www.mediconline.se レビュー

7,277
TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Även om webbsidan ser ut som ett av alla sluga dropshippingföretag så var detta inte det. Jag litade på trustpilots recensioner och de visade sig ha rätt. Leverans hem i brevlådan på tre dagar utan ex... もっと見る

5つ星のうち3の評価

Beställde produkt enligt mått-tabell men var väldigt liten så ett OBS! på det. Försökt kontakta företaget om en retur men fick inga svar. Tydligen hade mina mail aldrig nått deras ärendehanteringssy... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Har inte hunnit använda dom riktigt än men testat lite grann för suggkraften och den är bra. Dom fäster sig fint och glider längst huden fint tillsammans med olja såklart. Färgen är också fin, valde r... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jeg har ikke fått noen vare ennå. Bestillt for 8 dager siden. Nå varsles det til og med om tollavgift. Det var det ikke varslet om ved bestilling. Bestillte på norsk side. Nå har jeg fått svar om at... もっと見る

企業情報

1. 下着店
  2. フィットネス用品店
  3. フットケア
  4. 健康・美容製品店
  5. マタニティ ストア

当該企業による記述

Numera heter vi Mediconline (tidigare butik21.com). Bolaget grundades 2007 med idén att sälja bra stödstrumpor online. Sedan dess har vi utvecklat vårt sortiment med produkter inom hälsa, välmående, rehab och prehab. Här hittar du allt från kompressionstights och stödstrumpor till hallux valgus skydd och nagellack.

Köpvillkor

Nöjd kund garanti!

Mediconline (tidigare butik21) har en generös returpolicy och du kan ångra ditt köp i upp till 30 dagar. Vi har också 14 dagars öppet köp. Du hittar våra köpvillkor här: https://www.mediconline.se/kopvillkor-info.php

優良

(7,277)

過去12か月のレビュー数: 61

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Meget gode produkter,god service og…

Meget gode produkter,god service og rask levering.
Hilsen en meget fornøyd kunde

2024年12月22日

Takk for din anmeldelse.
Vi er glade for å høre at du er fornøyd med vår service og våre produkter.
Hjertelig velkommen tilbake!

5つ星のうち5の評価

Gode produkter og en fin pris

Gode produkter og en fin pris. Rask og god levering.

2024年11月23日

Takk for din anmeldelse.
Vi er glade for å høre at du er fornøyd med vår service og våre produkter.
Hjertelig velkommen tilbake!

5つ星のうち1の評価

Du kan like gjerne handle på Aliexpress…

Du kan like gjerne handle på Aliexpress eller Temu:
Antar produktene er derfra men dyrere.
Sen levering.
One size produkter.
En yoga strikk som er ubrukelig og som vi klødde oss i hodet av.
Penger ut av vinduet og vi føler oss lurt.
Styr unna.

2024年12月2日
自発的なレビュー

Hei Christin,

Takk for tilbakemeldingen din.

Vi beklager at du ikke er fornøyd med kvaliteten på våre produkter. Våre produkter kommer fra leverandører i Sverige, Asia og Europa, og vi jobber kontinuerlig for å sikre at kvaliteten lever opp til kundenes forventninger.

Hvis du er misfornøyd med noen av produktene, er du hjertelig velkommen til å kontakte oss direkte, så kan vi hjelpe deg med å finne en løsning.

Vi setter pris på tilbakemeldingen din, da den hjelper oss med å bli bedre.

Med vennlig hilsen,
Kundeservice, MedicOnline

5つ星のうち2の評価

Elendig kvalitet.

Elendig kvalitet.

2024年11月21日

Hei Thomas,

Takk for din tilbakemelding.

Vi beklager at du ikke er fornøyd med kvaliteten på våre produkter. Vi ønsker at alle våre kunder skal være fornøyde med sine kjøp, og vi tar din tilbakemelding på alvor.

Hvis du er misfornøyd med et av våre produkter, ber vi deg om å ta direkte kontakt med oss. Vi hjelper deg gjerne med å finne en løsning og kan arrangere en retur eller bytte om nødvendig.

Din tilbakemelding er viktig for oss, da den hjelper oss med å forbedre både vår service og kvaliteten på produktene våre.

Med vennlig hilsen,
Kundeservice, MedicOnline

Veldig bra passform

2024年10月31日

Takk for din anmeldelse.
Vi er glade for å høre at du er fornøyd med produktene våre.

God og hurtig service

God og hurtig service. Pålitelig

2024年10月27日

Takk for din anmeldelse.
Vi er glade for å høre at du er fornøyd med tjenesten vår.

Korrekt levering

Korrekt levering, pene artikler, riktig størrelse og utmerket post/tollbehandling ((ingen formularer e.l.)

2024年10月23日

Takk for din anmeldelse.
Vi er glade for å høre at du er fornøyd med tjenesten vår.

5つ星のうち5の評価

Shoppa enkelt och snabbt!

Snabbt, smidigt och enkelt! Jag har inte provat än men känns som bra produkter.

Mycket nöjd

Snabb leverans och bra produkter.

5つ星のうち3の評価

Lite för långa för mina damben..

Lite för långa för mina damben... synd att det inte fanns dammodell.

2024年8月27日

Tack för din recension.
Produkten som jag kan se att du beställt ska passa både män och kvinnor.
Skaftet på produkten är dock ganska långt vilket gör att den passar bäst för dom med lite längre ben.
Du är alltid välkommen att skicka ett mail till oss på info@mediconline.se om du inte känner dig nöjd med produkterna.

5つ星のうち5の評価

Skrev fel i min beställning

Skrev fel i min beställning. Beställde 3 ist för 2 som jag ville ha.Betalade med swich. När jag sedan fick bekräftelsemejl upptäcke jag mitt misstag. Jag svarade på mejlet och förklarade.
Genast fick jag pengar tillbaka och rätt varor.

5つ星のうち1の評価

Omöjlig att ta på

Omöjlig att ta på! Alldeles för hård mudd.

2024年8月25日

www.mediconline.se からの回答

Hej, Tack för din recension. Tråkigt att höra att du inte känner dig nöjd med produkten. Vi kontaktar dig via mail så tittar vi närmare på detta.

5つ星のうち4の評価

långsam leverrans

långsam leverrans, tvingades hämta sändning

2024年8月25日

www.mediconline.se からの回答

Hej, Tack för din recension. Tråkigt att höra att du behövde vänta längre än vanligt på din order. Normalt ligger vår leveranstid på 1-2 arbetsdagar. Tyvärr blir en del paket ibland försenade. Du är alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst på info@mediconline.se om du har några frågor om din beställning.

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。