation - så det er sidste gang jeg kÞber her og kan kun råde andre til at holde sig vÊk.

2017幎6月26日

Fantastisk service.

Kan klart anbefales.
KÞbte en vare, som desvÊrre ikke var på lager i den stÞrrelse jeg egentlig skulle bruge. De var hurtige til at ringe og sige at den desvÊrre ikke var tilgÊngelig og om jeg ville have en anden stÞrrelse i stedet. Det takkede jeg ja til, og ordren blev sendt utrolig hurtigt! :)

2015幎1月4日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス