Ieder jaar is het weer een moeder-dochter uitje voor ons en vertrekken we beide weer met een aantal nieuwe oorbellen voor onze collectie. Doordat ze niet te veel mensen toelaten tot het tijdslot heb... もっと見る

企業が回答しました
Hele mooie oorbellen, echt super blij mee. Snel thuis bezorgd aan huis en goed ingepakt zodat ze niet kunnen beschadigen
企業が回答しました
Prachtige kwaliteit, mooie verpakking. Cadeautje viel tegen maar oorbellen prachtig. Prijs kwaliteit vind ik niet altijd oke
企業が回答しました
Schitterende oorbellen, echte eye (ear) catchers. Een fantastisch bedrijf, ben heel blij met miijn mooie oorbellen. Ben benieuwd hoe hun reactie zal zijn, ik verloor vanmorgen een oorbel, er is denk i... もっと見る
企業が回答しました
Sinds 2010 creëert LOTT. gioielli met passie en vakmanschap sieraden die net zo uniek zijn als de vrouw die ze draagt. Elk stuk uit onze collectie is handgemaakt in ons eigen atelier, met een scherp oog voor detail, kwaliteit en innovatie. Wij geloven dat schoonheid in de details zit. Of je nu kiest voor een tijdloze klassieker of een gedurfd statement piece: met LOTT. gioielli draag je een sieraad dat met zorg, aandacht en liefde is vervaardigd.
当該企業による記述
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常48時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Der Schmuck ist wunderschön und einzigartig.er kam sehr schnell und huebsch verpackt an!

LOTT.gioielli からの回答
De oorbellen met clips zitten zo strak dat ik ze niet kan verdragen. Jammer want ze zijn prachtig. Dus stekers zijn beter.

Fijne site...snelle levering...
Super mooie collectie...veel keuze..
Als er iets is, ze willen je altijd helpen!!

LOTT.gioielli からの回答
In Oktober 2025 oorbellen voor €160,- gekocht.
Omdat ze wat groot zijn voor mijn doen heb ik ze alleen bij een paar gelegenheden gedragen. Zo'n 5 keer.
Tot mijn verbazing zijn ze al verkleurd.
Het goudlaagje verdwijnt wel heel snel.
Bij andere Lott oorbellen heb ik dat nog niet meegemaakt.
Vorige maand ben ik terug gegaan naar de winkel, tot mijn verbazing moet ik €50,- betalen om ze opnieuw te laten vergulden.
Ik had binnen 3 maanden terug moeten komen om garantie te krijgen.
Dus Lott, jullie verkopen slechte kwaliteit.
Voor €160,- mag ik best wat beters verwachten
De oorbellen die mijn dochter wel eens kocht voor een paar tientjes bleven veel langer mooi.
Erg jammer.
Slechte kwaliteit en geen service, alleen de opmerking dat ik de klantenservice moest bellen.
Het was natuurlijk geen goede reclame als de andere klanten dit hoorden.
Ik voelde mij echt afgepoederd

LOTT.gioielli からの回答
De ketting is veel te kort. Mijn shirt maat is L dus gemiddeld. En hij is zwaarder dan ik acht.ook de armband past niet

LOTT.gioielli からの回答
Super snel geleverd in een kleurrijk doosje, en het perfecte shiny goud waar ik al lang naar zocht. Heel licht om te dragen.

LOTT.gioielli からの回答
Prachtige oorbellen met een mooie matte (brushed) uitstraling. Helaas reageerde mijn nikkelallergie hier heftig op, dus voor de gevoelige huid is het oppassen. Gelukkig is het retourproces via de website wel heel netjes en duidelijk geregeld.

LOTT.gioielli からの回答
Het was weer een fantastische sample sale! 🤩 En we hebben weer mooie pareltjes kunnen scoren!! Ik kijk weer uit naar jullie nieuwe collectie en naar de volgende sample sale! 🩷🫶🏼

LOTT.gioielli からの回答
Ich hatte ein kleines Problem mit den Endstücken der Ohrringe und mir wurde kundenfreundlich geholfen - vielen Dank!

LOTT.gioielli からの回答
Weer super blij met onze aankopen! Super geslaagd!

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。