レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Ni fÃ¥r 5 stjÀrnor för att beskrivningen hÃ¥ller vad den lovar iallafall. Ni stand on bussiness💪🏌👌🏌 HÃ¥rd, ja, men inte sÃ¥dÀr hÃ¥rd, fa*. Älskar lakrits, Àter all sorts lakrits, men visste inte att st... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

UrsÀkta dröjsmÃ¥let, 🌞 SjÀlvklart att jag ett betyg till er har att delge. För denna fantastiska butik, som alltid fÃ¥r mej att le. Med toppen-utbud & personal kunnig som fÃ¥. Ja, de gör all... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

Intressant och brett sortiment trots den begrÀnsade ytan. VÀrt ett besök. Dock verkade personalen i butiken aningen besvÀrad av kundernas nÀrvaro och uppfattades som aningen spydig och nedvÀrderande... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

BestÀllde online och fick leveransen dagen efter, trots att jag bor ca 40 mil frÃ¥n butiken. Fick inpÃ¥ priset Àven med en ersÀttningsprodukt av samma mÀrke och sort (honung) men med mindre mÀngd efters... もっず芋る

䌁業情報

1. 健康・矎容補品店
  2. 矎容補品卞業者
  3. 健康食品店
  4. マッサヌゞ垫
  5. 自然食品店

圓該䌁業による蚘述

I vår butik hittar du Àkta eteriska oljor, basoljor, hydrolater, makeup, hudvård, kroppsvård, hårvård, örthårfÀrg, kosttillskott, vitamin/proteinpulver, örter, teer, livsmedel, rengöring för hus & hem, handgjorda tvålar, doftljus, rökelser, kryddor, frukt & grönt, kristaller/stenar, saltlampor/lyktor, rökelser & tarotkort. Vi har 25 års erfarenhet av hÀlsa och ekologisk hud- och kroppsvård och möter mÀnniskor varje dag som blir hjÀlpta av att göra medvetna val. I vår butik har vi både budgetval och riktigt exklusiva produkter till hög kvalité och vÀljer du ekologisk hår- och hudvård kommer du kÀnna skillnad både i kropp och sjÀl. Vi har en holistisk syn på mÀnniskan och livet, det går inte att punktbehandla ett symtom om orsaken beror på den livssituation man har exempelvis. VÀnliga hÀlsningar, Merete & Nadja

4.7

通垞24時間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち5の評䟡

Supermysig butik med kunnig och

Supermysig butik med kunnig och inkÀnnande personal som verkligen gav de dÀr lilla extra för att hjÀlpa mig att hitta det jag behövde ♥

2024幎10月16日

Tusen tack! 💗

5぀星のうち1の評䟡

Ett mÀrkligt besök

Ett mÀrkligt besök, bemött av personal som var mer intresserad av sin lunchrast Àn ge ett bra bemötande och generera försÀljning. Kanske dags att titta efter nytt område att jobba inom?

2024幎10月18日

Meretes Ekobutik からの回答

Hej My! Det var tråkigt att du upplevde det så och jag kÀnde på mig att du blev irriterad på att jag behövde stÀnga för lunch och tyckte att det kÀndes tråkigt att du blev irriterad. Jag har haft butiken vÀldigt lÀnge
( mer Àn 26 år ) och Àlskar mitt jobb och att ta hand om alla kunders önskemål, men för att kunna ge en bra service behöver jag ha en lunchpaus som alla andra nu nÀr min kollega Àr mammaledig. Det tar tid att vÀga kristaller och jag visste att vi inte skulle hinna med det på 5 minuter, som var den tiden som återstod innan pausen och dÀrför var jag tyvÀrr tvungen att påpeka det för dig och dina vÀnner. Jag bad Àven om ursÀkt för att jag var tvungen att påpeka det och önskade er vÀlkomna efter lunchen eller nÀsta dag! Vad var mÀrkligt med det?

Superbra!

Trevligt bemötande, jag fick en bra deal, bra produkter och bra förpackat paket för leverans med post, dessutom en personlig hÀlsning i paketet, heja!

2024幎9月21日

Tack så mycket💗💗💗

5぀星のうち3の評䟡

Intressant och brett. Behöver jobba på retoriken.

Intressant och brett sortiment trots den begrÀnsade ytan. VÀrt ett besök.
Dock verkade personalen i butiken aningen besvÀrad av kundernas nÀrvaro och uppfattades som aningen spydig och nedvÀrderande i sin ton.

2024幎4月20日

Meretes Ekobutik からの回答

Hej! Det skulle vara intressant att få veta hur du kunde uppleva att jag Àr "besvÀrad och spydig" mot kunderna. Det låter vÀldigt konstigt och tråkigt och jag undrar verkligen vad det var som gjorde att du upplevde ett sådant bemötande. Vi har en liten och personlig butik och Àr vÀldigt måna om våra kunder, något annat vore konstigt. Hur skulle jag kunna vara "besvÀrad" av att bemöta en kund, det förstår jag inte. Så klart kan en mÀnniska vara trött någon dag, men det Àr inte samma sak som "spydig". Och vad menar du med att "jobba på retoriken"? Mot en kund vill man inte vara retorisk, utan snarare tillmötesgående. Hoppas att du tycker att ditt besök kÀnns bÀttre en annan gång. Mvh Merete.

Toppen

Både fysiskt butik och på webben Àr toppen, tack!

2024幎2月23日

Meretes Ekobutik からの回答

Åh, tack så mycket vad roligt att höra!

5぀星のうち1の評䟡

Inte speciellt bra bemötande i butik

Inte speciellt bra bemötande i butik. KÀndes mest besvÀrade över att ha kunder. Min fÀstmö har samma upplevelse. Kanske passar bÀttre för i-net handel?

2023幎12月15日

Meretes Ekobutik からの回答

Hej! Det var vÀldigt tråkigt att höra. Det Àr faktiskt första gången på alla år som någon kÀnner så. Det brukar vara precis tvÀrtom. Och det låter vÀldigt konstigt, eftersom vi alltid gör vårt bÀsta att bemöta kunderna så bra vi bara kan. Jag Àr uppriktigt ledsen att det inte kÀndes så för er. Vad var det specifikt ni inte fick hjÀlp med och hur var bemötandet lite mer konkret, kan jag undra. Och jag undrar förstås varför vi skulle vara "besvÀrade över att ha kunder" nÀr det Àr våra fina kunder som gör att vi kunnat driva butiken i 25 år i Umeå. E-handeln Àr endast ett komplement. Vi Àr en liten personlig butik i Umeå, som verkligen gör allt vi kan för att kunderna ska trivas och återkomma. / Merete

Mycket bra

Snabb frakt, fick ett fint handskrivet meddelande i paketet

2023幎12月5日

Meretes Ekobutik からの回答

Tack för ditt fina omdöme!

5぀星のうち5の評䟡

Lite lÃ¥ng tid för packning men annars

Lite lång tid för packning men annars bara positivt. Fint förpackat och bra grejor.

2023幎10月24日

Meretes Ekobutik からの回答

Hej Sandra, tack för ditt omdöme! ❀ Tiden för packning kan variera beroende på om varan Àr på vÀg in till oss eller tillfÀlligt har tagit slut!

Fin hemsida

Fin hemsida, personlig service! Dock svÃ¥rt att se priset pÃ¥ frakten, det stod 79 kr kvar till fri frakt, men nÀr jag köpte en produkt till fick jag ÀndÃ¥ betala frakten. Men jag blev glad nÀr jag fick det fina paketet 🌞

2023幎10月25日

Meretes Ekobutik からの回答

Hej Bitte, tack för ditt omdöme ❀ vår fraktfria grÀns ligger på 899 kr och din order låg några kroner under det, dÀrför blev det inte fraktfritt.

Fantastiskt

Underbara varor och jag fick dom snabbt. Det går också vÀldigt snabbt att få tag på dom om man har frågor.

2023幎10月12日

Tack Martina! 💗💗💗

5぀星のうち5の評䟡

Snabb leverans trots långa avstånd och ersÀttningsprodukt

BestÀllde online och fick leveransen dagen efter, trots att jag bor ca 40 mil från butiken. Fick inpå priset Àven med en ersÀttningsprodukt av samma mÀrke och sort (honung) men med mindre mÀngd eftersom jag bestÀllt två stycken av den större varianten men att det bara fanns en kvar av den storleken. :)

2023幎8月6日

Tack så mycket Ethel❀❀❀