レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Hjemmeside overskueligt Bevillings fanen gÞr det nemt Varerne bliver leveret inden for fÃ¥ dage Hvis man ringer bliver telefonen taget og man taler med et hjÊlpsomt menneske Dog er der fejl i levering... もっず芋る

Mediq Danmark fungerer hurtigt og pÃ¥lideligt. Det er vÊrre med Mediq’s fragt aftale med PostNord. Pakken blev sat foran hoveddÞren, sÃ¥ alle kunne se og evt. tage den. Jeg har flex sÃ¥ den skulle vÊre s... もっず芋る

Lidt ligesom,at tÊnde ild i en varevogn fra man bestiller til Postnord ankommer med pakken - ga-da-gung hvor det bare funker. KÞrer som smurt fra hjemmesiden og ud til adressen med det bestilte.... もっず芋る

Virker ikke sÊrligt seriÞse. De har sendt min demente mor en rykker og igen et par mÃ¥neder senere en inkassovarsel. Min mor har aldrig kunnet betjene en computer, sÃ¥ jeg tvivler pÃ¥ at hun skulle ha... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 病院蚭備ず備品
  2. 救急ステヌション
  3. 私立病院

圓該䌁業による蚘述

Mediq Danmark har en bevidst holdning til produktets kvalitet og funktionalitet. Ved valg af produkter til vores sortiment sikrer Mediq Danmarks kvalitetsstyringssystem, at produkterne lever op til de standarder og krav, der måtte vÊre gÊldende for det aktuelle produkt, ligesom miljÞaspekter, vurderes nÞje inden produktet optages i sortimentet. LeverandÞrer udvÊlges altid med stor omhu for at sikre en god kvalitet, en konkurrencedygtig pris og ikke mindst en stabil leveringssikkerhed.

4.3

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

2䞇件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 23に回答しおいたす

通垞2週間以内に回答

MEGET forsinket levering af CFM

Ringede ind til MediqDK d. 6. januar 2026 for at bestille 12 dåser CFM (Carbohydrate Free-Mixture). Der er nu gået OVER 3 måneder og jeg har kun modtaget én enkel dåse CFM! Jeg har adskillige gange ringet ind for at fÞlge op på ordren/leveringen og fået det samme at vide af kundeservice - at der er lang ventetid og at varen derfor er blevet udskudt. Jeg har hÞrt dette så mange gange nu, at jeg ikke kan bruge det til noget! Jeg ringede sidst ind d. 31. marts 2026 og fik her bekrÊftet af en medarbejder, at de vil få 20 dåser CFM på lager d. 9. april 2026, og at jeg vil modtage varerne d. 10. april 2026. Men nu står der inde på ordrehistorikken, at forventet levering er d. 14. april 2026 - og det vil slet ikke komme bag på mig, hvis den bliver udskudt yderligere, da det er det der har fundet sted de sidste 3 måneder! Det er helt uacceptabelt! Det kan simpelthen ikke vÊre rigtigt, at leveringen bliver udskudt igen, nu hvor det ENDELIGT var blevet bekrÊftet af MediqDK, at varen ville blive sendt d. 10. april 2026. Det er utroligt frustrerende og jeg kan simpelthen IKKE vente lÊngere! Det her kan ikke fortsÊtte! Jeg står virkelig og mangler produktet! Nok er nok! Jeg ser frem til en Þjeblikkelig tilbagemelding om afsendelse af produktet ASAP!

2026幎4月8日

KÊre Emre
Jeg beklager den lange leveringstid. LeverandÞren har haft store udfordringer med at levere til Mediq. Datoen er som du desvÊrre har oplevet blevet flyttet flere gange. Men nu er varen endelig leveret på vores lager i dag, og din ordre vil blive afsendt i dag.

Virker ikke sÊrligt seriÞse

Virker ikke sÊrligt seriÞse. De har sendt min demente mor en rykker og igen et par måneder senere en inkassovarsel. Min mor har aldrig kunnet betjene en computer, så jeg tvivler på at hun skulle have bestilt noget.
Jeg har gentagne gange henvendt mig til Mediq Danmark for at hÞre hvad den regning dÊkker over.
Men ingen svar overhovedet, derfor dårlig anmeldelse.
Betaler gerne regningen, men ikke uden at vide hvad den er for.

2026幎2月23日

KÊre Lars
Mange tak for din henvendelse.
Undrer mig, da vi plejer at besvare mails hurtigt, men beklager meget at du ikke har fået svar på dine henvendelser.
Jeg vil rigtig gerne kigge ind i dette, men har brug for information foreksempel fakuranummer eller kundenummer.
Diu kan sende dette til kundeservice@mediqdanmark ATT Sissel Nilsson.

Mediq Danmark

DÃ¥rlig kundeservice og manglende refusion

Min pakke blev returneret uÃ¥bnet til Mediq, da den ikke blev afhentet i pakkeshoppen. Da Mediq har modtaget varerne tilbage, forventede jeg naturligvis en refusion – men i stedet har Mediq valgt at beholde hele belÞbet, selvom de har fÃ¥et varerne retur.

2026幎1月8日

KÊre John
Når ikke afhentede pakker kommer retur til vores returafdeling bliver disse krediteret. Det lyder mÊrkeligt hvis dette ikke er sket med din pakke. Vil du kontakte kundeservice på 36379130, så kan de undersÞge hvad der er sket med din pakke.
På forhånd tak og god dag.

Medioq Danmark

Bestiller 20 bÞtter mÊlkeerstatning - modtager 3 bÞtter fructose module - og det fulde belÞb er faktureret

Bestilte d 7. December 20 bÞtter pepticate syneo 1 fra nutricia (modermÊlkserstatning) men jeg afhentede i dag 3 bÞtter fructose module fra nutricia.

Ikke alene var afsendelsen uhensigtsmÊssigt lang, men I har både afsendt forkerte varer - og forkert antal.

Dog har I faktureret det fulde belÞb for 20 bÞtter modermÊlkserstatning.

Hvis ikke jeg hÞrer noget inden d 8/1/2026 agter jeg at lave en politianmeldelse.

2025幎12月23日

KÊre Elisabeth

Jeg beklager den fejlleverance du har modtaget. DesvÊrre har vores lager plukket forkert vare og antal. Vi får sendt 20 bÞtter af den rigtige vare i dag samt sender dig en returlabel.
Jeg undskylder mange gange den uheldige oplevelse du har haft.

Jeg bestilte noget den 18/9 men har

Jeg bestilte noget den 18/9 men har stadig ikke modtaget min vare og de svare ikke på mail. Dårlig kundeservice

2025幎10月18日

KÊre Helle
Jeg beklager du ikke har fået leveret din ordre. For at kigge nÊrmere ind i det, har jeg brug for lidt mere data. Hvis du har mulighed for at sende dette til kundeservice@mediqdanmark.dk ATT Sissel, undersÞger jeg hvad der er gået galt, og hvordan jeg kan hjÊlpe dig.

Mediq DAnmark

DE TRÆK MINE PENGE MOD MIN VILJE!

For tre måneder siden bestilte jeg et produkt fra jeres mediqdanmark-hjemmeside. Da jeg indså, at produktet var forkert, kontaktede jeg dem og returnerede det.
Det er tre måneder siden, og PENGE BLEV HÆVET FRA MIN KONTO UDEN NOGEN FORESPØRGSEL, UDEN AT SENDE MIG NOGEN PRODUKT ELLER UDEN AT KONTAKTE MIG!!!!

Selvom jeg rapporterede dette til virksomheden, har jeg stadig ikke modtaget svar på mine e-mails! Jeg har sendt e-mails til alle jeres afdelinger gentagne gange for at fortÊlle dem det, men jeg har ikke modtaget noget svar! Jeg er fuldstÊndig skuffet. 1582 kr. blev hÊvet mod min vilje.
Og selvom jeg troede, at I måske ved et uheld havde startet et abonnement (med alle mine bedste intentioner), har jeg ikke modtaget noget produkt.
Resultatet er nu:
I har hÊvet mine penge fra min konto.
Der har ikke vÊret noget produkt, så jeg kan sige, at der var en misforståelse.
Jeres kundeservice er fuldstÊndig uresponsiv.

Hvilken slags virksomhed, hvilken slags trovÊrdig virksomhed er dette? Det er svindel.

2025幎10月20日

KÊre Yanik
Jeg beklager din oplevelse med Mediq.
Jeg håber du efterfÞlgende har fået svar og evt modtaget kredit nota for det du har returneret.
Hvis ikke vil jeg gerne kigge ind i dette. Til det mangler jeg noget data ordrenummer eller fakturanummer. Du kan sende dette til kundeservice@mediqdanmark.dk ATT Sissel.

Mediq Danmark

Ingen Refundering, DÃ¥rlig Kundeservice.

Jeg bestilte fra Mediq for 6 uger siden, da pakken blev leveret fandt jeg ud af at det var et forkert produkt jeg havde bestilt. Så sendte jeg den tilbage. Efter 3 uger uden refundering skrev jeg til dem, de lovede mig at jeg ville modtage mine penge i starten af nÊste uge, (så inden 3-4 dage). Nu er der så gået 3 uger mere og de er stoppet helt med at svare.

KÞber ikke herfra igen og anbefaler heller ikke at andre gÞr det.

2025幎9月9日

Jeg bestilte nogle Alminox

Jeg bestilte nogle Alminox, hos jer d. 10 oktober. Jeg har stadigvÊk ik modtaget noget, eller hÞrt noget fra jer? Kan se pengene er reserveret, men får ingen svar fra jer på mail.

2025幎10月21日

KÊre Donna
Alminox har desvÊrre vÊret lang tid i rest fra leverandÞren, og kan derfor ikke kÞbes hos alle forhandlere. Jeg kan se du har sendt en mail den 4. november og fået svar dagen efter. Hvis du har skrevet tidligere, kan jeg desvÊrre ikke se den, men beklager at vi ikke har svaret.
Hvis du ikke har annuleret din ordre, sendes den når varen kommer på lager, og fÞrst her trÊkkes dine penge.

Mediq Danmark

Vi har vÊret faste kunder hos Mediq

Vi har vÊret faste kunder hos Mediq gennem mange år, og jeg har altid vÊret meget tilfreds med jeres service og pålidelighed. DesvÊrre har det Êndret sig markant det seneste stykke tid, efter I har fået nyt IT-system. Der opstår hele tiden fejl, og jeg er nÞdt til at bruge relativt meget tid og energi på at ringe for at få rettet op på dem. Det drejer sig både om forkert antal, fejlagtig aktivering af gamle ordrer og misforståelser omkring leveringer. Jeg oplever at blive mÞdt af sÞde og imÞdekommende medarbejdere, når jeg ringer ind, men som ofte også har svÊrt ved at finde rundt i de mange IT-fejl, der sker.

Man modtager desuden ingen notifikationer, når ordren er ekspederet eller informationer om levering som man ellers normalt gÞr ved internethandel og har ingen muligheder for at fÞlge sin levering.

Jeg forstår, at indkÞringen af et nyt IT-system kan give midlertidige udfordringer, men dette har nu stået på så lÊnge, at det er blevet en vedvarende belastning. Jeg håber, at Mediq meget snart vil gÞre noget for at få rettet op på problemer, da vi ellers fÞler os nÞdsaget til at finde en anden leverandÞr.

2025幎10月13日
自発的なレビュヌ

Hvis jeg kunne vÊlge leverandÞre, så ville jeg ikke vÊlge Mediq

Jeg får nogle af de hjÊlpemidler, jeg har brug for pga en rygmarvskade, gennem Mediq
Det plejer at fungere, men sidst jeg skulle bestille, ved jeg ikke hvad der skete.
Jeg var lige kommet hjem efter at vÊre blevet opereret i ryggen, og idag skal man selv have medicin og i mit tilfÊlde urinposer med.
DesvÊrre blev der lavet nogle fejl vedr både medicin og urinposer, så jeg fik ikke de resterende urinposer med hjem, så jeg lÞber tÞr, fÞr end forventet.
DesvÊrre havde afdelingen ikke de resterende urinposer, som min mand evt kunne have hentet.
Jeg får fat på Mediq og forklare mit problem.
Alle de andre gange jeg har bestilt hjÊlpemidler, er de nÊste blevet leveret 1-2 dage efter.
Jeg ringer til Mediq igen efter ca 4-5 dage og allerede der er det gået galt.
Medarbejderen kan godt se at der er blevet bestilt nogle urinposer, men der er også bestilt "19 kasser" med skyllevask (19×8=152 flasker) der plejer at blive bestilt 1 kasse, så det er nok en taste-fejl.
NÃ¥ men han siger at de skal nok komme.
Jeg er på dette tidspunkt lÞbet tÞr for nat urinposer og må bruge dags urinposer om natten, hvor jeg er nÞd til at sÊtte vÊkkeuret for at gå ud og tÞmme urinposen, da der kun kan vÊre 600 ml i hvor i mod der kan vÊre 2000 ml i en natpose.
DesvÊrre får jeg blÊrebetÊndelse efter få dage, og jeg bliver af Rigshospitalet CPH startet op på antibiotika.
De ville faktisk gerne have indlagt mig, da en scanning viser at der er vÊske omkring specielt min hÞjre nyre.
Jeg er lige kommet hjem efter en ryg operation og har ikke lyst til at skulle indlÊgges igen, på et andet hospital.
Jeg får igen fat på en medarbejder hos Mediq, der med glÊde i stemmen kunne fortÊlle at pakken kunne hentes på posthuset.
Inden jeg havde fået overtÞj på, kom postnord med en anden pakke, det var en pakke med plaster, som dog er de forkerte plaster. Men dem skal jeg selv tage til et eller andet hjÊlpemiddel sted og aflevere, men jeg fik ikke svar på om jeg kunne få de rigtige.
Nå men tilbage til pakken på posthuset.
I pakke var en kasse med skyllevÊske.
Ringe til Mediq IGEN hvor jeg fik af vide at der var endnu en pakke på posthuset jeg kunne hente, den tog min mand med hjem da han kom hjem fra arbejde.
Det var urinposer, men desvÊrre dags urinposer.
Jeg ringer så endnu engang til Mediq og den medarbejder jeg talte med, undskylder mange gange for alle de problemer der har vÊret og annullere ordren og laver en ny.
Dagen efter kunne jeg hente en pakke med nat urinposer på posthuset.
Det tog nÊste 3 uger og nÊsten en ny indlÊggelse og 2 forskellige typer antibiotika.
Udover at det hele gik op i hat og briller, så måtte vi selv hente alle pakker på nÊr en på posthuset og det på trods af at jeg er virkelig dårligt gående og bor på 3 sal, uden elevator.
Lige en sidste ting, jeg fik leveret nogle andre nat poser end dem jeg plejer at få, de går i stykker i hullerne så de nÊrmeste ligger ned, så der kan komme et knÊk på slangen, så urinen ikke kan lÞbe frit.
Jeg har fÞr skrevet til Mediq og så forklaret problemet med poserne og der fik jeg nogle nye poser.
Jeg fik besked om at der ville blive noteret i systemet at jeg ikke skulle have de poser hvor hullerne går i stykker.
Men det er åbenbart gået tabt i mÊlkevejen, for jeg fik nemlig en pakke med prÊcist de poser der går i stykker
Men så er det jo godt at jeg har noget gaffatape og en hulmaskine.
Hvis jeg kunne, så havde jeg skiftet leverandÞr, men desvÊrre er det kommunen der har forhandlet en aftale i stand med Mediq.

2025幎9月18日
自発的なレビュヌ

Har fået en stor regning til trods for

Har fÃ¥et en stor regning til trods for at der ligger anvisning fra kommunen har bedt dem om at sende en returlÊbe som du sÃ¥ ville gÞre men gjorde det ikke sÃ¥ ban bliver igen taget i rÞ—- for 60 kr til returnering sÃ¥ pas pÃ¥ jeg fÃ¥r mine ting fra Polen nu langt billiger

2025幎10月10日

Jeg er trÊt af jer

Jeg gider ikke bruge jer lÊngere.
Det har normalt fungeret, men deres nye systemer og manglende service gÞr det hele meget vÊrre og ud samligning til fÞrhen.
Der er ingen kompetencer og hente på deres service og medarbejdere, jeg har afventet i 5 UGER på afhentning af forkerte varer der nu har fyldt og står fyldt med vand i kasserne foran mit hjem, jeg har ringet nÊrmest dagligt uden at en lÞsning er fundet.
Nu har jeg givet op jer, jeg må finde ny leverandÞr og melde tilbage til kommunen at i hver evig eneste gang enten har restordre i ej sender eller fejllevere med store Þkonomiske tab for brugeren.

KAN IKKE ANBEFALE MEDIQ OG KUNDESERVICE

2025幎8月11日
自発的なレビュヌ

Deres lager beholdning oplever ofte at

Deres lager beholdning oplever ofte at varerne IKKE er pÃ¥ lager ogsÃ¥ afslutter de min ordre uden at sende de vare som var i restorer denne gang havde de et alternativ til det produkt som ikke var pÃ¥ lage som jeg i nÞdstilfÊlde sagde ja til med det resultat at jeg sÃ¥ fik en regning pÃ¥ det til trods for at jeg har en bevilling i gennem kommunen ☹☹☹☹☹

2025幎9月1日

Sender forkert frakturer

Jeg har ingen problemer haft med mediq Danmark i det fÞrste år vi brugte dem. Men sidden at de har fået deres nye system, har der ikke vÊret andet end problemer.
Jeg har de sidste to en halv måneden talt med deres kundeservice et utal af gange. De sender mig frakturer på ting vi har fulde bevillinger på og begge frakturer på ting vi har grÞn recept på. Når jeg kontakter dem, siger de at de vil sende en kredit nota på fakturaerne. Jeg har ikke modtaget en eneste af de kredit notaer og nu har de så opsat en betaling gennem betalingsservice på nÊsten 21000 kr. På trods af at jeg har gjort dem opmÊrksom på problemet mange gange.
Jeg er Êrlig talt ved at godt trÊt af at de ikke har styr på en skid.

2025幎8月26日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。