Heel blij met mijn ring! De service was ontzettend vriendelijk, persoonlijk en behulpzaam. Er werd goed meegedacht en alles verliep prettig en soepel. Bedankt voor de fijne ervaring en de mooie ring!
äŒæ¥ãåçããŸãã
Ik ben echt ontzettend blij met mijn aankoop! De vintage ring overtrof al mijn verwachtingen, nog mooier dan op de fotoâs. Je ziet en voelt dat er met zorg mee is omgegaan. De bestelling werd sup... ãã£ãšèŠã
Ik ben supertevreden met de sieraden van Menina Amsterdam. De kwaliteit is verrassend goed en de ontwerpen zijn subtiel maar toch heel chic â precies wat ik zocht. De bestellingen worden netjes verpa... ãã£ãšèŠã
Een tijd geleden twee ringen besteld om daarvan eentje te kiezen en houden. Beide ringen waren prachtig en in perfecte staat, toch uiteindelijk een keuze kunnen maken. Ik ben meer dan tevreden met d... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vintage jewellery from around the world begins a new chapter in your hands thanks to Menina Amsterdam. A girls dreams coming true â€ïž
In de Wolken 226, 1186 BP , Amstelveen, ãªã©ã³ã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
De service was fantastisch! Binnen 2 dagen werd de ring aan de deur geleverd.

Menina Amsterdam ããã®åç
Snelle en goede service! Juweel loopt volledig met de beschrijving. Voor het certificaat was het leuk geweest als er extra details opstonden, zoals parameters voor de kwaliteit van de edelstenen

Menina Amsterdam ããã®åç
Super mooi ring die mij perfect past! Snelle levering en verpakt in een mooi doosje. Ik ben fan ð

Menina Amsterdam ããã®åç
Amazing shopping with them, order came super fast and I am very happy either the customer service and the jewellery

Menina Amsterdam ããã®åç
Een top service! Mijn ring is zonder problemen helemaal mooi gefixt. Onwijs blij mee en naast dat is mijn ring echt prachtig!

Menina Amsterdam ããã®åç
Heel snelle levering, degelijk verpakt met een lief handgeschreven boodschapje en in een handig ringendoosje. Niet onbelangrijk: prachtige ring ook! ð

Menina Amsterdam ããã®åç
Supermooie ring, duidelijke foto's en beschrijving. Snel verzonden en vriendelijk contact.
Ik kom zeker nog een keer terug.

Menina Amsterdam ããã®åç
Super mooie ringen gekocht. Met een lieve persoonlijke noot erbij.

Menina Amsterdam ããã®åç
Prachtige ring! Het bestellen en verzenden ging goed. Ring kwam in een mooi luxe doosje en was goed verder goed verpakt. Er was een handtekening nodig voor ontvangst. Geen negatieve opmerkingen te bedenken, alleen maar 100% positief! Nu sparen voor een nieuwe ring.

Menina Amsterdam ããã®åç
Onlangs mijn tweede Menina ring gekocht. Supersnelle levering en zo mooi ingepakt. Echt een cadeautje om uit te pakken!
Ringen online bestellen is best een ârisicoâ maar met de service en behulp van de sizey ging het ook dit keer weer goed en past de ring perfect.

Menina Amsterdam ããã®åç
Ik heb zelf de levering verschoven omdat ik de dag van levering weg was. Maar nu wordt het zomaar een dag opgeschoven. Probleem dat ik nu digitaal in overleg zit.....
Gebruik een leverancier die goede afleveringen heeft en zich er aan houd!

Menina Amsterdam ããã®åç
Geweldige service!! PostNL had een fout gemaakt met het adres, daar reageerde Menina heel snel en fijn op. Ring alsnog snel bezorgd. En SUPER blij! Echt een prachtige ring. Mooie kwaliteit!

Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã