Medical Finance レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の2.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Under all kritik från början till slut, instÀmmer med tidigare negativa omdömen. Undvik!!! Positiva omdömen troligtvis från personer som sjÀlva Àr involverade i verksamheten.

5぀星のうち1の評䟡

Rekommenderar inte!!! De ljuger!!!! Var tvungen att anvÀnda tjÀnsten pÃ¥ grund av en operation. Det började med en rÀntefri betalningsplan, men efter tvÃ¥ mÃ¥nader (och tvÃ¥ betalningar) Àndrade de pl... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jag tog ett lÃ¥n via Medical Finance, och tyckte att det var jÀttesmidigt! NÀstan rÀntefri delbetalning under tvÃ¥ Ã¥r, förutom upplÀggningsavgiften och aviavgiften, men det blev ÀndÃ¥ mycket billigare Àn... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち1の評䟡

Ansökte om kredit för tandvÃ¥rd. Allt gick bra och krediten godkÀndes. Men istÀllet för avbetalning fick jag fakturor. KundtjÀnst kunde vare sig förklara eller fixa problemet. IstÀllet fick jag otrevl... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 金融機関
  2. ・
  3. 支払いサヌビス

圓該䌁業による蚘述

Medical Finance startade 2004 och Àr ett av Sveriges ledande finansbolag inom finansiering av privat vård, hÀlsa och skönhet.

期埅以䞋

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 4ä»¶

レビュヌを曞く

Bara bra

Bara bra. Super snabbt betalning!

2021幎7月27日

Hej Laura
Tack för det fina omdömet, kul att du Àr nöjd!

Med vÀnlig hÀlsningar

Snabbt och smidigt

Snabbt och smidigt, bra avbetalningsplan i egen takt.

2021幎6月21日

Hej Anneli!

Tack för din feedback. Det glÀder oss att du Àr nöjd.

Ha en fin dag!

Otroligt smidigt och snabbt

Supersnabb handlÀggning och betalning av min faktura!
Allt blev i sista minuten med helgdag och klÀmdag mitt i allt 😂
Tusen tack för det 🀩

2021幎6月17日

Hej Peter!

Kul att vi kunde hjÀlpa dig och att du Àr nöjd.

Ha en fin dag!

Snabb handlÀggning

Snabb handlÀggning, bra bemötande i kundtjÀnst, lÀtt att få svar på sina frågor.

2021幎5月28日

Hej Malin!
Vad kul att du Àr nöjd. Tack för din feedback!

JÀttebra att ni finns!

JÀttebra att ni finns!
Snabbt svar!

2021幎3月31日

Medical Finance からの回答

Hej Helena! Vi Àr glada över att kunna hjÀlpa till och tackar för din feedback.

5぀星のうち3の評䟡

Bra villkor och service men ej möjlighet till e-faktura & autogiro

Bra villkor och service, men de erbjuder vare sig e-faktura eller autogiro, vilket gör att varje faktura måste hanteras manuellt. Ur miljösynpunkt Àr det inte heller kul att en massa onödiga kuvert och papper går åt helt i onödan nÀr en pappersfaktura skickas ut. Som minimum borde en faktura gå att få som pdf till e-post. Detta Àr lite trist, men de Àr bra i övrigt!

2021幎3月31日

Hej Jonathan!
Tack för din återkoppling. I dagslÀget har vi tyvÀrr inte möjlighet till e-faktura eller autogiro, men vi kommer att lansera autogiro samt avisering via e-post under Q2!
MVH
/Medical Finance

5぀星のうち3の評䟡

Bra villkor men ej e-faktura/autogiro

Det som drar ner betyget Àr att de inte erbjuder e-faktura eller autogiro utan man ska få hem pappersfaktura varje månad som manuellt ska lÀggas in för betalning (men folks glömska att registrera betalningen Àr ju det som de tjÀnar pengar). Annars bra villkor.

2021幎1月22日

Hej Erik!
Tack för din feedback. Beklagar att vi i dagslÀget inte kan erbjuda smidigare lösning men det kommer att komma alternativ under våren!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。