Hjemmeside overskueligt Bevillings fanen gÞr det nemt Varerne bliver leveret inden for fÃ¥ dage Hvis man ringer bliver telefonen taget og man taler med et hjÊlpsomt menneske Dog er der fejl i levering... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Mediq Danmark fungerer hurtigt og pÃ¥lideligt. Det er vÊrre med Mediqâs fragt aftale med PostNord. Pakken blev sat foran hoveddÞren, sÃ¥ alle kunne se og evt. tage den. Jeg har flex sÃ¥ den skulle vÊre s... ãã£ãšèŠã
Lidt ligesom,at tÊnde ild i en varevogn fra man bestiller til Postnord ankommer med pakken - ga-da-gung hvor det bare funker. KÞrer som smurt fra hjemmesiden og ud til adressen med det bestilte.... ãã£ãšèŠã
Virker ikke sÊrligt seriÞse. De har sendt min demente mor en rykker og igen et par mÃ¥neder senere en inkassovarsel. Min mor har aldrig kunnet betjene en computer, sÃ¥ jeg tvivler pÃ¥ at hun skulle ha... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Mediq Danmark har en bevidst holdning til produktets kvalitet og funktionalitet. Ved valg af produkter til vores sortiment sikrer Mediq Danmarks kvalitetsstyringssystem, at produkterne lever op til de standarder og krav, der måtte vÊre gÊldende for det aktuelle produkt, ligesom miljÞaspekter, vurderes nÞje inden produktet optages i sortimentet. LeverandÞrer udvÊlges altid med stor omhu for at sikre en god kvalitet, en konkurrencedygtig pris og ikke mindst en stabil leveringssikkerhed.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
MEGET forsinket levering af CFM
Ringede ind til MediqDK d. 6. januar 2026 for at bestille 12 dåser CFM (Carbohydrate Free-Mixture). Der er nu gået OVER 3 måneder og jeg har kun modtaget én enkel dåse CFM! Jeg har adskillige gange ringet ind for at fÞlge op på ordren/leveringen og fået det samme at vide af kundeservice - at der er lang ventetid og at varen derfor er blevet udskudt. Jeg har hÞrt dette så mange gange nu, at jeg ikke kan bruge det til noget! Jeg ringede sidst ind d. 31. marts 2026 og fik her bekrÊftet af en medarbejder, at de vil få 20 dåser CFM på lager d. 9. april 2026, og at jeg vil modtage varerne d. 10. april 2026. Men nu står der inde på ordrehistorikken, at forventet levering er d. 14. april 2026 - og det vil slet ikke komme bag på mig, hvis den bliver udskudt yderligere, da det er det der har fundet sted de sidste 3 måneder! Det er helt uacceptabelt! Det kan simpelthen ikke vÊre rigtigt, at leveringen bliver udskudt igen, nu hvor det ENDELIGT var blevet bekrÊftet af MediqDK, at varen ville blive sendt d. 10. april 2026. Det er utroligt frustrerende og jeg kan simpelthen IKKE vente lÊngere! Det her kan ikke fortsÊtte! Jeg står virkelig og mangler produktet! Nok er nok! Jeg ser frem til en Þjeblikkelig tilbagemelding om afsendelse af produktet ASAP!

Virker ikke sÊrligt seriÞse
Virker ikke sÊrligt seriÞse. De har sendt min demente mor en rykker og igen et par måneder senere en inkassovarsel. Min mor har aldrig kunnet betjene en computer, så jeg tvivler på at hun skulle have bestilt noget.
Jeg har gentagne gange henvendt mig til Mediq Danmark for at hÞre hvad den regning dÊkker over.
Men ingen svar overhovedet, derfor dårlig anmeldelse.
Betaler gerne regningen, men ikke uden at vide hvad den er for.

Mediq Danmark ããã®åç
God kundeservice og altid hurtigâŠ
God kundeservice og altid hurtig levering.

Mediq Danmark ããã®åç
DÃ¥rlig kundeservice og manglende refusion
Min pakke blev returneret uÃ¥bnet til Mediq, da den ikke blev afhentet i pakkeshoppen. Da Mediq har modtaget varerne tilbage, forventede jeg naturligvis en refusion â men i stedet har Mediq valgt at beholde hele belÞbet, selvom de har fÃ¥et varerne retur.

Mediq Danmark ããã®åç
Bestiller 20 bÞtter mÊlkeerstatning - modtager 3 bÞtter fructose module - og det fulde belÞb er faktureret
Bestilte d 7. December 20 bÞtter pepticate syneo 1 fra nutricia (modermÊlkserstatning) men jeg afhentede i dag 3 bÞtter fructose module fra nutricia.
Ikke alene var afsendelsen uhensigtsmÊssigt lang, men I har både afsendt forkerte varer - og forkert antal.
Dog har I faktureret det fulde belÞb for 20 bÞtter modermÊlkserstatning.
Hvis ikke jeg hÞrer noget inden d 8/1/2026 agter jeg at lave en politianmeldelse.

Bestilling
SÞd og venlig bestilling er bestilt i dag den 8 december så må vi se hvor hurtig levering sker.
Jeg bestilte noget den 18/9 men harâŠ
Jeg bestilte noget den 18/9 men har stadig ikke modtaget min vare og de svare ikke på mail. Dårlig kundeservice

Mediq Danmark ããã®åç
DE TRÃK MINE PENGE MOD MIN VILJE!
For tre måneder siden bestilte jeg et produkt fra jeres mediqdanmark-hjemmeside. Da jeg indså, at produktet var forkert, kontaktede jeg dem og returnerede det.
Det er tre mÃ¥neder siden, og PENGE BLEV HÃVET FRA MIN KONTO UDEN NOGEN FORESPÃRGSEL, UDEN AT SENDE MIG NOGEN PRODUKT ELLER UDEN AT KONTAKTE MIG!!!!
Selvom jeg rapporterede dette til virksomheden, har jeg stadig ikke modtaget svar på mine e-mails! Jeg har sendt e-mails til alle jeres afdelinger gentagne gange for at fortÊlle dem det, men jeg har ikke modtaget noget svar! Jeg er fuldstÊndig skuffet. 1582 kr. blev hÊvet mod min vilje.
Og selvom jeg troede, at I måske ved et uheld havde startet et abonnement (med alle mine bedste intentioner), har jeg ikke modtaget noget produkt.
Resultatet er nu:
I har hÊvet mine penge fra min konto.
Der har ikke vÊret noget produkt, så jeg kan sige, at der var en misforståelse.
Jeres kundeservice er fuldstÊndig uresponsiv.
Hvilken slags virksomhed, hvilken slags trovÊrdig virksomhed er dette? Det er svindel.

Mediq Danmark ããã®åç
Ingen Refundering, DÃ¥rlig Kundeservice.
Jeg bestilte fra Mediq for 6 uger siden, da pakken blev leveret fandt jeg ud af at det var et forkert produkt jeg havde bestilt. Så sendte jeg den tilbage. Efter 3 uger uden refundering skrev jeg til dem, de lovede mig at jeg ville modtage mine penge i starten af nÊste uge, (så inden 3-4 dage). Nu er der så gået 3 uger mere og de er stoppet helt med at svare.
KÞber ikke herfra igen og anbefaler heller ikke at andre gÞr det.
Jeg bestilte nogle Alminox
Jeg bestilte nogle Alminox, hos jer d. 10 oktober. Jeg har stadigvÊk ik modtaget noget, eller hÞrt noget fra jer? Kan se pengene er reserveret, men får ingen svar fra jer på mail.

Mediq Danmark ããã®åç
Bestille mandag og leveret tirsdag
Bestille mandag og leveret tirsdag. Hvad mere kan man forlange.
Vi har vÊret faste kunder hos MediqâŠ
Vi har vÊret faste kunder hos Mediq gennem mange år, og jeg har altid vÊret meget tilfreds med jeres service og pålidelighed. DesvÊrre har det Êndret sig markant det seneste stykke tid, efter I har fået nyt IT-system. Der opstår hele tiden fejl, og jeg er nÞdt til at bruge relativt meget tid og energi på at ringe for at få rettet op på dem. Det drejer sig både om forkert antal, fejlagtig aktivering af gamle ordrer og misforståelser omkring leveringer. Jeg oplever at blive mÞdt af sÞde og imÞdekommende medarbejdere, når jeg ringer ind, men som ofte også har svÊrt ved at finde rundt i de mange IT-fejl, der sker.
Man modtager desuden ingen notifikationer, når ordren er ekspederet eller informationer om levering som man ellers normalt gÞr ved internethandel og har ingen muligheder for at fÞlge sin levering.
Jeg forstår, at indkÞringen af et nyt IT-system kan give midlertidige udfordringer, men dette har nu stået på så lÊnge, at det er blevet en vedvarende belastning. Jeg håber, at Mediq meget snart vil gÞre noget for at få rettet op på problemer, da vi ellers fÞler os nÞdsaget til at finde en anden leverandÞr.
HjÊlpsom professionel medarbejder:)
At snakke med medarbejdere,som er meget hjÊlpsomme og professionelle.
Hurtig levering.
Hvis jeg kunne vÊlge leverandÞre, så ville jeg ikke vÊlge Mediq
Jeg får nogle af de hjÊlpemidler, jeg har brug for pga en rygmarvskade, gennem Mediq
Det plejer at fungere, men sidst jeg skulle bestille, ved jeg ikke hvad der skete.
Jeg var lige kommet hjem efter at vÊre blevet opereret i ryggen, og idag skal man selv have medicin og i mit tilfÊlde urinposer med.
DesvÊrre blev der lavet nogle fejl vedr både medicin og urinposer, så jeg fik ikke de resterende urinposer med hjem, så jeg lÞber tÞr, fÞr end forventet.
DesvÊrre havde afdelingen ikke de resterende urinposer, som min mand evt kunne have hentet.
Jeg får fat på Mediq og forklare mit problem.
Alle de andre gange jeg har bestilt hjÊlpemidler, er de nÊste blevet leveret 1-2 dage efter.
Jeg ringer til Mediq igen efter ca 4-5 dage og allerede der er det gået galt.
Medarbejderen kan godt se at der er blevet bestilt nogle urinposer, men der er ogsÃ¥ bestilt "19 kasser" med skyllevask (19Ã8=152 flasker) der plejer at blive bestilt 1 kasse, sÃ¥ det er nok en taste-fejl.
NÃ¥ men han siger at de skal nok komme.
Jeg er på dette tidspunkt lÞbet tÞr for nat urinposer og må bruge dags urinposer om natten, hvor jeg er nÞd til at sÊtte vÊkkeuret for at gå ud og tÞmme urinposen, da der kun kan vÊre 600 ml i hvor i mod der kan vÊre 2000 ml i en natpose.
DesvÊrre får jeg blÊrebetÊndelse efter få dage, og jeg bliver af Rigshospitalet CPH startet op på antibiotika.
De ville faktisk gerne have indlagt mig, da en scanning viser at der er vÊske omkring specielt min hÞjre nyre.
Jeg er lige kommet hjem efter en ryg operation og har ikke lyst til at skulle indlÊgges igen, på et andet hospital.
Jeg får igen fat på en medarbejder hos Mediq, der med glÊde i stemmen kunne fortÊlle at pakken kunne hentes på posthuset.
Inden jeg havde fået overtÞj på, kom postnord med en anden pakke, det var en pakke med plaster, som dog er de forkerte plaster. Men dem skal jeg selv tage til et eller andet hjÊlpemiddel sted og aflevere, men jeg fik ikke svar på om jeg kunne få de rigtige.
Nå men tilbage til pakken på posthuset.
I pakke var en kasse med skyllevÊske.
Ringe til Mediq IGEN hvor jeg fik af vide at der var endnu en pakke på posthuset jeg kunne hente, den tog min mand med hjem da han kom hjem fra arbejde.
Det var urinposer, men desvÊrre dags urinposer.
Jeg ringer så endnu engang til Mediq og den medarbejder jeg talte med, undskylder mange gange for alle de problemer der har vÊret og annullere ordren og laver en ny.
Dagen efter kunne jeg hente en pakke med nat urinposer på posthuset.
Det tog nÊste 3 uger og nÊsten en ny indlÊggelse og 2 forskellige typer antibiotika.
Udover at det hele gik op i hat og briller, så måtte vi selv hente alle pakker på nÊr en på posthuset og det på trods af at jeg er virkelig dårligt gående og bor på 3 sal, uden elevator.
Lige en sidste ting, jeg fik leveret nogle andre nat poser end dem jeg plejer at få, de går i stykker i hullerne så de nÊrmeste ligger ned, så der kan komme et knÊk på slangen, så urinen ikke kan lÞbe frit.
Jeg har fÞr skrevet til Mediq og så forklaret problemet med poserne og der fik jeg nogle nye poser.
Jeg fik besked om at der ville blive noteret i systemet at jeg ikke skulle have de poser hvor hullerne går i stykker.
Men det er åbenbart gået tabt i mÊlkevejen, for jeg fik nemlig en pakke med prÊcist de poser der går i stykker
Men så er det jo godt at jeg har noget gaffatape og en hulmaskine.
Hvis jeg kunne, så havde jeg skiftet leverandÞr, men desvÊrre er det kommunen der har forhandlet en aftale i stand med Mediq.
Har fÃ¥et en stor regning til trods forâŠ
Har fÃ¥et en stor regning til trods for at der ligger anvisning fra kommunen har bedt dem om at sende en returlÊbe som du sÃ¥ ville gÞre men gjorde det ikke sÃ¥ ban bliver igen taget i rÞâ- for 60 kr til returnering sÃ¥ pas pÃ¥ jeg fÃ¥r mine ting fra Polen nu langt billiger
Undgå firmaet
Mediq Danmark trÊkker penge på din konto uden din viden og tilladelse!
Langsommelig
Skriver mine varer er på lager, men afsender ikke. Det er nu tre dage siden, jeg bestilte mine varer
Jeg er trÊt af jerâŠ.
Jeg gider ikke bruge jer lÊngere.
Det har normalt fungeret, men deres nye systemer og manglende service gÞr det hele meget vÊrre og ud samligning til fÞrhen.
Der er ingen kompetencer og hente på deres service og medarbejdere, jeg har afventet i 5 UGER på afhentning af forkerte varer der nu har fyldt og står fyldt med vand i kasserne foran mit hjem, jeg har ringet nÊrmest dagligt uden at en lÞsning er fundet.
Nu har jeg givet op jer, jeg må finde ny leverandÞr og melde tilbage til kommunen at i hver evig eneste gang enten har restordre i ej sender eller fejllevere med store Þkonomiske tab for brugeren.
KAN IKKE ANBEFALE MEDIQ OG KUNDESERVICE
Deres lager beholdning oplever ofte atâŠ
Deres lager beholdning oplever ofte at varerne IKKE er pÃ¥ lager ogsÃ¥ afslutter de min ordre uden at sende de vare som var i restorer denne gang havde de et alternativ til det produkt som ikke var pÃ¥ lage som jeg i nÞdstilfÊlde sagde ja til med det resultat at jeg sÃ¥ fik en regning pÃ¥ det til trods for at jeg har en bevilling i gennem kommunen â¹ïžâ¹ïžâ¹ïžâ¹ïžâ¹ïž
Sender forkert frakturer
Jeg har ingen problemer haft med mediq Danmark i det fÞrste år vi brugte dem. Men sidden at de har fået deres nye system, har der ikke vÊret andet end problemer.
Jeg har de sidste to en halv måneden talt med deres kundeservice et utal af gange. De sender mig frakturer på ting vi har fulde bevillinger på og begge frakturer på ting vi har grÞn recept på. Når jeg kontakter dem, siger de at de vil sende en kredit nota på fakturaerne. Jeg har ikke modtaget en eneste af de kredit notaer og nu har de så opsat en betaling gennem betalingsservice på nÊsten 21000 kr. På trods af at jeg har gjort dem opmÊrksom på problemet mange gange.
Jeg er Êrlig talt ved at godt trÊt af at de ikke har styr på en skid.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ