レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Fantastisk kundeservice. Der er sÊrligt een medarbejder, en herre, nok lidt oppe i Ã¥rene, han er fantastisk at tale med: han ved ALT om JURA maskinerne, han er hÞflig, tÃ¥lmodig og meget behagelig at t... もっず芋る

䌁業が回答したした

Fantastisk service. Venlige, hurtige og dygtige medarbejdere. De har bare styr pÃ¥ det. Ved to anledninger vÊret i kontakt med Scandinavian coffesystem, fÞrste gang pga en reservedel, anden gang pga se... もっず芋る

䌁業が回答したした

Har lige fÃ¥et service pÃ¥ min Jura f9 kaffemaskine. Jeg kÞrte fra Århus til Glostrup og afleverede maskinen. Jeg blev mÞdt at 2 usÊdvanligt sÞde ansatte, bÃ¥de teknikeren og den sÞde kvinde i receptione... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg skulle bruge en ny espressomaskine og havde set dem pÃ¥ nettet. Besluttede mig kÞre ind til importÞren af disse maskiner, hvilket jeg ikke fortrÞd. Blev guidet igennem processen med valg af den hel... もっず芋る

䌁業情報

1. コヌヒヌメヌカヌ提䟛業者
  2. 電子機噚店
  3. 小型家電修理業
  4. 家電補品卞売業者

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Scandinavian CoffeeSystem er eneimportÞr af JURA espressomaskiner i Danmark.

4.9

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

259件のレビュヌ

2026幎4月10日

Hej Niels

Tak for de 5 stjerner. De luner.

Vi Þnsker dig en dejlig dag, og du er selvfÞlgelig altid velkommen her på Mesterlodden.

Bedste hilsner
Scandinavian CoffeeSystem

Altid hurtig og effektiv levering

2026幎2月25日

Hej Christian.

Tak for stjernerne. En super god måde at starte vores uge på.

Vi er glade for, at din ordre nåede sikkert og hurtigt frem.

Vi Þnsker dig en god start på ugen, og du er altiv velkommen til at kigge forbi.

Nok Danmarks bedste kundeservice

Fantastisk kundeservice. Der er sÊrligt een medarbejder, en herre, nok lidt oppe i årene, han er fantastisk at tale med: han ved ALT om JURA maskinerne, han er hÞflig, tålmodig og meget behagelig at tale med. Og fremfor alt: meget kompetent betjening. Har fået min maskine serviceret hos dem et par gange, de er altid gode med prisoverslag, forklaringer og anbefalinger. Sidst lavede de sågar maskinen på stedet, da det åbenbart var en lille/enkel fejl :-)

2025幎12月22日

KÊre Tommy

Hold nu op en fin anmeldelse du har lavet. 1000 tak, hvor er det pÊnt af dig.

Bedste julegave! Tak.

Vi Þnsker dig en glÊdelig jul og et godt nytår, og glÊder os til at se dig igen.

Bedste jule-hilsner

god butik

hurtig levering og ordentligt pakket

2025幎8月5日

Hej Lars

Tak for den flotte rÊkke af stjerner, og godt at du har fået dine varer leveret i ordentlig stand. Det gir' vi straks videre til vores lager.

God dag til dig.

Fantastisk service

Hurtig ekspedition og levering og fantastisk service, jeg lavede en fejl med leveringen.

2025幎6月2日

KÊre Jan

Mange tak for stjernerne. De luner og gÞr bare starten på dagen lidt bedre.

Vi Þnsker en god dag til dig.

Scandinavian CoffeeSystem

Hurtig og let bestilling af

Hurtig og let bestilling af serviceprodukter. Oplevelsen blev kun bedre af det håndskrevne kort der lå i pakken - det er måler sig med en god, friskbrygget kop kaffe :-)

2025幎5月28日

KÊre Hans Christian

Mange tak for de fine ord. Det gÞr en verden til forskel for os, når vores arbejde bliver bemÊrket og vÊrdsat.

Tak fordi du tog dig tid til at sende 5 stjerner i vores retning.

God dag.

Nemt

Nemt - og hurtig levering.👍

2025幎5月1日

Hej JÞrgen.
Tak for de 5 stjerner. De er skÞnne at modtage på en mandag. God dag til dig.

Fantastisk kundeservice

Fik den sÞdeste bekrÊftelse på mit kÞb. Det gjorde mig så glad. Bestilte mÊlkerens til Jura maskine. Det kom mega hurtigt og det var nemt at bestille.

2025幎3月31日

Hej

Mange tak for din fine anmeldelse og de 5 stjerner. Det bliver altid en ekstra god dag, når vi får så skÞnne tilbagemeldinger.

God dag og nyd solen.

Hurtigt ekspedition

Hurtigt ekspedition, og varene stemte overens med det bestilte.
Glad for jeg har en jura j90 kaffemaskine
Fik også en lille hilsen, det varmer tak

2025幎2月27日

Hej Claus

Tak for de 5 stjerner.

Og ja. JURA J90 er en god kaffemaskine. SkÞnt at den også stadig serverer god kaffe til dig.

Vi Þnsker en god dag.

Mange varme (kaffe)hilsner

Feel good

God reaktion på miin henvendelse.

Kunne guide mig til det rigtige produkt som jeg havde brug for til min Jura kaffemaskine. :-)

2025幎2月27日

Hej Lars

Mange tak for den fine omtale.

God dag til dig.

Mange varme (kaffe)hilsner

Over and beyond

Over and beyond

Jeg er blÊst omkuld af så holistisk god service fra Emilie i modtagelsen til teknikernes dygtighed og ansvarlighed.
Denne oplevelse gÞr at jeg altid vil vÊlge Jura fremover trods de problemer der nu engang var med produktet.
Mvh Daniel

2024幎11月24日

KÊre Daniel

Mange tusind tak for den anmeldelse, som har blÊst os og bestemt ikke mindst Emilie om kuld.

Det var lige, hvad vi kunne tÊnke os at starte dagen på. Det gÞr en verden til forskel, når vores mål om at give god service lykkes. Endnu bedre, at du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse.

Tak for det. Kig endelig forbi igen, så gir' vi en kop kaffe.

Bedste hilsner
Scandinavian Coffeesystem