MedicAnimal.nl レビュヌ

4,621
TrustScore 5段階評䟡の1

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Ordered a dog bed and am still waiting delivery over a week later. Customer services were useless in chasing up the order. Will it ever turn up? Questionable. Will I have to fight to get a refund?... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち1の評䟡

reading these reviews, i am concerned - will i even get my order. placed 2 days ago still waiting confirmation of delivery?? cannot get through to anyone on the phone?? i need to go and buy more food... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

2 kleine tubetjes Katalax doen er 5 dagen over om hier te komen. - De prijs die ik vorig jaar bij de dierenarts betaalde was ook 18,99, maar dan was zo'n tube dubbel zo dik. Goed bekeken geef ik dus 2... もっず芋る

䌁業が回答したした

(4,621)

過去12か月のレビュヌ数: 1ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち2の評䟡

Was ik eerst jaren zeer tevreden met MedicAnimal

Was ik eerst jaren zeer tevreden met de levering (5 sterren) nu is het werkelijk hopeloos. Sinds ca. de Brexit is het kommer en kwel. Niet in voorraad is wel de meest voorkomende klacht. En dat kan gewoon niet als je met regelmaat maandelijks 2 x 10 Kg zakken Roayal Canin voer (niet het goedkoopste) afneemt. Website verandert en nu moet je telken in een wirwar van vragen en regeltjes uitzoeken wat je gaat bestellen.
Een dan eindelijk gevonden........NIET IN VOORRAAD.

Sorry jongens het moet toch echt weer beter.

2021幎10月27日

Hoi Peter,

Wij begrijpen je frustratie met de voorraden helemaal. Dit is iets waar wij ook tegenaan lopen. Bestellingen die in Nederland geplaatst worden hebben geen last van Brexit omdat deze uit ons Nederlandse warenhuis komen.

Voorraad tekort is iets waar we binnen de EU ook tegenaan zien momenteel en onderdeel van een breder probleem met basis grondstoffen. We zijn met de verschillende fabrikanten in gesprek om te zorgen dat wij zo snel mogelijk weer ons voorraadniveau op peil kunnen krijgen.

We werken ook heel hard om de site te verbeteren, deze is recent vernieuwd en heeft hier en daar nog wat kleine problemen. Ik heb ons website team op de hoogte gebracht dat de zoekresultaten in dit geval niet meteen juist werkte.

We werken er hard aan en hopen snel weer alles op voorraad te hebben.

MedicAnimal.

Diarree continu door Hills van MEDICANIMAL

Ik heb 8weken Hills zd van MEDICANIMAL gevoerd in overleg met dierenarts en mijn hond van 3 jaar heeft 8weken lang diarree gehad ervan, hij heeft niet 1 dag normaal gepoept meer, ik heb Niets anders erbij gevoerd alleen Hills zd. Na 8weken ben ik op gewoon Renske brokken over gegaan en vanaf dag 1 poept hij weer normaal. Heb Medicanimal voor terugbetaling van de zak voer gevraagd maar dat doen ze niet, ik koop er Nooit meer wat!

2021幎4月7日

Goede morgen,

Het spijt ons ten zeerste om te horen dat uw hond last heeft gehad van diarree. Hills prescription z/d is een gespecialiseerd diergeneeskundig dieet dat alleen mag worden gegeven op advies en aanbeveling van uw dierenarts. De fabrikant Hills Pet Nutrition biedt geen enkele garantie op geschiktheid voor therapeutische voeding.

Werkzaamheid valt niet onder de garantie. Alle voorgeschreven diëten zijn zorgvuldig samengesteld en grondig getest voor verkoop, maar kunnen niet gegarandeerd worden dat ze geschikt zijn voor alle dieren met medische aandoeningen. Aangezien een groot deel van het succes van een dieet afhangt van de naleving door de eigenaar en een correcte veterinaire diagnose, wordt de werkzaamheid niet gedekt door de fabrikant.

Onze excuses voor het veroorzaakte ongemak

Vriendelijke groeten, Medicanimal.NL

5぀星のうち3の評䟡

Jammer dat de levering zo traag is

Nu voor de 3e x iets besteld en duurt weer erg lang voor het product binnen is. 1dec besteld en vandaag 7dec nog niet ontvangen..
Verder vind de product prijzen erg netjes en zijn mijn vorige bestellingen netjes verpakt binnen gekomen. Jammer dat de levertijd zo lang is...

2020幎12月7日

Beste Karin,
Bedankt voor uw review.
Het spijt ons dat u uw bestelling nog niet heeft mogen ontvangen. De normale levertijd is 3 tot 6 werkdagen. Uw pakket zou nu elke dag moeten geleverd worden. Mocht dit niet het geval zijn, kan u ons dan een email sturen op service@medicanimal.com zodat wij u verder kunnen helpen?

Vriendelijke groeten

5぀星のうち5の評䟡

Super tevreden

Voor het eerst 3 weken geleden besteld, binnen 2 dagen geleverd. Vandaag opnieuw besteld en net de bevestiging ontvangen dat het morgen geleverd gaat worden. Ik ben tot nu toe zeer tevreden, en nog zeer scherp geprijsd ook. Top.

2020幎11月4日
5぀星のうち1の評䟡

Tot op heden nog steeds niets ontvangen
oplichting

Tot op heden nog steeds niets ontvangen en dus zegt de service dat ik nog effe 5 dagen moet wachten voordat ik mijn geld terug krijg , ik denk dat ik mijn geld gewoon kwijt ben , zeer slechte service , nooit meer bij bestellen

2020幎7月31日

Beste mevrouw Boekelman,

Bedankt voor uw review. Het spijt ons dat U uw bestelling nog niet heeft mogen ontvangen.

Zoals besproken in onze emails, was de laatste dag voor levering 31/07/2020 en konden wij voor deze datum uw terugbetaling niet aanvragen.

Dit hebben wij vandaag voor U aangevraagd.

Uiteraard kan uw bestelling , zij het met vertraging, nog steeds geleverd worden.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak.

(Nieuwe update 20-7) Ik heb nog steeds jullie pakket niet

Toelichting op review na ontvangst pakket:
Pakket is inderdaad op 8-7 al bij de bezorgdienst aangeboden. Echter ligt het dan vooral aan de bezorgen partij dat hij niet tijdig binnen kwam. Ik lees in meerdere reviews dat dit het geval is geweest. Ook al voor de Corona tijd. Is het een idee om eens van bezorgdienst te veranderen?

Onderstaand is de oude review:
Ik heb nog steeds jullie pakket niet ontvangen. Het zou ook fijn zijn om een verzendbevestiging te krijgen of een track and trace. Enig bericht is: 2 tot 5 werkdagen. En dat klopt al niet eens.

2020幎7月17日

Beste Marianne,

Uw bestelling is bij ons verscheept geweest op 08/07/2020 naar de koerier Whistl.

Uw pakket had normaal gesproken al moeten gelevered zijn maar door de huidige omstandigheden zijn wij ervan op de hoogte dat er wat vertraging met de levering kan optreden.

Helaas is er geen track en trace nummer beschikbaar voor deze koerier. U zou uw verschepingsemailmoeten gekregen hebben op 08/07/2020

Mocht uw bestelling toch niet geleverd worden in de volgende dagen, zou U ons dan kunnen contacteren zodat wij dit voor U kunnen oplossen?

Nogmaals onze excuses voor het veroorzaakte ongemak.

Alphatrack 2 diabetici meter poes

Het enige probleem was dat er bij de alphatrack 2 geen nederlandse beschrijving bij was. Dus kan hem niet op datum en geluid zetten omdat ik het niet goed kan ontcijferen. Maar wat bestelling zelf betreft perfect !! en snel geleverd.

2020幎7月16日

Beste Jenny,

Bedankt voor uw review.

Wij hebben getracht om een nederelandse gebruiksaanwijzing te vinden maar helaas kunnen wij deze niet vinden.
U zou uiteraard wel contact kunnen opnemen met de fabrikant .

5぀星のうち2の評䟡

Product besteld op 30 juni vandaag

Product besteld op 30 juni vandaag 8:juli nog steeds niet geleverd.

2020幎7月8日

Beste Daphne,

Bedankt voor uw review.

Bij nazicht van uw account, kunnen wij zien dat uw bestelling op 30/06/2020 bij ons verscheept is geweest naar de koerier Whistl met onder normale omstandigheden een leveringstermijn van uiterlijk 5 werkdagen.

Uw pakket had normaal gesproken gisteren moeten gelevered zijn maar door de huidige omstandigheden zijn wij ervan op de hoogte dat er wat vertraging met de levering kan optreden.

Mocht uw bestelling toch niet geleverd worden in de volgende dagen, zou U dat ons dan even kunnen laten weten zodat we dit zo spoedig mogelijk voor U kunnen oplossen?

5぀星のうち1の評䟡

We hebben nog steeds niets ontvangen.

2020幎6月15日

Beste Meneer Van Kempen,

Onze klantendienst neemt contact met U op.

5぀星のうち4の評䟡

Helaas wordt mijn bestelling niet

Helaas wordt mijn bestelling niet geleverd (deze zou 27.04.2020 verzonden zijn).

Eerdere bestellingen zijn wel geleverd, na ongeveer 2 weken.

De zending met track-en trace code in geleverd!
Heel fijn en ook best snel!
Misschien altijd deze service????

2020幎5月18日

Beste Marianne,

Bedankt voor uw review. Onze verontschuldigingen dat U uw bestelling nog niet heeft mogen ontvangen. Zoals vermeld in ons eerder contact, vrezen wij dat uw pakket gedurende het transport verloren is gegaan.

Wij hebben U dan ook een nieuwe zending toegestuurd.

Ik heb 3 flesjes besteld

Ik heb 3 flesjes besteld. Het heeft vreselijk gelekt. 1 flesje was inmiddels bijna leeg. 2de iets gelekt.

2020幎5月13日

Beste Meneer Smit,

Bedankt voor uw review. Onze verontschuldigingen dat het product beschadigd is geweest gedurende het transport.
Onze klantendienst neemt contact met U op

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。