ArkadaÅtan hızlısı mezarda.Sitenin nadidde adclerinden.Gumayisiye zamanında ders vermiÅ.Yerli zeitnot diyebilirim.Boost iÅlemi yaptırmak isteyenler bu arkadaÅı tercih edebilir o en iyisi.
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
äŒæ¥ãåçããŸãã
İÅlemi Ahmet kardeÅim yaptı ve gayet gÃŒzel yaptı. Sadece iÅlem biraz uzun sÃŒrdÃŒ ondan 1 yıldız kırdım ama interneti ile alakalı olduÄu için onun suçu deÄildi. Sohbet ede ede oyunu öÄrete öÄrete gÃŒzel... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Kendilerinden verdiÄim ilk boost sipariÅiydi. Yetkililer çok ilgili ve anlayıÅlı hemen ilgileniyorlar. Booster arkadaÅa diyecek birÅey bulamıyorum. Bir arkadaÅ gibi sakin ve seviyeli bir Åekilde oyunl... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
League of Legends and Valorant services: Elo boost, duo boost, coaching and much more!
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Booster: Alibolcayy1
2 gÃŒn gibi kısa bir sÃŒrede iÅlemimâŠ
2 gÃŒn gibi kısa bir sÃŒrede iÅlemim baÅarılı bir Åekilde tamamlandı gÃŒvenilir bir hizmet teÅekkÃŒr ederim
Kimse kullanmasın burayı dolandırıcılarâŠ
Kimse kullanmasın burayı dolandırıcılar boost iÅlemlerini rezalet yapıyorlar.

TÃŒrkiye piyasasında gÃŒvenilir yerâŠ
TÃŒrkiye piyasasında gÃŒvenilir yer bulmak çok zor ve arkadaÅlar çok samimi herkese tavsiye ederim. Daha fazla hizmet almayı da dÃŒÅÃŒnÃŒyorum.
EloboostâŠ
Merhaba moria eloboosta 3 kere sorunsuz iÅlem yaptım fakat 3 gÃŒn önce boost satın aldım booster bulundu fakat iÅleme baÅlanmadı Bir YoÄunlukmu var acaba yardımcı olursanız Sevinirim 2 gÃŒndÃŒr bekliyorum tessekkurler

Machedow <3
Machedow'a öncelikle hoÅgörÃŒsÃŒ anlayıÅı ve iÅ ahlakı baÅta olmak ÃŒzere her Åey için teÅekkÃŒr ediyorum. Hızlı bir Åekilde boostu tamamladı. Bir boost daha alacak olsam kesinlikle kendisini tercih edeceÄim.
Valorant Duo Boost
moriaeloboost.com ÃŒzerinden Valorant Duo Boost hizmeti satın aldım. Talep ettiÄim hizmet aynı gÃŒn içerisinde sorunsuz sonuçlandırıldı. Bundan dolayı "armanburak1" ve Ãmer Bey'e ilgileri ve alakaları için çok teÅekkÃŒr ederim.
Boosting
tek gÃŒnde iÅi hallettiler herhangi bir scam mevzusu da olmadı
Profesyonel Kadroysula En İyi Boost Sitesi >3
Her tÃŒrlÃŒ sorunda mÃŒÅterilerin yanında olan canlı destek ekibi olsun.Hızlı ve gÃŒvenli Åekilde boost yapan kadrosu olsun.Ayrıca diÄer sitelere göre daha uygun fiyatlı olmasıdan ötÃŒrÃŒ iyi ki varsınız MoriaEloBoost Ailesi.

GÃŒzel
Booster gec atandi sadece onun disinda aldigim hizmet gayet iyiydi

Moria Elo Boost Evalation
People whom ever try Moria Elo Boost should purchase Elo Boost program acc. to my recent experiences. Duo boost is much harder to achieve. Otherwise, It's useful and best elo boost organization I've tried on. Administration always concerned for your troubles, they were so attentive to solve your problems. Thank you making me Diamond again.

Elo Boost Minami
Booster Minami çok hızlı ve iyi bir kda ile iÅlemimi baÅarıyla tamamladı ona ve Moria Elo Boost'a çok teÅekkÃŒr ederim.

emek+kalite
emek verdiklerini söyleyebilirim. piyasadaki diÄer boost sitelerine göre daha uygun fiyatları var. hayatımdaki ilk ve tek boost iÅlemimdi. ancak kesinlikle öneririm. hesabım felaket elohelldeydi. Åu an gayet dÃŒzgÃŒn bir eloosu var ve oyun kalitem arttı. boost yapma iÅlemini sadece haksız lig kasılması olarak görmeyin dostlar. daha iyi bir oyun kalitesi ve daha iyi oyuncularla oynamak için de yapabtırabilirsiniz. çok memnun kaldım. baÅka sitelere bakmayın bile

Moria Elo Boost ããã®åç
Hızlı ve gÌvenilir teslim edildi
Hızlı ve gÃŒvenilir teslim edildi. TeÅekkÃŒrler

Moria'dan boost yaptırılır mı ? DÃŒÅÃŒncelerim :
Birden fazla kez lol boost yaptırdım hatta özellikle booster def4ce ve Archi1'den çok memnun kaldım Moria Elo Boost oldukça ucuz ve iyi kalitede hizmet veriyor lakin bazen boostlar çok uzayabiliyor özellikle son boostum 6. gÃŒnde tamamlandı lakin sÃŒre dıÅında hiçbir sıkıntısı yok gayet iyi tavsiye ederim. Ayrıca booster deÄiÅmi ve sÃŒre uzadıÄı için bir miktar para iade edeceklerini de belirttiler teÅekkÃŒr ederim. Yani özetle evet Moria elo boosttan boost yaptırılır gÃŒvenli ve iyi bir sitedir

TeÅekkÃŒr mesajı
Booster olan overdose aÅırı ilgili ve pozitif birisi her zaman aranızda görmek isteyeceÄim ve aynı zamanda her seferinde çalıÅmak isteyeceÄim bir booster kendisi kendisine çok teÅekkÃŒr eder ilerisini görmek isterim kendisinin

Booster Sensei'nin eline saÄlık hemenâŠ
Booster Sensei'nin eline saÄlık hemen iÅleme aldı teÅekkÃŒr ederim

Hızlı ve sıkıntısız!
SipariÅimle hızlı ve özenli Åekilde ilgilenildi, hiçbir sıkıntı yaÅamadım. Emeklerinize teÅekkÃŒrler.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ