Mega Floors レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Onze ervaring bij Mega Floors IJsselstein was van begin tot eind heel prettig. De ontvangst, contacten daarna en de service zijn prima. Onze vloer is zeer vakkundig gelegd met oog voor detail. Er was... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Wij zijn DOOR EEN ANDERE PARTIJ opgelicht en zaten dus twee dagen voor onze verhuizing zonder vloer. Ons hele verhaal uitgelegd en wat heeft Megafloors ons fantastisch geholpen. Ze hebben veel vloeren... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

Kwaliteit vloeren 100% aan te bevelen. Service teleurstellend, oplossing gericht 0. Dank u wel voor uw antwoord op mijn review; Er wordt van richting gewisseld, maar een oplossing blijft uit.... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Mega Floors heeft ons uit de brand geholpen door deskundig advies te geven en snel te schakelen om last minute onze vloer verwarming te vervangen. De communicatie was uitstekend en wij zijn ontzettend... もっず芋る

䌁業情報

1. 床材店

圓該䌁業による蚘述

OVER MEGA FLOORS MIDDEN-NEDERLAND Mega Floors is een dynamisch familiebedrijf met ruim 20 jaar ervaring in de vloeren branche. Onze professionele medewerkers beschikken over ruime ervaring en kennis. Wij geven u een gedegen advies en hebben oplossingen voor alle vloertoepassingen. Mega Floors onderscheidt zich door maatwerk, service, professionaliteit van onze stoffeerders en – last but not least – tegen een aantrekkelijke prijs. Ons team blijft continue op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en trends en volgt doorlopend trainingen en opleidingen op het gebied van alle soorten vloeren.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 10ä»¶

レビュヌを曞く

Mega Floors

Ik wil graag laten weten dat Mega Floors prachtig werk heeft geleverd. Ik ben echt
onder de indruk van zijn professionaliteit, vakkundigheid en klantvriendelijkheid. Ze hebben de boel super netjes achtergelaten. Echt top service!! 100 procent aanbevolen!

2024幎3月7日

Mega Floors からの回答

Bedankt voor de mooie review! Wij wensen u heel veel woonplezier toe. Team Mega Floors

5぀星のうち1の評䟡

Refusing to finish job and ran off to turkey

I paid thousands of euros for the floor and installation and they are refusing to complete the job. They ran off to Turkey and then refused to finish the job once they came back. Stay away from this company. I needed to hire somebody else to complete the work. Looks like a very suspicious company. They use to be located in Eindhoven but looks like they relocated due to bad reputation.

2023幎1月14日

Zeer tevreden

Zeer tevreden. Goede communicatie. Komen hun afspraken goed na.
Vloer op de 1e verdieping is goed gelegd en de plinten strak gemonteerd.
Mooie winkel met een uitgebreid assortiment. Zeer vriendelijke medewerkers.

2023幎11月18日

Een tevreden klant uit Schoonhoven

Vorige maand waren we op zoek naar een pvc laminaat vloer. Bij Megafloors IJsselstein werden we zeer professioneel en vriendelijk geholpen door de verkoopster. Ook de mannen die de vloer kwamen leveren weten wat service- en klantgericht werken is.
We hadden nog een rol ondervloer over en deze kon probleemloos teruggebracht worden. We werden toen ook nog verrast met een fles schoonmaakmiddel voor de PVC vloer.
Als we ooit nog een vloer nodig hebben dan weten we dat Megafloors IJsselstein de winkel is waar we heen gaan.

De kwaliteit van de vloer is uitstekend en heeft een professionele uitstraling.
Dank voor de service en klantvriendelijkheid

2023幎11月4日

5぀星のうち5の評䟡

Fijn geholpen door Merve in de

Fijn geholpen door Merve in de showroom. Aankoop, planning en plaatsing is prima verlopen! De heren van Mega Floors hebben perfect werk geleverd, snel en zeer vakkundig!

2023幎11月9日

5぀星のうち4の評䟡

Super vriendelijke behulpzame mensen

Prijs/kwaliteit zeer goed en ze denken goed mee en uitsluitend in oplossingen. Zeer tevreden!

2023幎11月8日

Mega Floors doen wat ze beloven

Mega Floors doen wat ze beloven
Wij waren op zoek naar een PVC vloer voor ons nieuwe appartement.
Mega Floors was het eerste bedrijf waar wij naar toe gingen voor advies en een offerte.
De manier waarop wij werden geholpen door Merve met het juiste toon, vriendelijkheid en de professionele adviezen stelden ons gelijk helemaal op ons gemak.
Toen wij de offerte kregen hoefde ik ook alleen naar het totaal bedrag te kijken en dat was binnen ons budget en hebben wij de opdracht aan Mega Floors gegeven.
Wij zijn nu een 8 weken verder en zijn super blij en trots op onze mooie PVC vloer.
Alles is netjes op tijd geleverd en gelegd door echte professionals.
Dit ondanks ons eigen gezeur over aanpassingen van de offerte en het vervroegt leggen van de vloer.
Dank voor het hele Team van Mega Floors
Wij zijn echt heel tevreden.

Coby en Marcel Moesbergen

2023幎4月20日

Toppie

Contact met het bedrijf verloopt soepel, zij denken mee en de vloer is superstrak gelegd!

Prettige ervaring

2023幎3月28日

5぀星のうち5の評䟡

Snelle afhandeling en plaatsing van de

Snelle afhandeling en plaatsing van de laminaat. Zodat ik op een week tijd kon verhuizen naar mijn appartement. Super fijn team, bekwaam 🙌
Doe zo voort!

2023幎3月6日

5぀星のうち5の評䟡

De allermooiste visgraat vloer!

Wat een prachtige visgraat vloer heeft Megafloors gelegd! Wat een harde werkers en heel erg fan van het eind resultaat.

2023幎1月17日

Top en snelle service

Top en snelle service! Je krijgt waar voor je geld!

2022幎12月15日

Mega Floors het juiste adres voor uw PVC vloer

Waarom Mega Floors. Mega Floors heeft een enorme keuze in kleur en afmetingen. Belangrijkste keuze voor ons was toch wel, afspraak is afspraak. Start van de werkzaamheden zoals overeengekomen. Service en professionaliteit van hun stoffeerders is perfect. Last but not least, alles tegen een aantrekkelijke prijs. Wat ons betreft zeker een aanrader.

2022幎4月14日

Geweldige service bij Megafloors

Geweldige service bij Megafloors. Ze denken met je mee en staan voor je klaar.
Ik ben binnen een zeer korte tijd geholpen en het eindresultaat is prachtig. Zeker een aanrader!!!

2021幎6月14日

Zeer professioneel bedrijf

Zeer professioneel bedrijf! Komen afspraken na en zijn erg prettig in de communicatie. Kunnen veel bedrijven nog iets van leren, absolute aanrader! De positiviteit straalt van de medewerkers af. Ze zijn zeer netjes en behulpzaam. Proberen goed mee te denken. Zeer tevreden over de vakbekwaamheid van de mannen.

2021幎6月1日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス