レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち2の評価

Retourneren is bij dit bedrijf kennelijk erg moeilijk. Inmiddels wacht ik al 3 weken op een retour dat verwerkt moet worden. Ik heb al 2x contact opgezocht via Instagram maar uit hun zelf wordt er wei... もっと見る

5つ星のうち1の評価

KOOP HIER NIKS!! Januari items besteld aantal items waren te klein. 07-04 nog steeds geen terug betaling ontvangen. Meerdere mails verstuurd.. Mail ontvangen in februari geld zou binnen 3 werkdag... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Ruime en afwisselende keuze en zeer vriendelijk geholpen . Waarbij ze ook goed met de klant meekijken en meedenken . Goede kwaliteit en snelle levering.

5つ星のうち5の評価

Echt een geweldige winkel,al vaak wat besteld, super leuke en goede kwaliteit kleding voor een zacht prijsje.Aandrader Kayleigh

企業情報

1. ショッピング・ファッション

さまざまな外部ソースから提供された情報

Online fashion shop je bij de leukste musthave platform! Shop bij Memali de laatste trends op het gebied van kleding, schoenen en accessoires. Voór 16.00 uur besteld? Morgen al in huis! | Veilig betalen | Achteraf betaling mogelijk! | Modemusthave item...

連絡先

ネガティブなレビューに回答していません

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち1の評価

Ik heb nog nooit zoveel moeten mailen…

Ik heb nog nooit zoveel moeten mailen naar een bedrijf voor wat setjes kleding als deze. Na meerdere keren te hebben gemaild, dat mijn pakketje maar niet binnen kwam, kreeg ik eindelijk een pakketje binnen na 3 maanden. En ook daar ging mijn bestelling helemaal fout. Ik kreeg maar 2 items van de 4 die ik had besteld. Daar ook weer over gemaild meerdere keren. Op het moment dat je op korting eist na alle fouten reageren ze eindelijk, maar korting krijg je niet. Nou dan maar geld terug van de overige 2 items. Dacht dat het geregeld was, maar na een maand nog steeds geen betaling ontvangen. En opnieuw werd me iets beloofd wat ze niet kunnen nakomen. Ik krijg nog steeds 70 euro van jullie memali. Ik schrijf nooit recensies, maar ik zou zeggen mensen wees gewaarschuwd het gaat niet goed met het bedrijf!

2025年12月1日

Niet normaal slechte ervaring

Niet normaal slechte ervaring. Een pre order besteld en betaald op 26 februari. Op 1 april nog niks binnen. Eerst werd er netjes op mailtjes gereageerd, maar elke keer met loze beloftes. Vandaar op 1 april de koop ontbonden door de bestelling te annuleren en om mijn geld teruggevraagd. Helaas werd er daarna niet meer gereageerd op de mails. Nog een aantal keer geprobeerd contact te krijgen, maar tevergeefs. Op 16 april krijg ik te horen dat de broek niet meer binnen komt en ze mij een andere broek kunnen versturen die wel op voorraad is. Dit wil ik uiteraard niet, omdat ik al vijf mails heb gestuurd met dat ik de bestelling annuleer en mijn geld terug wil. Helaas is mijn mailadres geblokkeerd en reageren ze nergens meer op! Niet verwacht dat Memali zou oplichten en op deze manier aan hun geld moet komen.

2026年4月16日

1 ster (liefst 0)

1 ster (liefst 0)

Begin maart heb ik een bestelling geplaatst, waarna ik wekenlang niets meer heb vernomen over de levering. Meerdere keren contact opgenomen met de klantenservice, maar geen enkele reactie ontvangen.

Na 1,5 maand werd de bestelling eindelijk geleverd, maar dit maakte de situatie alleen maar erger: verpakkingen waren al geopend en de helft van de bestelling ontbrak, terwijl deze volgens de website gewoon geleverd had moeten worden.

Vervolgens direct om een terugbetaling gevraagd voor de niet-geleverde artikelen, maar ook dit verzoek wordt volledig genegeerd.

Dit is een zeer onbetrouwbare webshop met slechte service en geen enkele vorm van communicatie.

Mijn advies: bestel hier absoluut niets.

2026年4月16日

Super slechte ervaring

Super slechte ervaring! Heb een retour gedaan en mail gehad dat het goed ontvangen is. Al 4 mails gestuurd en zeggen dat ze het terug gaan storten maar nu ruim 2 maanden verder en nog steeds niks ontvangen. BESTEL HIER NIET

2026年4月15日

25 maart een bestelling geplaatst

25 maart een bestelling geplaatst. Vervolgens hoor je niets. Zelf 3 x gemaild blijkt hij niet op voorraad te zijn. Geld zou gecrediteerd worden. Maar nu week later nog geen geld terug gehad en reageren nauwelijks op de mail.
Ik zal hier nooit meer bestellen.

2026年3月25日

Vreselijk slecht bedrijf

Vreselijk slecht bedrijf. Aan hun kant is er iets mis gegaan met de bestelling die ik in januari heb gedaan, maar inmiddels nog steeds mijn geld niet terug. Ik zou hier echt niet bestellen, het contact met de klantenservice is vreselijk, ze reageren niet. Erg teleurgesteld

2026年4月15日

Oplichters

Oplichters. Mijn ervaring met deze winkel is ronduit schandalig.
Bestelling geplaatst, betaald en vervolgens niets ontvangen. De webshop reageert ook niet op e-mails.

Totaal onprofessioneel en onbetrouwbaar.
Ik kan iedereen alleen maar dringend afraden om hier te bestellen.

2026年4月14日
5つ星のうち1の評価

Ik had voor het eerst een bestelling…

Ik had voor het eerst een bestelling geplaats bij memali. Boven de €200 euro.

Toen ik de bestelling binnen had gekregen zag ik dat er 2 items miste in mijn pakket. Dit vond ik vreemd had hier geen mail van gehad. Contact gezocht zeiden dat het niet leverbaar was.

Spullen gepast waren er 2 items die ik graag retour wou doen. De site zei ordernummer en mail klopt niet. Dus weer contact gezocht retour formulier ontvangen. Nu heb ik een mail van dpd dat mijn retour daar is aangekomen, maar krijg ik 0 reactie meer over mijn terug betaling. Ik hoor van de €134,98 euro terug te krijgen.. en dit zie ik graag wel zo snel mogelijk terug op mijn bank rekening.

Heb al veel gemaild en insta dm proberen te sturen, maar ze reageren gewoon niet meer! Ik ben al bezig sinds 31 maart.

2026年4月14日

Meer dan 2 maanden wachten: geen product en geen geld terug

Ik ben echt woedend over deze webshop. Op 5 februari heb ik een bestelling geplaatst voor meer dan €100 en het is nu 13 april — meer dan twee maanden later — en ik heb nog steeds helemaal niks ontvangen.

Ik heb talloze keren gemaild en via Instagram berichten gestuurd. Elke keer wordt er weer beloofd dat het “verzonden wordt” of “eraan komt”, maar daarna blijft het gewoon stil. Je wordt constant aan het lijntje gehouden.

En het ergste van alles: ik heb nog steeds geen product én ook mijn geld niet terug. Echt onacceptabel.

Dit voelt oprecht als oplichting. Bestel hier absoluut niet. Ik ben woedend!!

2026年4月13日
5つ星のうち2の評価

Pre order besteld

Pre order besteld, een maand geleden. Zou inmiddels al binnen zijn gekomen, en zsm opgestuurd worden. Ik heb gemaild en een dm gestuurd, geen reactie. Erg slechte communicatie met hun klanten, en aan de overige reviews te zien is dit een veelvoorkomend probleem

2026年4月13日

Slechte klantenservice

Ik heb op 27 februari een pre-order geplaatst, maar na zes weken had ik nog steeds geen enkele bevestiging ontvangen. Op 27 maart heb ik daarom gemaild met het verzoek om mijn bestelling te annuleren vanwege de lange wachttijd.

Hierop kreeg ik een reactie dat de bestelling binnen enkele dagen geleverd zou worden en verzonden zou worden. Vervolgens heb ik aangegeven dat ik de bestelling alsnog wil annuleren.

Nu zijn we weer een paar dagen verder en heb ik nog steeds geen verzendbevestiging ontvangen, maar ook geen reactie meer op mijn verzoek. Dit vind ik erg teleurstellend en niet klantvriendelijk.

Wat een slecht bedrijf

Wat een slecht bedrijf! Bestel hier nooit. Ik had voor 29 december een bestelling gedaan in de hoop dat het er voor de 31e was. Zoals ze aangeven op hun website wordt het binnen 1 werkdag geleverd, waardoor ik dacht nog optijd te zijn. Vervolgens heb ik het pas 3 maanden later ontvangen, omdat we een pre-order bij zat.. waarover ik ook niet geïnformeerd werd noch geupdate werd over de status van mijn bestelling. Vervolgens komt de kleding werkelijk voor geen ene meter overeen met wat ik besteld heb en hoe de plaatjes eruit zien. Veelste klein, pasvorm komt niet overeen, slechte materialen. Kortom, het lijkt niet als op de foto’s. Toen heb ik mijn hele bestelling geretouneerd binnen het gestelde retourtermijn. We zijn nu bijna 2 maanden verder en nog geen update noch reactie vanuit hun kant gehad over de verweking van de retourzending. Meerdere malen contact opgenomen maar geen gehoord! Super slecht bedrijf en bestel hier nooit. Malefide dropshipping!!!

Slechte ervaring

Ik had een jas gekocht ik maar wachten en wachten nogsteeds niet een mailtje dat die onderweg is.. dus mailen bleek die niet op voorraad te zijn in de kleur. Heel vervelend want als ik niet had gemaild dan was ik er dus ook niet achtergekomen, uiteindelijk een andere jas gekregen die 10 goedkoper is. Nou jas binnengekregen was alleen nog in maat L beetje jammer. De jas was helaas dus ook te groot ik wou een retour aanvragen. Bestond me bestelnummer niet??! Heel vreemd en na 5 berichten op insta gestuurd te hebben over de terugbetaling van 10 euro ( want ik heb voor een duurdere jas betaald ) reageren ze daar dan weer niet op heel raar want ik zit nu met een te grote jas en geld weg

KOOP HIER NIKS!!

KOOP HIER NIKS!!
Januari items besteld aantal items waren te klein.
07-04 nog steeds geen terug betaling ontvangen.
Meerdere mails verstuurd.. Mail ontvangen in februari geld zou binnen 3 werkdagen terug gestort worden. Nu zijn we inmiddels 2 maanden verder nog steeds niks ontvangen
reageren niet meer op mails ook niet via Instagram!
WAARDELOOSHEID

Opgelicht

Het is 7 april en ik wacht nog steeds op een terugbetaling van een grote bestelling van 18 februari die nooit geleverd is. Het zou allemaal netjes terugbetaald worden maar ik heb nog niks gezien. Oplichting!

Gigantisch slechte service

Gigantisch slechte service. Na meerdere malen zelf te vragen of mijn set al verzonden was, kreeg ik een mail dat deze niet meer leverbaar was. Inmiddels ruim 2,5 maand verder. Ik heb geen set en mijn geld ook niet? Echt bizar.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。