Een webshop/shop vol leuke kleding en schoenen! Ben superblij met mijn aankoop van de Goldy Sandals, heel mooi en comfortabel. En ook een shout out naar de immer vriendelijke, sympathieke Mel! Alleen... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Ik had een webbestelling gedaan voor een Rainkiss poncho. Snel geleverd maar er bleek een kleine fout te zijn aan 1 van de drukknopen. Melissa heeft al het nodige gedaan opdat ik een nieuwe poncho zou... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Ik heb donderdag mijn bestelling geplaatst en vrijdag was dat correct geleverd, zo snelle service ! Heel knap. Ik vond vooral het persoonlijke bedanktkaartje heel lief en een mooie attentie van de eig... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Heel blij met mân nieuwe outfit ð€©â€ïž Netjes thuis bezorgd en met een leuke gepersonaliseerde kaart erbij . Dat maakt het toch speciaal! Dank jullie wel voor jullie fijne aanpak van winkelen . â€ïžð€©... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Scoor jouw perfecte dameskleding bij ons in de shop of direct via de webshop. Bij ons krijg je persoonlijke service met de glimlach. Wij hebben elke week de nieuwste betaalbare musthaves uit de Fashion wereld !
Mechelseweg 181/1, 1880, Kapelle-op-den-Bos, ãã«ã®ãŒ
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Jullie zorgen ervoor dat jullie klanten shinen! Altijd met evenveel passie en plezier helpen jullie je klanten met de juiste keuze!
Top team!!!

Mels Wardrobe ããã®åç
Snelle levering, en altijd fijn om een persoonlijke boodschap te krijgen ð€©

Mels Wardrobe ããã®åç
Kijk steeds uit naar de nieuwe foto's die gepost worden. En ook prijs kwaliteit in verhouding ð

Mels Wardrobe ããã®åç
Snelle site om te bestellen, snelle verzending en levering, dus alles tiptop in orde!
En mooie schoenen, dus een tevreden klant!

Mels Wardrobe ããã®åç
Altijd eerlijk en uot het hart, nooit opdringerig en vooral ALTIJD met de smile en veel "goesting" om haar klantjes te helpen

Mels Wardrobe ããã®åç
Heel goede & persoonlijke service. Al regelmatig iets aangekocht en altijd zeer tevreden. Ik ben fan.

Mels Wardrobe ããã®åç
Super mooi kleedje gekocht bij jullie, dank je vr de goede service

Mels Wardrobe ããã®åç
Super snelle levering en ben heel blij met men nieuw bloesje â€

Mels Wardrobe ããã®åç
Zeer vriendelijk ontvangen. Enorm behulpzaam. Zeer goede kwaliteit van kledij en schoenen.

Steeds vriendelijk
Hulp bij kiezen van outfits
Geeft eerlijke mening
Snelle service!