Pris og kvalitet hÊnger ikke sammen. 349,- for en kÊde og sÃ¥ 20,- pr perle. Det bliver et meget dyrt smykke hvor kvaliteten af produkter ikke fÞlger med. Ideen i at skulle sidde og laver smykket... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Min julegave med min datter var et par timer pÃ¥ SMYKBAR i à rhus. Vi havde en super god oplevelse med sÞde piger, der gav en rigtig god service, smilende og tÃ¥lmodige og hele tiden parate til at hj... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi havde en fantastisk hyggelig tÞseaften, min veninde og jeg, i Smykbar Odense âš Fineste lokaler, smuk indretning, sÞdt og imÞdekommende personale. Eneste minus er dog prisen pÃ¥ de ekstra til... ãã£ãšèŠã
Har besÞgt butikken i Lyngby og mÃ¥ sige at alt ser gennemfÞrt ud, bÃ¥de interiÞr og det meget venlige personale. Der er mange virkelig perler at vÊlge imellem, sÃ¥ det var nemt at lave et smukt smykke... ãã£ãšèŠã
FÞrste smykkecafé i Danmark, hvor du selv kan lave smykker - sammen med venner, familier eller kollegaer. Konceptet hos SMYKBAR er at skabe et rum for nÊrvÊr og fÊllesskab, hvor du kan vÊre kreativ i smukke omgivelser. Vil du kreere et smukt armbÃ¥nd, en halskÊde, en ankelkÊde, Þreringe eller en mavekÊde? Du kan let skabe dit helt eget smykke i god kvalitet â og det er IKKE teknisk svÊrt. Har du brug for hjÊlp, stÃ¥r personalet altid klar til at hjÊlpe dig. Alle metaller i Þreringe og lÃ¥se er i massivt sterlingsÞlv/forgyldt sterlingsÞlv. Grundprisen for at sidde pÃ¥ vores café og lave smykker starter pÃ¥ 159-199 kr. Dertil kommer evt. tilkÞb af Êgte Êdelstene og ferskvandsperler og vedhÊng (5-40 kr. pr stk.) og mÃ¥ske en drikkevarer fra caféen. Et typisk besÞg pÃ¥ SMYKBAR bliver i alt ca. 300-350 kr. Det koster ikke noget at booke bord pÃ¥ SMYKBAR. Vi anbefaler bordreservation i weekends og ferier - link pÃ¥ vores hjemmeside.
Gammel Kongevej 152A st, 1850, Frederiksberg C, ãã³ããŒã¯
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 50ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Best creative experience - and great coffee! Helpfull staff. We loved it!
Pris og kvalitet hÊnger ikke sammen.
349,- for en kÊde og så 20,- pr perle. Det bliver et meget dyrt smykke hvor kvaliteten af produkter ikke fÞlger med. Ideen i at skulle sidde og laver smykket selv falder også til jorden når det er ekspedienterne der skal samle smykket.
Man fÞler sig en smule snydt når man går derfra. Vil ikke anbefale til andre

SMYKBAR ããã®åç
I dag besÞgte min bedste veninde og jeg Smykbar pÃ¥ StrÞget med Þnsket om at fÃ¥ lavet evighedsarmbÃ¥nd. Da vi ankom, var der en rolig atmosfÊre i butikken, og der opholdt sig cirka 8â10 kunder, som stille og roligt passede sig selv. Ved kassen stod tre medarbejdere og talte sammen.
Vi henvendte os og spurgte, om det var muligt at fÃ¥ lavet evighedsarmbÃ¥nd. Vi fik at vide, at det ikke kunne lade sig gÞre, da der var âtravltâ, og at det ikke er en service, de tilbyder om lÞrdagen. Denne information fremgÃ¥r dog ikke af hjemmesiden, hvilket undrede os. Samtidig virkede det ikke umiddelbart til, at butikken havde travlt pÃ¥ det pÃ¥gÊldende tidspunkt. Hvordan kan der vÊre âtravltâ men alligevel stÃ¥r alle 3 medarbejdere og fedter den af oppe ved kassen?
EfterfÞlgende kontaktede vi Smykbar i Frederiksberg, telefonisk for at hÞre, om det var muligt at fÃ¥ lavet evighedsarmbÃ¥nd dér. Vi fik bekrÊftet, at det kunne lade sig gÞre, og tog derfor derhen. Ved ankomsten oplevede vi en markant stÞrre travlhed â butikken var fyldt med kunder. PÃ¥ trods af dette blev vi mÞdt af tre meget imÞdekommende medarbejdere, som hjalp os inden for fÃ¥ minutter.
Det står derfor i kontrast til vores oplevelse på StrÞget, at tre medarbejdere i en rolig butik ikke havde mulighed for at hjÊlpe, mens tre medarbejdere i en fyldt butik på Frederiksberg kunne lÞse opgaven hurtigt og professionelt.
Vi vil gerne rette en stor tak og anerkendelse til medarbejderne i Frederiksbjerg for deres service, effektivitet og imÞdekommende
KÊmpe respekt til de tre skÞnne medarbejdere i Smykbar, Frederiksberg.
Mega hyggeligt sted. Personalet var super sÞde og engageret og tog sig god tid til at hjÊlpe os. Vi kommer helt sikkert igen!
Super fantastisk oplevelse hos SMYKBAR bÃ¥de i Lyngby og Hamburg ð©·ð
Kundebetjeningen samt oplevelsen var i top kvalitet, vi kommer helt sikkert til at besÞge SMYKBAR igen ð
Jeg har besÞgt SMYKBAR flere gange, og har alle gange haft virkelige dejlige oplevelser. Konceptet ligger op til et par timers hygge, nÊrvÊr og kreativitet, hvilket bare er skÞnt!
Har besÞgt butikken i Lyngby og må sige at alt ser gennemfÞrt ud, både interiÞr og det meget venlige personale.
Der er mange virkelig perler at vÊlge imellem, så det var nemt at lave et smukt smykke efter ens egen smag. Gir dem 10 tommel up.
God oplevelse de gange jeg har vÊret hos Smykbar.
Flot udvalg af perler samt god og hjÊlpsom kundeservice.
Jeg havde en halskÊde, som jeg havde lavet derinde, der desvÊrre gik i stykker, og jeg fik en ny kÊde og nogle ekstra perler med hjem, så jeg kunne lave en ny med de gamle perler uden ekstra beregning.
Jeg har lÊst at personalet skulle give en grundig introduktion til konceptet, når man besÞger Smykbar. Det fik mit barnebarn på 9 år og jeg på ingen måde. Så efter nogen frustration fandt vi ud af, at konceptet jo faktisk er en desigbar, hvor vi bare skulle finde perler til de udvalgte Þreringe og så skulle personalet montere dem. Jeg har selv lavet smykker i flere år, men fik at vide, at personalet skulle samle Þreringene for at sikrer, at det blev gjort ordentligt. Jeg droppede derfor at lave noget til mig selv og endte med at betale 524 kr for et par Þreringe til mit barnebarn. En pris der slet slet ikke står mål med materialer og oplevelse.
TAK for en fantastisk oplevelse pÃ¥ SMYKBAR i à rhus - min veninde og jeg tropper op uden aftale, men det er intet problem for personalet trods travlhed - SKÃNT! Stor TAK til Signe som er en af de mest servicemindet vi har mÞdt og Klara var ogsÃ¥ bare sÃ¥ sÞd. Dejligt sted at komme (dog lidt dyrt) og vi gÞr det helt sikkert igen!
Awesome place and activity. Will come back again.
Det var min 9-Ã¥rige datters fÞrste besÞg, og hun var sÃ¥ begejstret over oplevelsen. Dejlige rolige, smukke og inspirerende rammer. Personalet var meget imÞdekommende og gode til at forklare og hjÊlpe et par helt grÞnne smykkemagere. Det kommer vi helt sikkert til at gentage ðž
Fantastisk service og det var mega hyggeligt â¥ïž kan klart anbefale den i Odense ðð»
Rigtig fine smykker vi blev tilfredse med og stort udvalg hos smykbar. Dog var personalet ikke super serviceminded. De sad og snakkede hÞjt ved et bord da der ikke var andre end os og en anden. Vi fÞlte os til besvÊr og forstyrret af deres hÞjlydte snak.ð
Hygge, afslapning og dyb koncentration.
Havde et par mega hyggelige timer i Odense Smykbar.
God stemning og de sÞdeste piger på arbejde til at hjÊlp.
Smykbar is an absolute gem! The perfect blend of creativity and fun, offering a unique DIY jewelry-making experience in a cozy, welcoming atmosphere. The staff is incredibly helpful, and the selection of materials is fantastic. Highly recommended for anyone looking to unwind and get creative!

SMYKBAR ããã®åç
Min datters armbÃ¥nd var desvÊrre gÃ¥et i stykker. Vi blev modtaget i butikken pÃ¥ allerfineste mÃ¥de og hun fik lov til at lave et nyt med de perler vi havde med + nye til at fylde op med. Verdens bedste service i à rhus, tak for den gode oplevelse â¥ïž

SMYKBAR ããã®åç
Det var super hyggeligt og en god aktivitet.
Der kommer vi klart igen.

SMYKBAR ããã®åç
Fantastisk personale i Odense som formår at skabe de helt rigtige rammer.
Min datter havde en fantastisk dag, og vi kommer helt sikkert igen!

SMYKBAR ããã®åç
Det var god stemming i butikken og så hyggeligt at lave smykke sammen med dem man holder af. Jeg vil anbefale, at man melder sig til smykbar-family hvor man kan få nyhedsbrev og optjene point som man kan bruge til nÊste besÞg. Vi kommer snart igen!

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã