レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Bra produkter och UTMÄRKT service, ett av mina paket dök aldrig upp sÃ¥ dom skickade ett nytt som inte heller de kom fram, sen skicka dom ett till inte heller det kom fram. Men efter 3e gÃ¥nge sÃ¥ kom... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Första leveransen kom inte fram. DÃ¥ skickade dom en ny och la Àven till en extra vial som kompensation. Paketet kom Àntligen fram idag och jag Àr överlycklig. HjÀlpsam och bra service, trevligt bemöta... もっず芋る

3.4

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

En scam

Efter jag bestÀllt sÃ¥ vÀntade jag pÃ¥ att fÃ¥ nÃ¥got bekrÀftelse mail vilket jag inte fick. Jag skrev till kundtjÀnst och fick vÀldigt otydliga svar. Till slut efter 1 vecka senare ”ett fel har skett i systemet, vi har skickat till fel person men skickar ditt packet nu direkt” Hinner gÃ¥ en vecka till och jag skriver att det fortfarande inte kommit nÃ¥got varav de svarar ”majoriteten lÀmnar oss idag” kommer inget fortfarande. FruktansvÀrt dÃ¥lig service och man fattar ju rÀtt klart att detta bara Àr en scam

2026幎4月10日
5぀星のうち1の評䟡

Undvik dessa – vÀlj en seriös aktör istÀllet

TyvÀrr en mycket dålig upplevelse. Otrevlig och ohjÀlpsam kundtjÀnst. NÀr jag klagade på att min order aldrig kom fram slutade de helt att svara. Undvik dessa bedragare!

Efter mycket krångel gav jag upp och testade Tanlabs.se istÀllet, och skillnaden Àr som natt och dag. DÀr fick jag snabbt svar på mina frågor och leveransen sköttes proffsigt. Spara dig sjÀlv huvudvÀrk och gå direkt till en seriös aktör som faktiskt bryr sig om sina kunder.

2026幎2月15日

Ingen bestÀllning, ingen återbetalning

Gjorde bestÀllning 19 juli, ingen orderbekrÀftelse eller nÃ¥got, men pengarna drogs. Hörde av mig 31 juli dÃ¥ inget paket Ànnu anlÀnt, dom skulle skicka nytt paket omgÃ¥ende och kunde INTE ge Ã¥terbetalning dÃ¥ nytt paket hade skickats? 14 augusti nu, inga paket, ingen Ã¥terbetalning och kundservice svarar pÃ¥ chatt med ungefÀr 2 dagars mellanrum. KÖP INTE HÄRIFRÅN!

2025幎7月19日

köp inte

Spara er tid och köp någon annanstans!
PÃ¥ hemsidan stÃ¥r ordagrant ” Leveranstiden Àr: (2-3) Arbetsdagar”
BestÀllde 7 juli, nÀr de gått 1,5 vecka började jag undra var det tog vÀgen.
Skrev till företaget i chatten som finns pÃ¥ hemsidan och fick svar 24h senare (ÀndÃ¥ ok) Men 17 Juli hade inget dykt upp ÀndÃ¥ MEN 24 Juli dyker ett paket upp i brevlÃ¥dan efter flertal pÃ¥tryckningar pÃ¥ ”företaget”
Tydligen kommer också alla deras paket bort i posten eller så skickar de inte ens och antar att någon ska glömma.

2025幎7月24日

Toppen!

Super!! Va lite orolig först att paketet inte skulle komma fram då jag såg alla dåliga recensioner.. men till slut kom de efter några veckor!! VÀldigt nöjd

2025幎7月17日

Ingen leverans

Ingen leverans, står 2-3 dagar på hemsidan har nu vÀntat 1,5 vecka och försökt skriva flera gånger men inget svar. Kul nÀr man ska till Rhodos om 1 vecka. Ska de vara så svårt.

2025幎7月4日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ