ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Bra produkter och UTMÃRKT service, ett av mina paket dök aldrig upp sÃ¥ dom skickade ett nytt som inte heller de kom fram, sen skicka dom ett till inte heller det kom fram. Men efter 3e gÃ¥nge sÃ¥ kom... ãã£ãšèŠã
Första leveransen kom inte fram. DÃ¥ skickade dom en ny och la Àven till en extra vial som kompensation. Paketet kom Àntligen fram idag och jag Àr överlycklig. HjÀlpsam och bra service, trevligt bemöta... ãã£ãšèŠã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
En scam
Efter jag bestÀllt sÃ¥ vÀntade jag pÃ¥ att fÃ¥ nÃ¥got bekrÀftelse mail vilket jag inte fick. Jag skrev till kundtjÀnst och fick vÀldigt otydliga svar. Till slut efter 1 vecka senare âett fel har skett i systemet, vi har skickat till fel person men skickar ditt packet nu direktâ Hinner gÃ¥ en vecka till och jag skriver att det fortfarande inte kommit nÃ¥got varav de svarar âmajoriteten lÀmnar oss idagâ kommer inget fortfarande. FruktansvÀrt dÃ¥lig service och man fattar ju rÀtt klart att detta bara Àr en scam
Bra aktör
Var tveksam först, men fick svar omgående och mellot fanns att hÀmta ut några dagar senare,
Snyggt!
Undvik dessa â vÀlj en seriös aktör istÀllet
TyvÀrr en mycket dålig upplevelse. Otrevlig och ohjÀlpsam kundtjÀnst. NÀr jag klagade på att min order aldrig kom fram slutade de helt att svara. Undvik dessa bedragare!
Efter mycket krångel gav jag upp och testade Tanlabs.se istÀllet, och skillnaden Àr som natt och dag. DÀr fick jag snabbt svar på mina frågor och leveransen sköttes proffsigt. Spara dig sjÀlv huvudvÀrk och gå direkt till en seriös aktör som faktiskt bryr sig om sina kunder.
Jag har inte fÃ¥tt mina produkter ochâŠ
Jag har inte fått mina produkter och kundtjÀnst svarar inte... Har inte svarat på nått av mina mejl! Det har gått över en månad nu.
Jag Àr så himla besviken
Ingen postar paketet
Ingen postar paketet, har bestÀllt 2v sen. Har fått spårningsnummer, men ingen skickar somsagt ivÀg det. Rekommenderas inte alls faktiskt. Tar bort detta omdöme om jag får paketet.
Jag Àr jÀtte nöjd
Jag Àr jÀtte nöjd! Fick paketet och vann Àven en utlottning vilket gjorde att jag vann en full Ã¥terbetalning! JÀtte glad â€ïž
Fantastic service
Fantastic service. Package seized by customs and replacement sent within days. Quality product, worked great for me
Smidigt
Smidig betalning och ganska snabb leverans sÃ¥ finns inga klagomÃ¥l frÃ¥n mitt hÃ¥ll ð
Snabb leverans, inget att klaga på. Bra grejer
Ingen bestÀllning, ingen återbetalning
Gjorde bestÀllning 19 juli, ingen orderbekrÀftelse eller nÃ¥got, men pengarna drogs. Hörde av mig 31 juli dÃ¥ inget paket Ànnu anlÀnt, dom skulle skicka nytt paket omgÃ¥ende och kunde INTE ge Ã¥terbetalning dÃ¥ nytt paket hade skickats? 14 augusti nu, inga paket, ingen Ã¥terbetalning och kundservice svarar pÃ¥ chatt med ungefÀr 2 dagars mellanrum. KÃP INTE HÃRIFRà N!
Nöjd
Första gången jag brukar mello, vÀldigt nöjd med resultatet
LÀngre leverans tid Àn utsatt.
Trots strul med leverans tiden så återkopplade dom efter 1 vecka och skickade ut. Dock beslagtog polisen det men de Àr sjyssta och sÀnder ut en ny order ,vilket visar på utmÀrkt kundservice
köp inte
Spara er tid och köp någon annanstans!
PÃ¥ hemsidan stÃ¥r ordagrant â Leveranstiden Àr: (2-3) Arbetsdagarâ
BestÀllde 7 juli, nÀr de gått 1,5 vecka började jag undra var det tog vÀgen.
Skrev till företaget i chatten som finns pÃ¥ hemsidan och fick svar 24h senare (ÀndÃ¥ ok) Men 17 Juli hade inget dykt upp ÀndÃ¥ MEN 24 Juli dyker ett paket upp i brevlÃ¥dan efter flertal pÃ¥tryckningar pÃ¥ âföretagetâ
Tydligen kommer också alla deras paket bort i posten eller så skickar de inte ens och antar att någon ska glömma.
Toppen!
Super!! Va lite orolig först att paketet inte skulle komma fram då jag såg alla dåliga recensioner.. men till slut kom de efter några veckor!! VÀldigt nöjd
SnÀlla gör er en tjÀnst och bestÀllâŠ
SnÀlla gör er en tjÀnst och bestÀll inte hÀr ifrån. Dom lurar ALLA. Alla positiva kommentarer hÀr ifrån Àr fejk. Dom har skrivit dom sjÀlva
Ingen leverans
Ingen leverans, står 2-3 dagar på hemsidan har nu vÀntat 1,5 vecka och försökt skriva flera gånger men inget svar. Kul nÀr man ska till Rhodos om 1 vecka. Ska de vara så svårt.
Otroligt bra service och snabb leveransâŠ
Otroligt bra service och snabb leverans .
Första paketet kom bort men fick ett nytt utskickat direkt utan kostnad.
Jag köpte nyligen dÀr ifrån
Jag köpte nyligen dÀr ifrån, allt kom fram! Kollade runt på många sidor för att inte bli lurad, hittade denna och testade. Trevlig sÀljare också! Kommer absolut köpa dÀr igen!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ