Mooie website met goede productfoto's en informatie. Fijn contact via zakelijke WhatsApp. Snelle verzending en mooi ingepakt! De ketting is van zeer degelijke kwaliteit, echt veel zwaarder dan ver... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Fijne verkoper. Mooie sierraden..Echt waar voor je geld Goede kwaliteit en Service.
Levering was snel en correct. Twee mooie,aparte armbanden ontvangen, conform de afbeeldingen, die ik zeker vaker zal gaan dragen. Daarnaast nog een gratis surprise in de vorm van een armband die mooi... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Een hele leuke sieraden shop, is voor iedereen wat te vinden. Prima kwaliteit en voor een betaalbare prijs (naar mijn mening dan natuurlijk). Ik was zo tevreden met mijn aankoop dat ik nu (week later)... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Sieraden kopen | Alles voor een mooie look | betaalbare en kwalitatieve sieraden
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Alles naar wens.heb het goed ontvangenâŠ
Alles naar wens.heb het goed ontvangen bedankt.

Super!
Super fijne kwaliteit en echt snel geleverd, binnen 2 dagen had ik de armbandjes binnen. Ook nu tijdens de coronacrisis!
Ik zou hier zo weer bestellen!
Ook netjes verpakt, zodat de armbandjes niet beschadigen.

Verloren pakketje
Het pakketje was verloren geraakt bij het bezorgen (ik had het niet ontvangen) en ze hebben redelijk snel een nieuwe opgestuurd zodat ik het toch kon hebben.

Mei's Jewellery ããã®åç
Fijne snelle en goede levering
Fijne snelle en goede levering en producten. Mijn man en ik zijn erg blij met de armbanden

Mei's Jewellery ããã®åç
Snelle levering, mooie producten en leuk dat er iets extra's bij zat

Super
Producten snel binnen gekregen in goede kwaliteit, leuk extraatje erbij gekregen. Zou hier nog een keer bestellen, top!

Mei's Jewellery ããã®åç
Nog altijd geen meer nieuws over mijnâŠ
Nog altijd geen meer nieuws over mijn pakje die aangekocht is op 6/14...

Mei's Jewellery ããã®åç
We waren zeer tevreden van deâŠ
We waren zeer tevreden van de armbandjes
Ze zijn van goei kwaliteit

Mooie juweeltjes
Mooie juweeltjes, snelle levering. Top service!

Mooie armbanden
Mooie armbanden, snelle levering en ook nog een klein cadeautje gekregen, ikke blij âºïž

Mei's Jewellery ããã®åç
Zeer snel geleverd en leuk extra erbij gehad!
Enorm betrouwbaar, houd je zelfs op de hoogte mocht het pakketje niet op tijd toekomen.
Goede kwaliteit en zelfs een leuk extratje gehad... als je het zelf wil weten zeker iets bestellen! Het is de moeite waard!

Mei's Jewellery ããã®åç
Bracelet trÚs beau et le petit cadeauâŠ
Bracelet trÚs beau et le petit cadeau en plus est trÚs touchant !
Reçu trÚs rapidement ð

Mei's Jewellery ããã®åç
Wel een beetje langer dan verwachtâŠ
Wel een beetje langer dan verwacht moeten wachten voor de rest geen reden tot klagen

Mei's Jewellery ããã®åç
Mooie en goed zittende armbanden

Top!
De 2 bandjes zijn super mooi en er zat nog een 3de bandje bij dat ook super mooi is! Heel duidelijke site en correcte gegevens ivm bezorging.

Mei's Jewellery ããã®åç
Het was een cadeau voor mijne vriendâŠ
Het was een cadeau voor mijne vriend zijn verjaardag, hij was er ook heel blij mee! Het is echt mooi , goed kwaliteit wij zijn tevreden.

armbandjes dik in ordeð
Supergoeie kwaliteit en leuk cadeautje bij gekregen.snel geleverd.toppie

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã