BestÀllde för en mÃ¥nad sedan men har fortfarande inte sett röken av varken varor eller mina pengar. Till slut gav jag upp och letade efter en ny sÀljare. Hittade Tanlabs som erbjöd fÀrdigblandad nÀssp... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Uppdatering. grejerna kom idag men inget svar ifrÃ¥n mellolandet eller att ordern Àr skickad har jag fÃ¥tt sÃ¥ blev förvÃ¥nad men vette fasiken om man vÃ¥gar anvÀnda BestÀllde för nÀstan 500kr fick e... ãã£ãšèŠã
BestÀllde för ca 1000:- fick ett brev dÀr det framgick att polisen tagit innehÃ¥llet, kontaktade mellolandet som svarade att dom skulle skicka nytt paket. NÀr sÃ¥ nÀsta paket anlÀnde hade polisen Ã¥ter... ãã£ãšèŠã
Till den som undrar = Denna sidan Àr seriös, jag fick mitt paket och exakt vad jag bestÀllde. Betalningen Àr smidig. Jag undrade efter en vecka var paketet tog vÀgen och skickade ett mail. De svarade... ãã£ãšèŠã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Betala först nÀr varorna kommit fram
BestÀllde för en månad sedan men har fortfarande inte sett röken av varken varor eller mina pengar. Till slut gav jag upp och letade efter en ny sÀljare. Hittade Tanlabs som erbjöd fÀrdigblandad nÀsspray och dessutom betalning efter leverans. De Àr något dyrare Àn andra aktörer, men det Àr det helt klart vÀrt för att faktiskt få sina produkter. Paketet levererades snabbt, diskret och var proffsigt packat. Fem stjÀrnor
à terbetalning Tack
BestÀllde för ca 1000:- fick ett brev dÀr det framgick att polisen tagit innehållet, kontaktade mellolandet som svarade att dom skulle skicka nytt paket. NÀr så nÀsta paket anlÀnde hade polisen åter igen tagit innehållet.
DÀr efter har jag efter minst 20 mail Ànnu inte ens fått ett svar.
KrÀver pengarna tillbaka ðð»
Jag bestÀllde för ca 1200 kr 10 dec
Jag bestÀllde för ca 1200 kr 10 dec - 2024.
Jag har fortfarande inte fått något.jag har skrivit massor av gånger men dom svarar inte. Pengarna drogs direkt. Jag varnar alla att bestÀlla hÀrifrån.
BestÀllde varor 5/2 2025
BestÀllde varor 5/2 2025. Och har fortfarande inte fått något idag 17/1 2026. Mailat flera gånger utan svar, tillomed skaffat en ny mail som dem rekomenderar att göra om man vill få tag på dem. Otroligt oseriöst företag
BestÀllde för nÀstan 500kr fick ettâŠ
Uppdatering. grejerna kom idag men inget svar ifrån mellolandet eller att ordern Àr skickad har jag fått så blev förvånad men vette fasiken om man vågar anvÀnda
BestÀllde för nÀstan 500kr fick ett mail direkt att bestÀllningen Àr pausad tills betalningen kan bekrÀftas. Pengarna Àr dragna från kortet men ingen återkoppling på mail
VARNING: Riktiga skurkar
Riktiga skurkar! Ingen leverans trots genomförd betalning. UNDVIK OCH KÃP INTE FRà N DESSA SIDOR!
Köp aldrig dÀr ifrÃ¥n du blir blÃ¥st pÃ¥âŠ
Köp aldrig dÀr ifrån du blir blåst på alla pengarna.
Bluffsida
Man ser tydligt att âpolisbrevenâ inte Àr Àkta dÃ¥ pappret Àr klippt med sax snett som polisen inte skulle gjort.
Deras e-mail kontakt Àr borttagen så funkar inte ens att maila dom.
Svarar aldrig på mail
Postnord tappat bort leveransen vilket måste reklameras av avsÀndaren men får inget svar på mail.
Mailat flera gånger till mellolandet men får aldrig något svar.
à teekopplar inte. Ingen leverans. Karma
Ã
teekopplar inte. Trotts antal mejl. 1-4 dagars leverans tid.
Absolut bÀsta av allt Àr att ni håller till i Sverige. Och ni Àr så otroligt korkade som intw förstår konsekvenserna. Skratta bÀst som skrattar sist ;)
BestÀllt flera gånger alltid fått det
BestÀllt flera gånger alltid fått det, förutom denna gång då det ej kom fram och då skicka dom ut nya produkter till mig.
Helt suvreÀnt!! TrovÀrdig sida. Frakten kan variera så håll i håll ut.
Blev blåst som alla andra hÀr
Blev blåst som alla andra hÀr. BestÀll inte från denna hemsida. Synd att jag inte lÀste på innan jag gjorde min bestÀllning.
Helt vÀrdelösa
Helt vÀrdelösa. Försöker blåsa en. Besök istÀllet melanotangrossten.
VÀldigt snabbt leverans
VÀldigt snabbt leverans, bestÀllde 16/6 och fick 19/6, inte scammers, tack för snabbt service
VÀlj ej detta blufföretag
Har skickat otal mail som inte besvarats och jag måste rekommendera potentiella kunder att vÀlja ett annat företag för detta Àr en bluff. Det enda som återstår nu Àr att polisanmÀla för bedrÀgeri.
BestÀll om ni vill kasta era pengar i sjön
Jag har aldrig haft en sån dålig upplevelse av ett företag någonsin. Jag lade min bestÀllning i mars och produkten kom aldrig fram. Efter tre veckor började jag maila och fråga vart mitt paket Àr och fick som svar det kommer snart. Sen gick det flera veckor till och jag frågar igen och får som svar att dem skyller på påskhelgen. Jag visste inte att påsk strÀcker sig från början av mars till slutet av april? Nu rullar vi in på juni och dem Àr lurendrejarna slutat svara på mailen helt. Vilket skÀmt till företag. BestÀll hÀr om ni vill kasta pengar i sjön. Ett riktigt bluff företag!!
Jag bestÀllde 31/3 och har inte fÃ¥ttâŠ
Jag bestÀllde 31/3 och har inte fÃ¥tt nÃ¥gon leverans, skickat mejl pÃ¥ mejl men inget svar. ÃndÃ¥ stÃ¥r det att dom svarar!!!
Betalat för produktenâŠskÀms pÃ¥ er
Ãnnu en SCAM sida ð
Ãnnu en SCAM sida ð
Warning this is a SCAM â ïžâ ïžâ ïžâ ïžâ ïžâ ïžâ ïžâ ïžâ ïž
BestÀllde för 2 veckor sedan
BestÀllde för 2 veckor sedan. Har inte ens fÃ¥tt nÃ¥n orderbekrÀtelse. PÃ¥ hemsidan stÃ¥r det leveranstid 1-4 dagar. ðð»ðð»ðð» synd att jag inte sÃ¥g dessa recensioner innan jag gjorde bestÀllningen.
Vill inte ens ge en stjÀrna
Vill inte ens ge en stjÀrna. BestÀllde den 4/4 och har Ànnu inte mottagit leverans. Mailat fem gånger, Àven upprÀttat en protonmail som dom ber om och mailat från den, dock utan framgång.
LÀste nu att flera fått hem brev/låda stÀmplat med polisstÀmpel och med en lapp inuti - det fick faktiskt vi också senast vi bestÀllde. Till vår förvåning kom dock varorna i ett nytt paket.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ