Har lige fÃ¥et min T-shirt, super lÊkker kval og fed pasform. Var uheldig at bestille i forkert stÞrrelse fÞrst, men heldigvis var kundeservice nem at snakke med og vi fik hurtigt ombyttet til korrek... ãã£ãšèŠã
God hoodie, men ikke min stÞrrelse, men de svare hurtigt på mail hvis man skriver, det svare også på dansk. Så fik den byttet uden problemer, fin anbefaling herfra
äŒæ¥ãåçããŸãã
fantastisk kvalitet på en t-shirt jeg kÞbte. Meget hurtig levering og dejligt stof :)
KÞbte deres Jerseys til min sÞn, og han er super glad, god kvalitet god pasform, hurtig leveing, 5 stjerner herfraððŒ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Caliente is inspired by culture, passion, and authenticity. We create clothing that feels exclusive, yet remains accessible. Our mission is to set trends â not follow them. Caliente is more than fashion â itâs a movement.
Gartnerbakken 14, 8722, Hedensted, ãã³ããŒã¯
- info@caliente.dk
- caliente.dk
KÞb af tshirt
Har lige fået min T-shirt, super lÊkker kval og fed pasform.
Var uheldig at bestille i forkert stÞrrelse fÞrst, men heldigvis var kundeservice nem at snakke med og vi fik hurtigt ombyttet til korrekt stÞrrelse.
5/5 herfra, handler her gerne igen ððŒ
Fedt brand
Fedt brand, lÊkker kvalitet, levering uden problemer.
Mega fedt design og god kvalitet
Mega fedt design og god kvalitet, kan stÊrkt anbefale
fantastisk kvalitet på en t-shirt jeg kÞbte
fantastisk kvalitet på en t-shirt jeg kÞbte.
Meget hurtig levering og dejligt stof :)
Jeg har kÞbt to hoodies her
Jeg har kÞbt to hoodies her, og kvaliteten er ekstremt god, de fÞles solide, blÞde og sidder rigtig godt. Leveringen var hurtig, og kundeservicen var helt i top hele vejen igennem. En rigtig god oplevelse fra start til slut.
Bestilte en hoodie og kvaliteten erâŠ
Bestilte en hoodie og kvaliteten er helt i top! Pasformen sidder godt, stoffet fÞles solidt, og den indbyggede halsedisse er et fedt touch. Leveringen var hurtig, og hele kÞbsoplevelsen var nem. Kan klart anbefales ð
Imponerende kvalitet
Jeg kÞbte en af deres jerseys for et par dage siden, og jeg må Êrlig indrÞmme at jeg er positivt overrasket over kvaliteten på trÞjen. Jeg har kÞbt jerseys fra andre brands fÞrhen, men har aldrig mÞdt samme kvalitet.
KÊmpe anbefaling herfra!
Smart tÞj ððœððŒ
Super fedt tÞj. Jeg valgte at kÞbe et sÊt af deres jersys med shorts og trÞje til fruen og jeg. Det passer perfekt og god kvalitet ð€©
Hurtig levering og god kvalitetð........
Hurtig levering og god kvalitetð
Kan 100% anbefales!!!
hurtig levering og god kval.
fremragende service
Hurtig levering og god kvalitetð
Som det skal vÊre.
Fantastisk oplevelse
Alt var perfekt!
Top kvalitet
Top kvalitet
FÞrste gang jeg bestiller herfra og i hvert fald heller ikke sidste. Alt var prÊcist som det skulle vÊre
Topklasse
Bedste kvalitet jeg nogensinde har oplevet. Alt sad lige i skabet
Hurtig levering kan stÊrkt anbefales