Ni fÃ¥r 5 stjÀrnor för att beskrivningen hÃ¥ller vad den lovar iallafall. Ni stand on bussinessðªðŒððŒ HÃ¥rd, ja, men inte sÃ¥dÀr hÃ¥rd, fa*. Ãlskar lakrits, Àter all sorts lakrits, men visste inte att st... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
UrsÀkta dröjsmÃ¥let, ð SjÀlvklart att jag ett betyg till er har att delge. För denna fantastiska butik, som alltid fÃ¥r mej att le. Med toppen-utbud & personal kunnig som fÃ¥. Ja, de gör all... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Intressant och brett sortiment trots den begrÀnsade ytan. VÀrt ett besök. Dock verkade personalen i butiken aningen besvÀrad av kundernas nÀrvaro och uppfattades som aningen spydig och nedvÀrderande... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
BestÀllde online och fick leveransen dagen efter, trots att jag bor ca 40 mil frÃ¥n butiken. Fick inpÃ¥ priset Àven med en ersÀttningsprodukt av samma mÀrke och sort (honung) men med mindre mÀngd efters... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
I vår butik hittar du Àkta eteriska oljor, basoljor, hydrolater, makeup, hudvård, kroppsvård, hårvård, örthårfÀrg, kosttillskott, vitamin/proteinpulver, örter, teer, livsmedel, rengöring för hus & hem, handgjorda tvålar, doftljus, rökelser, kryddor, frukt & grönt, kristaller/stenar, saltlampor/lyktor, rökelser & tarotkort. Vi har 25 års erfarenhet av hÀlsa och ekologisk hud- och kroppsvård och möter mÀnniskor varje dag som blir hjÀlpta av att göra medvetna val. I vår butik har vi både budgetval och riktigt exklusiva produkter till hög kvalité och vÀljer du ekologisk hår- och hudvård kommer du kÀnna skillnad både i kropp och sjÀl. Vi har en holistisk syn på mÀnniskan och livet, det går inte att punktbehandla ett symtom om orsaken beror på den livssituation man har exempelvis. VÀnliga hÀlsningar, Merete & Nadja
é£çµ¡å
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Supermysig butik med kunnig ochâŠ
Supermysig butik med kunnig och inkÀnnande personal som verkligen gav de dÀr lilla extra för att hjÀlpa mig att hitta det jag behövde â¥ïž

Ett mÀrkligt besök
Ett mÀrkligt besök, bemött av personal som var mer intresserad av sin lunchrast Àn ge ett bra bemötande och generera försÀljning. Kanske dags att titta efter nytt område att jobba inom?

Superbra!
Trevligt bemötande, jag fick en bra deal, bra produkter och bra förpackat paket för leverans med post, dessutom en personlig hÀlsning i paketet, heja!

Meretes Ekobutik ããã®åç
Ãrligt talat den bÀsta butik jag vet
Ãrligt talat den bÀsta butik jag vet, och extra mysigt att fÃ¥ paket hÀrifrÃ¥n eftersom det packas sÃ¥ fint och med omtanke. Alltid nöjd!

Meretes Ekobutik ããã®åç
Intressant och brett. Behöver jobba på retoriken.
Intressant och brett sortiment trots den begrÀnsade ytan. VÀrt ett besök.
Dock verkade personalen i butiken aningen besvÀrad av kundernas nÀrvaro och uppfattades som aningen spydig och nedvÀrderande i sin ton.

Meretes Ekobutik ããã®åç
Bra och snabb service vid bestÀllningâŠ
Bra och snabb service vid bestÀllning på webben! Trevligt med ett litet handskrivet kort som låg i paketet!

Meretes Ekobutik ããã®åç
Inte speciellt bra bemötande i butik
Inte speciellt bra bemötande i butik. KÀndes mest besvÀrade över att ha kunder. Min fÀstmö har samma upplevelse. Kanske passar bÀttre för i-net handel?

Meretes Ekobutik ããã®åç
Lite lÃ¥ng tid för packning men annarsâŠ
Lite lång tid för packning men annars bara positivt. Fint förpackat och bra grejor.

Fin hemsida
Fin hemsida, personlig service! Dock svÃ¥rt att se priset pÃ¥ frakten, det stod 79 kr kvar till fri frakt, men nÀr jag köpte en produkt till fick jag ÀndÃ¥ betala frakten. Men jag blev glad nÀr jag fick det fina paketet ðž

Fantastiskt
Underbara varor och jag fick dom snabbt. Det går också vÀldigt snabbt att få tag på dom om man har frågor.

Snabb Ã¥terkoppling vidâŠ
Snabb Ã¥terkoppling vid mailkonversation, och mycket trevligt bemötandeâ€ïž

Meretes Ekobutik ããã®åç
Snabb leverans trots långa avstånd och ersÀttningsprodukt
BestÀllde online och fick leveransen dagen efter, trots att jag bor ca 40 mil från butiken. Fick inpå priset Àven med en ersÀttningsprodukt av samma mÀrke och sort (honung) men med mindre mÀngd eftersom jag bestÀllt två stycken av den större varianten men att det bara fanns en kvar av den storleken. :)

Meretes Ekobutik ããã®åç
Tack för fin service och bra produkter/âŠ
Tack för fin service och bra produkter/ Catrin

Meretes Ekobutik ããã®åç
Trevlig personal och snabb leverans
Trevlig personal och snabb leverans! Kan varmt rekommendera :)

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ