レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち4の評䟡

Aanvankelijk problemen met het programma "review" en er vervolgens van afgezien. Jullie vasthoudendheid om een reactie te schrijven is zowel positief als negatief door mij ervaren. Het tapijt bevalt... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Een prachtig kleurrijk kelimtapijt gekocht bij 'Meden en Perzen', afgelopen vrijdag, en heel vriendelijk ontvangen door de Iraanse eigenaar. Die in eerste instantie zei dat de kelim waarschijnlijk a.s... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Het tapijt werd snel bezorgd en zag er precies hetzelfde uit als op de site! En ik kreeg er een supermooi ondertapijt bij.

䌁業情報

1. オリ゚ンタル絚毯専門店

圓該䌁業による蚘述

Perzisch, Oosterse en moderne handgeknoopte tapijten en kelims

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 8ä»¶

レビュヌを曞く

Zeer klantvriendelijk

Zeer klantvriendelijk, proactief! Mooie kleden, ben er erg blij mee.

2023幎10月9日

Meden & Perzen からの回答

Hartelijk dank voor de mooie waardering. Heel veel plezier met uw kleden en hopelijk tot ziens. Met vriendelijke groet team Meden en Perzen

Service gekochte kelim 👍

Dank voor de ontzettend vriendelijk service, van het praatje in de winkel, het reserveren van de kelim, het mailcontact tot het opsturen. Het is jammer dat je geen foto's kunt uploaden want het past echt zo ontzettend mooi! Dank hiervoor!

2023幎9月6日

Meden & Perzen からの回答

Hartelijk dank voor de mooie waardering! Wij wensen u heel veel plezier met uw handgeweven Kelim. Met vriendelijke groet, team Meden en Perzen

5぀星のうち5の評䟡

Beautiful rug and excellent service

We recently bought a rug. We were uncertain as to what rug we wanted and the owner was extremely kind to take various rugs that we liked to our house so that we could choose which one would fit best in the living room. Beautiful rug and excellent service!

2023幎3月18日

Meden & Perzen からの回答

Dear mr Santiago, thank you very much for your review. We wish you a lot of please with your handmade carpet! Best regards team Meden & Perzen exclusive handmade carpets

5぀星のうち5の評䟡

Bijzonder fijne zaak, uitgebreide collectie, sympathieke prijzen.

Bijzonder fijne zaak, in centrum Den Haag. Bestaat al meer dan 40 jaar! Erg veel keuze en bijzonder aardige en professionele eigenaar. Gaf goede adviezen. Hebben daar een mooie berber gekocht. Jammer dat winkels als deze tegenwoordig wat ‘vergeten’ worden. Onterecht, want je koopt een prachtig stuk degelijk handwerk en top natuur materiaal. De bezorging (in Amsterdam) verliep uitstekend.

2022幎10月22日

Meden & Perzen からの回答

Geachte heer Jan Hein, Hartelijk dank voor de mooie waardering. Wij wensen u veel plezier met uw handgeknoopte Berber tapijt!

5぀星のうち5の評䟡

Trotse eigenaren van een prachtige handgeknoopte Ziegler tapijt

Via een kennis kwam ik terecht bij Meden & Perzen in Den Haag. Bij binnenkomst werden mijn vrouw en ik vriendelijk ontvangen door de eigenaar. Er werd ons verschillende tapijten gepresenteerd waarbij de afkomst en de manier waarop het tapijt gemaakt is in details werd uitgelegd en uiteindelijk viel ons oog op een kleurrijke en handgeknoopte Ziegler tapijt. Terwijl ik nu aan het typen ben kijk ik met volle plezier naar ons nieuwe handgeknoopte tapijt!

2022幎6月10日

Meden & Perzen からの回答

Geachte heer Broers, heel veel plezier gewenst met uw handgeknoopte tapijt en hartelijk dank voor uw mooie woorden! Met vriendelijke groet team Meden en Perzen

Mooie collectie handgeknoopte tapijten

Mooie collectie handgeknoopte tapijten en goede service. Vertrouwd adres en een echt familiebedrijf. Absoluut de moeite waard om te bezoeken!

2022幎5月11日

Meden & Perzen からの回答

Geachte mevrouw Sabet, hartelijk dank voor uw mooie review. Met vriendelijke groet team Meden en Perzen

5぀星のうち5の評䟡

Zeer tevreden over de kelim en de zorg

Zeer tevreden over de kelim, en ook de zorg omtrent het begeleiden van het pakket.

2022幎5月9日

Geachte Tity en Henk Hasz,
Hartelijk dank voor de goede waardering. Wij wensen jullie heel veel plezier met het mooie handgeweven Kelim tapijt. Met vriendelijke groet en hopelijk tot ziens, team Meden & Perzen

5぀星のうち5の評䟡

Zeer tevreden over de snelle levering

Zeer tevreden over de snelle levering. Het tapijt is prachtig zoals op de foto's. Goede service en advies gekregen!

2022幎5月5日

Meden & Perzen からの回答

Geachte mevrouw M Henssen , Hartelijk dank voor uw fijne waardering. Wij wensen u veel plezier met uw tapijt! Vriendelijke groet en hopelijk tot ziens. Team Meden & Perzen

schitterende kleden

schitterende kleden, vriendelijke service

2022幎3月1日

Meden & Perzen からの回答

Hartelijk dank voor de 5 sterren beoordeling. Wij wensen jullie heel veel plezier met uw handgeknoopte tapijt!

Prachtige kleurrijke Afghaanse kelim

Prachtige kleurrijke Afghaanse kelim geleverd! Handgemaakt: ongelofelijk knap gedaan. Zorgvuldige voorbereiding van de verzending. De kelim is zorgvuldig ingepakt en verzonden. Alles zoals afgesproken. We zijn zeer tevreden. Prima zaak!

2022幎2月27日

Meden & Perzen からの回答

Geachte heer Muntinga, hartelijk dank voor uw waardering. Wij wensen u heel veel plezier met uw handgeweven Kelim tapijt!

Twee mooie tapijten

Zeventien jaar geleden kwam er in ons Haagse huis van Meden en Perzen een mooi Bidjar-tapijt op de vloer te liggen. Toen we later naar Brabant verhuisden, namen we het mee - en het bleef net zo mooi als het was. Nu kwam er een tweede tapijt bij, en dat werd andermaal betrokken van Meden en Perzen: ditmaal een tapijt uit Tabriz. Erg mooi, allebei. We zijn er zeker van dat de volgende generatie even veel plezier gaat hebben van dit duo als wij nu.
Familie Colenbrander, Gemonde

2022幎2月19日

Meden & Perzen からの回答

Geachte familie Colenbrander, hartelijk dank voor de mooie woorden. Wij wensen jullie heel veel plezier met beide handgeknoopte tapijten!

Prachtige collectie tapijten

Prachtige collectie tapijten. Met professionele hulp hebben wij een kleurige kelim uit Afghanistan kunnen zoeken, die nu onze woonkamer siert. We zijn er zeer content mee.

2022幎2月12日

Meden & Perzen からの回答

Geachte heer Bakker, hartelijk dank voor uw mooie recensie. Wij wensen u heel plezier met uw handgemaakte tapijt!

5぀星のうち5の評䟡

Voor de vijfde maal (in ruim 10 jaar)

Voor de vijfde maal (in ruim 10 jaar) een kleed gekocht bij Meden & Perzen. We zijn weer teruggekomen door de uitstekende service. We worden vrij gelaten, niets wordt opgedrongen en de sfeer is zeer vriendelijk. En we hebben er weer een prachtig kleed bij.

2021幎12月18日

Meden & Perzen からの回答

Hartelijk dank voor de mooie review en heel plezier met jullie mooie handgeknoopte tapijt!

5぀星のうち5の評䟡

Wij zijn erg blij met het kleed dat we

Wij zijn erg blij met het kleed dat we onlangs gekocht hebben. Ook waren we zeer tevreden over de service. Omdat we online niet konden kiezen kregen we de kleden binnen 4 dagen thuis om een keus te maken.

2021幎11月7日

Meden & Perzen からの回答

Geachte mevrouw Tio, hartelijk dank voor uw review. Wij wensen jullie heel veel plezier met het handgeknoopte tapijt!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。