Ondanks alle slechte recensies heb ik toch besloten om hier een slaapbank te bestellen. Ik werd netjes per e-mail op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling en het product werd binnen d... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Minder kon niet. Had bestelling gedaan met als betaalmiddel KLARNA! Nadien bestelling geannuleerd, maar KLARNA blijft mij lastig vallen i.v.m. de betaling!!! Blijkbaar geeft MENZZO de annulatie niet d... ãã£ãšèŠã
Product van slechte kwaliteit ontvangen. Terug gestuurd en zou het geld binnen 3 weken terug gestort krijgen. Niet dus en ook geen reactie meer
Beter echt niet bij Menzzo bestellen, de producten waren al niet goed geleverd.. halftafel met marmeren blad kwam kapot aan en is nooit vervangen... 3 zelfde witte banken besteld, die gelig waren bi... ãã£ãšèŠã
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ðððððððððð
Duurt te lang
Duurt te lang
Jullie zijn slecht bereikbaar
Nog geen vergoedingsregeling ontvangen augustus besteld eind januari pas geleverd ð°
Henk Ottema
Bon produit à un prix raisonnable. TrÚs soigneusement et bien emballé pour l'expédition. Instructions claires quant à la date et à l'adresse de livraison du produit.
Les frais d'expédition sont cependant un peu élevés.
Ik was een beetje sceptisch over MenzzoâŠ
Ik was een beetje sceptisch over Menzzo toen ik de website zag en de reviews las. Echter, hier kon ik nog een serviesset bestellen die bij andere websites uitverkocht was.
De bezorgtijd was een beetje lang, maar dat was keurig aangegeven. Dit type servies wordt in Turkije ingekocht, dus ook niet gek. Het pakket is netjes op tijd bezorgd en het servies kwam goed ingepakt en heel aan.
Heel tevreden dus!
Aankoop wordt niet geleverd
Aankoop wordt niet geleverd. Het wordt telkens met 3 maanden verlengd. Je wordt nog niet eens op de hoogte gebracht. Produkt besteld op 7 juni 2023. Verwachte levertijd nu 01-05- 2024!
Menzzo.nl pruts bedrijf
Ze doen zich voor als Nederlands bedrijf maar wanneer je een klacht hebt dan kom je erachter dat het niet zo is. Klachten over stoelen die ontzettend beschadigd waren. Krassen en stukken afgebroken. Eerst vragen ze je om filmpjes te maken terwijl je al foto's meegeleverd hebt. Dan reageren ze dat de termijn verstreken is en doen ze zogenaamd een commercieel gebaar van een paar procent van de aankoopprijs. Ontzettend onprofessioneel, ze halen klanten door elkaar en willen op geen enkele manier meewerken aan een oplossing.
Bad bad bad service
Bad bad bad service, table was not compleet. Can you imagine wait more than 10 weeks for a Dining table and even was not compleet! And they also didnât bring it upstairs, pour grandma need to do by herself. Really SHAME.
Prima levering
Prima levering, maar wel een lange tijd tussen de bestelling en levering. Was wel aangekondigd.
the furniture is nice but it took aâŠ
the furniture is nice but it took a long time to get it
De tafel sluit niet goed.En het fineerâŠ
De tafel sluit niet goed.En het fineer is aan de randen beschadigd
Schroeven om de bank inelkaar te zetten beter met punten leveren
Banken hebben een weekend in Frankrijk gestaan, door verkeerd sorteren bij distributie.
Schroeven om de bank in elkaar te zetten beter met punten leveren, dan gaan ook de schuin geboorde gaten recht voor elkaar.
Materiaal van zitting en bank is geweldig, heel prettig stevige banken.
Prima communicatie over hetâŠ
Prima communicatie over het bezorgmoment en keurig afgeleverd door een behulpzame bezorger
Een heel tevreden klant!
Alles verliep volgens afspraak en de bank was zoals ik me die had voorgesteld. Heel tevreden dus.
Ik ben erg te spreken over jullie
Ik ben erg te spreken over jullie. Ik ben heel blij met mijn nieuwe mooie bank.
Ik heb een beschadigd productâŠ
Ik heb een beschadigd product ontvangen. Het bedrijf vergoedt slechts 35% van de productkosten als gevolg van fouten tijdens de productie en het toezicht op de kwaliteitscontrole. Slechte kwaliteit van de materiaal.
Goede service ð
We kozen twee stoelen met hocker
We kozen twee stoelen met hocker, deze waren op voorraad en zijn direct verzonden. Binnen een paar dagen kwamen ze binnen. Stoelen zijn prima zoals verwacht.
Betalen niet terug bij annuleting
Ik zou willen dat er -sterren waren, want 1 ster is nog te veel.
Levertijd van 10 weken op een eethoek, welke zonder bericht ineens met 9 weken verlengd wordt.
Toen de bestelling geannuleerd. Terugbetaling duurt 14 werkdagen, maar helaasâŠ
Na de 14 werkdagen werd me om mijn bankgegevens gevraagd, dan zou het doorgegeven worden aan de boekhouding. Die hadden ze al lang van me gekregen.
Als ik nu mail, krijg ik reactie dat ik rustig moet afwachten, het ligt bij de boekhouding. Zodra het overgemaakt is, krijg ik een mail.
Voor mij eenmaal een bestelling hier en nooit weer en ik hoop dat dit nog binnen afzienbare tijd afgehandeld wordt
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã