SpÊndende og forskellige boxe. Rigtig god pris. GlÊder mig til hyggelige krea timer med mine piger ð©·ð©· SÞd personlig hilsen vedlagt ð Hurtig levering. Kan varmt anbefales ð¿ð
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Udover vanvittig seje smykker sÃ¥ ekstrem god kundeservice! Jeg oplevede at en af mine vedhÊng gik i stykker - fik svar pÃ¥ min mail samme aften og der blev sendt nyt afsted dagen efter (uden betaling)... ãã£ãšèŠã
Personalet er simpelthen det mest imÞdekommende og servicemindede God service og rÃ¥dgivning hver eneste gang Mere end rimelige priser Kan fuldt ud anbefales til alle Der burde vÊre kÞ foran but... ãã£ãšèŠã
Vi er fire veninder, der gerne vil sige tak for en fantastisk og hyggelig oplevelse hos Me & My Box. Personalet var ikke kun skÞnt og professionelt, men ogsÃ¥ utroligt opmÊrksomme og imÞdekommende, par... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Hos os finder du DIY smykkeboxe fyldt med flotte vedhÊng, lÊkre perler, hoops, kÊder, låse mm.
é£çµ¡å
Roskildevej 150, 2500, Valby, ãã³ããŒã¯
- shop@meandmybox.com
- meandmybox.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Personalet er simpelthen det mestâŠ
Personalet er simpelthen det mest imÞdekommende og servicemindede
God service og rådgivning hver eneste gang
Mere end rimelige priser
Kan fuldt ud anbefales til alle
Der burde vÊre kÞ foran butikken....!
Varme anbefalinger ð©·ð©·
Kan varmt anbefales ð¿ð
Fantastisk!
Udover vanvittig seje smykker så ekstrem god kundeservice! Jeg oplevede at en af mine vedhÊng gik i stykker - fik svar på min mail samme aften og der blev sendt nyt afsted dagen efter (uden betaling)
Flotte holdbare smykker i god kvalitet
Flotte holdbare smykker i god kvalitet
Overskuelig shop og hurtig levering
Overskuelig shop og hurtig levering.
Anbefaling herfra.
Meget behagelig betjening og vejledning.
LÊkre produkter og hurtig levering
Dejlig hurtig levering
Great!
Annemette was very helpful! They allowed me to order something that wasn't available online and were very efficient and kind. It arrived on time and in great shape. Much appreciated!
Super hyggelige kreative stunder
Jeg er blevet opereret i ryggen og er sygemeldt. Jeg kommer derfor jÊvnligt i me and my box om dagen, hvor jeg hygger mig helt enormt meget med at lave forskellige smykker. Det gÞr mig glad og det er så fedt at gå med noget jeg selv har lavet.
Gik forgÊves og blev ignoreret
Via en korrespondance på Instagram stillede de mig i udsigt, at de havde en vare i butikken på Frederiksberg. Det havde de ikke.
Ekspedienten var travlt optaget af at drÞfte bagvÊrk og en forestående udflugt til Tisvilde Kro med en af veninderne. Selvom jeg var den eneste kunde i butikken, ignorerede hun mig stÞrstedelen af tiden.
Som en anden anmelder skriver, virker de lettere diskussionslystne.
Efter mit besÞg skrev jeg til dem, at jeg syntes, enkelte af varerne til forveksling lignede noget, jeg havde set andre steder. Det benÊgtede de med henvisning til kvaliteten.
Feedback fra kunder er ikke altid rar, men det er sjÊldent klogt at diskutere kundens oplevelse.
Vi holdt en super god polterabend forâŠ
Vi holdt en super god polterabend for min veninde og alle lavede et smykke de kunne bÊre til brylluppet.
Hurtig levering og sÞd kundeservice
Hurtig levering og sÞd kundeservice, som hjÊlper ved behovð«¶ð»
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ