レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

5つ星のうち5の評価

Booster arkadaş çok ilgili ve sakindi. Bütün oyunlarda elinden gelenin en iyisini yaptı ve bana çoğu konuda yardımcı oldu. Yaptığım hataları söylemesi ve nasıl bir yol izlemem gerektiğini söylemesi ge... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Merhabalar Mega Eloboost ekibine bunca zaman işlemlerimi valorant olsun lol olsun güven içinde tamamlayıp hızlıca hesabı teslim ettikleri için teşekkür ederim. Ayrıca League of Legends booster HAİN SA... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Muhteşem, açıkçası çok kısa sürede işlem tamamlandı ve hep iletişim halindeydik. İlk başlarda normal olarak çok güvenmiyordum çünkü böyle bir hizmeti ilk kez alıyordum, artık elbette güveniyorum. Bugi... もっと見る

企業情報

1. ゲーミング サービス プロバイダー

当該企業による記述

Türkiye'nin bir numaralı Elo Boost hizmet sağlayıcısı.

連絡先

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち1の評価

Kesinlikle uzak durun

Kesinlikle uzak durun. Sitede ‘gün içinde dönüş’, ‘aynı gün boost tamamlanır’ gibi vaatlerle müşteri çekiyorlar ama tamamen yalan. Siparişi veriyorsunuz, sonra ortadan kayboluyorlar. Ne gün içinde ne ertesi gün başlıyorlar; tam 4-5 gün boyunca oyalayıp anca işleme başlıyorlar. İletişim deseniz, cevap vermemek için özellikle çabalıyorlar. Profesyonellik sıfır, güvenilirlik sıfır, verilen sözlerin tamamı boş.
Paranızla rezil olmak istiyorsanız buyurun, yok eğer en ufak saygı ve ciddiyet bekliyorsanız bu siteden kilometrelerce uzak durun. Böyle sorumsuzluk görmedim.

2025年11月19日

güvenilir ve dürüst hizmet

1 hafta boyunca lepi1 isimli booser ile duo boost girdim ve aşırı memnun kaldım, aşırı kibar anlayışlı ve çok iyi taşıyan bir oyuncuydu. Yeri geldi feedledim yeri geldi ard arda elektriğim gitti ama nolursa olsun kibarlığını ve beyefendiliğini bozmadı. Siz benim gibi iyi bir tecrübe geçirmek isterseniz boost aldıktan sonra lepi1 istediğinizi yazabilirsiniz.

2025年7月18日
5つ星のうち2の評価

NO PRIVACY

The boosters in the system are not professional (excluding some of them). They don’t know how to hide your username, which ends up labeling your account as "boosted." They are terrible when it comes to data privacy.

2025年1月1日

Kaliteli boost

Diğer eloboost sitelerine göre fiyat açısından oldukça iyi olduğu için tercih etmiştim aldığım boost işleminden oldukça memnun kaldım muhtemelen tekrardan boost siparişi alacağım

2024年8月22日
5つ星のうち4の評価

megaelobboost

duo boost yapacak hesap yoktu ama arkadaş sağ olsun adc oynadı diğer maçta.onun dışında bir şey yok ama 1 puan kırdım oradan

2024年7月11日

LETBEHUNT Booster Hk.

Siteden boost satın alımı yaptım ve atanan LETBEHUNT isimli booster gerçekten takdire şayandı. İlgi ve alakası üst düzey bir kişi gerçekten. Gözünüz kapalı bir şekilde boost yaptırabilirsiniz.

2024年6月27日

Hızlı boost

Bi kere boost çok hizli oldu. Bronz 3 ten plat 1 e neredeyse 2 günde çıktı. Benim aim gold aiminde olsa bile bunu yapmam haftalarimi alirdi. Ayricalikla cok kibardi.

2023年11月19日
5つ星のうち4の評価

İlk başta işlemi üstlenen booster…

İlk başta işlemi üstlenen booster arkadaş 3 gün neredeyse hiç oyun oynamadı Fakat canlı destek çok hızlı bir şekilde yeni booster ataması yaptı ve yeni arkadaş çok profesyonel bir şekilde işlemi tamamladı. Diğer sitelerden en büyük farkı canlı desteğinin çok daha ulaşılabilir olması ve sorunları hızlı anlayıp çözmesi. Bundan sonraki işlemlerimi bu siteden yapacağım. Umarım canlı destek kısmındaki başarıları devam eder.

2023年9月4日

gerçekten süper bir site

gerçekten süper bir site , özellikle hız konusunda boosterlara çok teşekkür ederim Ardaaa isimli booster'a saygılar emeklerine sağlık beni elo hellden kurtardıı Başarılarınızın devamını dilerim Sayın Megaelo boost..

2023年7月23日

Trustpilot エクスペリエンス