Super flotte Þreringe og fint udvalgâïž
Mellow Studio er en af mine yndlingsbutikker. Dels pga at det fineste univers, man trÊder ind i, som er fyldt med de skÞnneste styles i sÃ¥ god kvalitet, at de holder de nÊste mange Ã¥r. Men ogsÃ¥ pga se... ãã£ãšèŠã
Butikken har virkelige flotte og lÊkre vare. Jeg Þnsker mig altid ting og gavekort dertil, da det er lidt ekstra luksus. Det er et dejlig sted at finde vÊrtindegave og Therese der har den, er fantast... ãã£ãšèŠã
Den fineste forretning med masser af lÊkre varer. Der er altid noget man liiige mÃ¥ have. OgsÃ¥ fantastisk, hvis man skal finde en gave. Super betjening og vejledning i forhold til stÞrrelser og kvalite... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
CARE MORE - BUY BETTER. Sådan er vores holdning i Mellow Studio. Det betyder, at vi fokuserer på kvaliteten af tÞjet og historien bag brandet. Vi er stolte af at kunne reprÊsentere de brands, der er en del af vores butik og vores webshop. Vi gÞr meget ud af at finde produkter, som du ikke finder på hvert et gadehjÞrne. Det er brands, der tÊnker mere på bÊredygtighed, materialer og holdbar mode - end de tÊnker på fast fashion og trends. Lad dig endelig friste af vores produkter, som holder lÊnge i garderoben - alle vores produkter er cherry-picked af os til Jer. Håber at Mellow Studio og vores produkter bringer glÊde til dig eller en du har kÊr.
ãã³ããŒã¯
- mellowstudio.dk
Fantastisk oplevelse at handle hosâŠ
Fantastisk oplevelse at handle hos Mellow Studio ð€©âïž
Det er helt sikkert ikke sidste gang ð
Super service og de fedeste mÊrker⊠renâŠ
Super service og de fedeste mÊrker⊠ren fornÞjelse at handle der