Meibergenレビュー

TrustScore 5段階評価の4

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Wederom een versterker en Fender bij Martin besteld. Zoals altijd vriendelijk, snel en korrekt de orders verzorgd. Bij al mijn bestellingen van de afgelopen jaren niets dan lof, scherpe prijzen,... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Ik heb een versterker besteld ze hebben deze netjes de zelfde dag aan DPD gegeven, ik krijg nu een mail dat het nog drie dagen kan duren. Vrijdag besteld en afgegeven. Maandag 1700 uur... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Vandaag onaangekondigd binnen gelopen en gelijk vriendelijk geholpen. 2 mannen met humor en kennis. Hebben mij laten proberen wat ik wou en daarna geholpen met alle randzaken eromheen. Uiteindelijk... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Zeer snelle verzending! Dit is mijn tweede bestelling. Twee jaar geleden een PRS SE CE naar tevredenheid gekocht. Deze keer een PRS Silver Sky SE met dezelfde positieve ervaring. Bovendien was de l... もっと見る

企業情報

過去12か月のレビュー数: 56

レビューを書く

Communicatie waardeloos.

Communicatie waardeloos.
Er werd meegedeeld dat retourneren niet mogelijk is.
Koop maar liever iets bij Bax, dan je m bekrassen en weer terugsturen was het antwoord
Het is enige tijd geleden maar ik lees dat het nog steeds zo gebeurd.

2024年7月6日

Fender 57 Custom Deluxe…

Bij Meibergen een Fender 57 Custom Deluxe besteld en deze werd supersnel verstuurd. Zou de dag erop gelijk bezorgd worden door post nl volgens de track&trace. Maar post nl maakte er een potje van en kwamen niet opdagen (s'middags niet en s'avonds niet) terwijl ze speciaal gevraagd hadden om thuis te zijn omdat het een zwaar pakket was. Door Martin van Meibergen werd heel prettig gereageerd. Kreeg gelijk te horen dat het opgelost ging worden...hoe dan ook. Ik voelde me echt serieus genomen en merkte dat Meibergen staat voor zowel hun producten alswel de klant....Echt top !! Nogmaals bedankt voor de zeer prettige afwikkeling en de prachtige versterker voor een superscherpe prijs !

2025年6月28日

Geen zaken mee doen

Geen zaken mee doen. De voorwaarden kloppen voor geen meter. Product retourneren kan niet, want ja… je weet toch wat je koopt?
Als je onenigheid krijgt, wat de aanleiding ook mag zijn, dan voelt meneer zich onder druk gezet en uit hij dreigementen. Die dreigementen en zijn manier van ondernemen gaan compleet voorbij aan het consumentenrecht. Ik ken inmiddels meerdere mensen met nare ervaringen met dhr. Meibergen. Advies: vermijd deze man. En ben je er niet zeker van? Lees dan eens de 1-ster reviews/ Die zijn authentiek. De 5-sterren reviews lijken rechtstreeks uit de koker van een en dezelfde persoon te komen. Een deskundige prikt er zo doorheen qua taalgebruik en stijl.
Bij mijn allereerste (en laatste) aankoop daar, ontstond er een conflict. Ik stelde me vriendelijk kritisch op. Echter, deze man presteerde het om me op een woensdagavond ruimt 40x te bellen, vermoedelijk om mij onder druk te zetten. Vervolgens heeft hij zich schuldig gemaakt aan een strafbaar feit, nl. het plaatsen van mijn NAW-gegevens met mobiel nummer erbij, omdat mijn review niet positief was.

De toelichting van dhr. Meibergen:
Aangezien u geen moeite hebt met publicatie van diverse zaken in uw review zal ik tevens uw gegevens op onze website publiceren zodat klanten een beter beeld van een en ander krijgen.

Nog spijt dat ik toen geen screenshot heb gemaakt en aangifte heb gedaan.

2025年7月1日
5つ星のうち5の評価

Zeer tevreden over mijn aankoop…

Zeer tevreden over mijn aankoop bij Meibergen in Almelo. Een prachtige gitaar voor een hele nette prijs weten te scoren. Alles was keurig geregeld en de levering verliep snel en zorgvuldig. Aanrader voor elke muzikant die op zoek is naar goede service en kwaliteit!

2025年6月21日
5つ星のうち5の評価

Fijne winkel, goede prijzen, aardige eigenaar

Op een mooie dag een bezoek aan Meibergen gebracht voor de koop van de laatste Akai Pro MPC live 2. Bijzonder aangename kennismaking met de eigenaar gehad. De MPC heb ik voor een fijne prijs mee mogen nemen. Ik zie er al eigenlijk naar uit om ze een volgend bezoek te brengen.

2025年5月10日

De Optimale mix tussen Webshop en Persoonlijk

Na lang wikken en wegen een Modal Synthesizer besteld. Prijs was bijzonder goed en mijn (geringe) ervaring met de diverse Webgiganten (koekenbaxers ;)) zijn slecht. Derhalve een bewuste voorkeur voor de Persoonlijke benadering van de "Winkel op de Hoek". Meibergen is beide! Een gedegen fijne Webshop die het persoonlijke gevoel uitstraalt en waarmaakt.
Bij levering van de Synth bleek er een misverstand over het bestelde type maar dit is door Martin, telefonisch en zonder allerlei ingewikkelde "procedures", uitstekend opgelost. Top gedaan! Voor een volgende aanschaf wordt het zeker weer Meibergen.

2025年4月17日

Prima

Onlangs een zoom v6 besteld. Alles prima in orde. Duidelijke communicatie en goede spullen.
Niks mis mee

2025年5月2日

Positieve ervaringen met Muziek Meibergen

De ervaringen met muziek Meibergen zijn wat mij betreft zeer positief. Het is een webshop die je niet moet vergelijken met de grote Duitse muziek handelaren. Men werkt minder grootschalig, maar kan zeer concurrerende prijzen hanteren. Per mail kreeg ik telkens zeer snel antwoord op mijn vragen. De producten werden verzonden zodra ze binnen waren. Alles splinternieuw geleverd.

2025年4月28日

Producten prima. Communicatie waardeloos

Eigenaar voelt zich zeker verheven boven de klant. Je merkt aan alles dat deze man regelmatig mailtjes krijgt van verontruste klanten. Er is geen enkele klantvriendelijkheid te bespeuren en wij mogen als klant maar blij zijn dat we bij hem mogen kopen. Nare man die de suggestie deed dat ik maar bij Bax moest kopen... Mijn wens is dat hij hetzelfde lot maar moet ondergaan. Kunnen we weer bij fijne muziekzaken bestellen. Mijn eerste en laatste keer bij muziek Meibergen.

Update: na mij review kreeg ik een mail en sms.
Beste, graag review verwijderen. Dat lijkt me voor iedereen wel beter. Anders zal ik ook iets moeten plaatsen. Mvg Martin Meibergen

en daarna :

Overigens neem ik aan dat u ook garantie op de focusrite wilt houden maar met deze review wordt uw garantie van 3 jaar wel wat moeilijker. Dan maar hopen dat u geen defecten krijgt anders. Mvg Martin .

Er is een nieuwe update /mail van dhr Meibergen. Zo gaat hij dus met klanten om.

Helaas kan ik de laatste mail niet publiceren omdat trustpilot het niet accepteerd wegens ongewenste woorden.

2025年3月26日
5つ星のうち5の評価

Ik heb onlangs een PRS SE McCarty 594…

Ik heb onlangs een PRS SE McCarty 594 BG gekocht bij Muziek Meibergen en ben ontzettend tevreden over zowel de gitaar als de service.

Toen ik merkte dat de truss rod sleutel ontbrak, nam ik contact op met Martin. Hij reageerde snel en dacht direct mee over een oplossing. Uiteindelijk heeft hij zonder problemen een nieuwe sleutel naar me opgestuurd. Dat noem ik topservice!

In een tijd waarin online reviews soms onterecht negatief kunnen zijn, wil ik juist benadrukken hoe prettig en klantvriendelijk de service van Muziek Meibergen is. Martin en zijn team zetten zich in voor hun klanten, en dat verdient erkenning.

Ik beveel deze winkel dan ook van harte aan! 🎸👏

2025年3月22日
5つ星のうち5の評価

Had om te beginnen gewoon de allerbeste…

Had om te beginnen gewoon de allerbeste prijs. ToneX jubileumuitgave voor dezelfde prijs als de standaard uitvoering! Dus al gauw 100 Eurootjes. Beter dan bijv Thomann waar ik veel koop. Helaas wat gedoe met de bezorgdienst wat veel voor schijnt te komen. Voor mij pas de eerst keer maar prima opgelost ;-) En vanuit de winkel steeds supersnelle communicatie!

2025年3月6日

Top!

Bij Meibergen een Fender gitaar met toebehoren besteld voor mijn dochter. Duidelijke en fijne communicatie met de webshop. Snel geleverd was goed ingepakt en zeer aantrekkelijk geprijsd. Blij mee! Bedankt.

2025年3月4日
5つ星のうち5の評価

De Korg Opsix module bij Meibergen…

De Korg Opsix module bij Meibergen aangeschaft voor een superlage prijs. Wat een geweldig apparaat. Echt een topsynth. Werd goed verpakt en snel geleverd. Eindelijk weer eens een product gekocht, zonder dat deze vooraf was geopend. De communicatie met Meibergen verliep ook vlekkeloos. Ik ga hier zeker nog vaker muziekapparatuur aanschaffen.Echt een aanrader!

2025年3月4日

geen retouren geaccepteerd

webwinkel die de goedkoopste kan zijn door geen retouren te accepteren. dit is in mijn ogen in strijd met het consumentenrecht /herroepingsrecht.
lees ook Google reviews.

UPDATE: lees de hilarische tekst op Meibergen's website. Klantvriendelijkheid is niet belangrijk. U mag komen testen als u ook wilt kopen. Alle negatieve reviews zijn nep (LOL!) Wij zijn geweldig. Beter is het nergens. (barf!)
Martin Meibergen lijkt Donald Trump's broer.
O, nog een mooie: wij kunnen niet failliet. Nou, ik hoop van harte van wel en dat komt vanzelf wanneer de muzikanten van dit land deze mijnheer leren kennen.

2025年2月23日

レビューの対象になっている企業の方へ