Under all kritik från början till slut, instämmer med tidigare negativa omdömen. Undvik!!! Positiva omdömen troligtvis från personer som själva är involverade i verksamheten.
レビュアーのコメントを見てみましょう
Rekommenderar inte!!! De ljuger!!!! Var tvungen att använda tjänsten på grund av en operation. Det började med en räntefri betalningsplan, men efter två månader (och två betalningar) ändrade de pl... もっと見る
Jag tog ett lån via Medical Finance, och tyckte att det var jättesmidigt! Nästan räntefri delbetalning under två år, förutom uppläggningsavgiften och aviavgiften, men det blev ändå mycket billigare än... もっと見る
企業が回答しました
Ansökte om kredit för tandvård. Allt gick bra och krediten godkändes. Men istället för avbetalning fick jag fakturor. Kundtjänst kunde vare sig förklara eller fixa problemet. Istället fick jag otrevl... もっと見る
企業が回答しました
企業情報
当該企業による記述
Medical Finance startade 2004 och är ett av Sveriges ledande finansbolag inom finansiering av privat vård, hälsa och skönhet.
Kungsgatan 12-14, 103 24, Stockholm, スウェーデン
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Mycket nöjd
Mycket bra service och bästa bemötande ,
Personal kan verkligen sitt , snabbt svar ,
Mycket hjälpsamma 🙂👍

Medical Finance からの回答
VARNING. Undvik fällan. Duktiga på lura folk.
Har inte fått första fakturan och då ringe jag upp de och frågade om faktura, de påstår sig att de skickade fakturan på melj som aldrig kom fram. Jag har kollat överallt på min melj, hittade inte det. Ett räntefritt lån blev nu ränta på 19% på första månaden.
Efter lite undersökning på nätet insåg att att jag är inte ensam på den här fällan, många har samma problem med de. Det är ett riktigt fälla. De är duktiga på lura folk.

Snabb och smidig handläggning
Snabb och smidig handläggning. Allt klart inom tre timmar. Svar på fråga till kundtjänst, ca en timma. Lätt att logga in på Min sida, där alla uppgifter finns. Räntefritt, toppen!

Medical Finance からの回答
Påstår sig ha skickat ut en faktura men…
Påstår sig ha skickat ut en faktura men kollat både inkorg och skräppost vilket gjorde att min betalning kom in 1 vecka sent. Detta i sig resulterade såklart i att ett räntefritt lån blev ett lån med 15% ränta + uppläggningsavgift på varje faktura. (Amortering lika hög som övriga utgifter). Också ett sätt att lura kunder på. Bad om att få ändra upplägget vilket absolut inte gick så nu löser jag istället lånet och kommer aldrig mer vara kund här.

Medical Finance からの回答
Professionaliteten i företag fick mig att söka.
Håller med tidigare om att det är lätt att ansöka, signera osv. Men det som fick mig att söka var seriositeten. Detta är inte ett snabblåneföretag som slänger iväg pengar till höger och vänster. Bra seriösa återbetalningsplaner, gör bakgrundskoll och i mitt fall betalade direkt till företaget som jag hade bokat in mig på. Tack det underlättade för mig. Ett steg mindre.

Medical Finance からの回答
Jag har alltid fått ett bra erbjudande…
Jag har alltid fått ett bra erbjudande och lätt att betala tillbaka tidigare än planen

Medical Finance からの回答
Efter att ha läst igenom avtalet…
Efter att ha läst igenom avtalet noggrant så skulle jag inte rekommendera MF, väljer istället ett annat företag.

Medical Finance からの回答
Det var lätt att ansöka visserligen
Det var lätt att ansöka visserligen. En deal med 0.0% ränta gör det mer fördelaktigt att använda då ens egna kapital kan tilldelas ränta privat. Trots perfekt skött betalning mm, så får man noll hjälp vid fakturafel trots kontakt samma dag det blivit fel. Förvånad, över hur dåligt skött och mottaget mitt ärende blev. Noll service eller hjälp whats so ever, stöttar sig endast mot avtalet trots den tidiga kontakten. Kommer definitivt varna andra och be dem söka sig någon annanstans!

Snabb handläggning
Snabb handläggning, professionell service och väldigt trevliga medarbetare.

Medical Finance からの回答
Lätt att ansöka och lätt att signera…
Lätt att ansöka och lätt att signera avtalet. Bra lånevillkor med låg ränta. Betalningen sköttes till kliniken i god tid. Enda jag egentligen kan ha synpunkt på är att jag gärna velat ha en bekräftelse på att ” nu är summan betald till kliniken” men i det stora hela perfekt!

Snabbt
Snabbt, lätt och smidigt!
Extra plus för E fakturan som är på gång under hösten!

Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。