De klantenservice is goed bereikbaar en bekwaam. De prijs was goed via Vereniging Eigen Huis gezamenlijke inkoop. Enig minpuntje: daar stond een hoog maandtermijn bedrag bij, toch mee akkoord geg... もっと見る
企業が回答しました
Na eerst een jaar via collectieve inkoop van vereniging Eigen huis energie te hebben afgenomen het contract verlengd tegen een goede prijs. Via klantenservice soepeltjes geholpen.
企業が回答しました
Ik heb het probleem voorgelegd. Mijn voorschot was bijna 100 euro meer dan was afgesproken bij het afsluiten van het contract. Het werd gecorrigeerd. Wel even de schrik te pakken. Het had niet geh... もっと見る
Mega.nl is een energieleverancier die gas en stroom levert aan huishoudens in Nederland. We staan voor duidelijke tarieven, eenvoudige online dienstverlening en toegankelijke klantenservice. Zo maken we energie overzichtelijk en betaalbaar.
Coolsingel 139, 3012AG, Rotterdam, オランダ
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常1カ月以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Good contact and fast answers to my quetions. Friendly helpdesk staff.

Mega Energie Nederland からの回答
Ik heb het probleem voorgelegd.
Het werd gecorrigeerd.
Wel even de schrik te pakken. Het had niet gehoeven.
Prima App waarop ik o.a. mijn verbruik kan zien.
Vriendelijke klantenservice.

Mega Energie Nederland からの回答
Efficient en zeer terzake kundige hulp. Een verademing vergeleken bij andere helpdesks👍👍👍

Mega Energie Nederland からの回答
Telefonisch aangebracht via centrale energie loket.
Duidelijke uitleg en nog een leuke bonus !

Mega Energie Nederland からの回答
after 1st. year experience, we still are happy with Mega Energy. Specially the detailed monthly data info is very good.

Mega Energie Nederland からの回答
komen hun afspraken na , telefonisch over het algemeen goed bereikbaar. app werkt goed en duidelijk. de maandtermijnen worden iedere maand op dezelfde (of ongeveer) datum afgehouden. ook altijd een mail met de aankondiging van afhouding van de nieuwe termijnbetaling.

Mega Energie Nederland からの回答
Enig minpuntje: daar stond een hoog maandtermijn bedrag bij, toch mee akkoord gegaan, betrof stoken in een energeizuinige woning waarvan verbruik nog onbekend was.
Aanpassing naar werkelijk verbruik bleek niet mogelijk. Betaling 129, verbruik 35 euro, na telefonisch bespreken werd het maandbedrag 75 euro.
Na de eindafrekening (4 a 6 weken) volgt de uitkering van bonus en teveel betaalde gelden (ook max. 6 weken). Misschien valt die termijn mee.

Mega Energie Nederland からの回答
Vriendelijke service, erg behulpzaam. Denkt echt mee voor oplossing, nooit eerder meegemaakt met energie bedrijf.

Mega Energie Nederland からの回答
Prima club, attent en heldere taal. Overzichtelijke afrekeningen per maand. Telefonisch contact met medewerkers; prettig!

Mega Energie Nederland からの回答
ik ben vandaag gebeld en prima geholpen door de heer Antonie noordwijk met mijn energie contract.

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。