Byens Bedste Biks ð

Me Mori -Den Lille Guldsmedje ããã®åç
Me Mori er en hyggelig gammeldags guldsmedje fyldt med hÃ¥ndlavede unikasmykker, de smukkeste perler og skÞnneste Êdelsten. Med andre ord, en rigtig guldsmed. Med arbejdsbordet midt i lokalet kan man altid fÞlge med i arbejdet pÃ¥ smykkerne, som det skrider frem, og har du lyst til at fÞlge med i hele processen, kan det ogsÃ¥ arrangeres. NÃ¥r hÃ¥ndvÊrket er i hÞjsÊdet, kan man ikke undgÃ¥ at blive revet med af stemningen. Nogle af fagets redskaber og vÊrktÞjer har ikke Êndret sig siden 1600-tallet â andre er af mere hÞjteknologisk tilsnit. Velkommen indenfor hos Me Mori, en gammeldags guldsmed i hjertet af Fredericia, hvor hÃ¥ndvÊrket er fundamentet for smykkernes tilblivelse.
Gothersgade 2C, 7000, Fredericia, ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž48æé以å ã«åç

Me Mori -Den Lille Guldsmedje ããã®åç
Altid super venlig og imÞdekommende kundebetjening.
HåndvÊrk og innovation i hÞjeste kvalitet!

Me Mori -Den Lille Guldsmedje ããã®åç
En lille let opgave. Men det blev dyrt da jeg måtte investere i nyt smykke, da de har rettet det ud, så det ikke har den lille bue så det passer til håndledet, og så det tabte det de små sten. Ja jeg anbefaler at man finder en anden Guldsmed, også pga prisen uha uha de er dyre for at lave en lille lodning.

Me Mori -Den Lille Guldsmedje ããã®åç
Therese er skÞn, super kreativ og et inspirerende menneske. Tak for de flotte vielsesringe, du har lavet til os. Du ramte fuldstÊndig plet i forhold til vores Þnsker, og vi giver vores varmeste anbefaling.

Me Mori -Den Lille Guldsmedje ããã®åç
Fantastisk håndvÊrk og kreative evner.
Mester Therese er en kunstner!
Og jeg kan kun anbefale at besÞge butikken og få drÞmme indfriet!

Me Mori -Den Lille Guldsmedje ããã®åç
Der skal lyde et KÃMP tak for den flotte renovering af en ring som jeg har arvet.
Super service og rådgivning i top.

Me Mori -Den Lille Guldsmedje ããã®åç
Rigtig god service, og rigtig flot arbejde med en ring som var lidt medtaget.
De stÞrste anbefalinger herfra, og kommer helt sikkert igen!

Me Mori -Den Lille Guldsmedje ããã®åç
Jeg var inde og fÃ¥ skiftet en sten ud i min ring. Ringen kom tilbage sÃ¥ flot og var ogsÃ¥ blevet renset til UG. Utrolig venlig personale. Jeg er meget flad og tilfreds âºïž
Therese har lavet en Þrering i meget maskulin snoet guldtråd. Den er jeg meget glad for. Hun har en fascinerende vÊrkstedsbutik. Meget rå og charmerende med samt Thereses charmerende vÊsen og gode håndvÊrk.
Elsker den smukke, meget specielle og intime butik. Therese brÊnder for sit fag og det var tydeligt både i samtalen og kvaliteten. Fik lavet en utrolig smuk ring. Det var spÊndende at se processen fra de rå tegninger og til det fÊrdige resultat.