Meubel31 レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Wij hebben 6 Brionne stoelen besteld in het weekend. Die zouden Maandag of Dinsdag komen. Door de warmte was het transport vertraagd. Maar ze zitten heerlijk! Alleen als ik er beschermpootjes bijbe... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Mooie stoelen voor een gunstige prijs. Snelle bezorging. Later nog beschermvoetjes besteld. Ook deze waren snel geleverd. Op een later moment nog een probleempje gehad welke keurig en vlot zonder kost... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Na eerst wat ruis op de communicatie, was het bezoek aan de opslagruimte van Meubel 31 een vlotte afhandeling van een snelle aankoop. Ook de betaling van België naar Nederland zal wellicht aan mijn be... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

2 wk geleden 6 nieuwe stoelen willen bestellen. Het bestellen ging niet helemaal goed maar contact gehad te hebben is het bestellen gelukkig gelukt. Tijdens het uitpakken kwamen we er achter dat er w... もっず芋る

䌁業情報

1. 家具店

圓該䌁業による蚘述

Meubel31 | Van onze klanten horen wij vaak hoe lastig het is om de juiste kwaliteit meubels voor een passende prijs te vinden. Deze uitdaging zien wij als onze persoonlijke missie; we volgen dagelijks de nieuwste woontrends om jou het beste assortiment en advies te kunnen geven.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 108ä»¶

レビュヌを曞く

Ik heb inmiddels weer 3 nieuwe stoelen

Ik heb inmiddels weer 3 nieuwe stoelen besteld de brione taupe met oudjaar was het bezorgd zo een goede ervaring omdat ik eerder al 3 stoelen had besteld was er helemaal verkocht zo prachtig en mooie stoelen waren best wel snel de bestelling gedaan en bezorgd goede service het heeft me goed gedaan dat ik hulp op afstand van meubel31 heb gehad omdat het wat moeizaam ging om de stoelen inelkaar te zetten ben erg goed en fantastisch geholpen mijn dank gaat uit naar het familiebedrijf topper ik zou het een ieder aanraden om eens te kijken naar mooie stoelen of tafels er is vast wel voor ieders wils

2025幎12月18日
5぀星のうち3の評䟡

ik wacht sinds 20november2025 op mijn

ik wacht sinds 20november2025 op mijn vier stoelen ,,, Bedankt voor je antwoord,ik hoop spoedig mogelijk mijn bestelling te ontvangen Wilfried Desmet

2026幎1月1日
Meubel31 ロゎ

Meubel31 からの回答

Goedendag Wilfried,

Helaas is het pakket zoals besproken tijdens transport zoek geraakt. We hebben u laten weten hiervoor een onderzoek te laten starten door de transporteur en dat we een nieuwe zending gaan aanmaken zodra de nieuwe voorraad binnen is.

Excuses voor het ongemak!

Team Meubel31

5぀星のうち2の評䟡

Goedkoop blijkt duurkoop

Okt24 begonnen 2 vd 6 stoelen enorm te kraken na kort gebruik. Nieuw onderstel gekregen na 6 wkn zeuren om contact en oplossing. Dec24 zakt een van onze gasten door een stoel tijdens het diner; Poot gescheurd. Weer nwe poten toegestuurd,dit keer werden de verkeerde geleverd.... Poten stonden ook van geen enkele stoel recht.
Na toegeven vd vele klachten over deze stoel opgelost met 6 nwe stoelen uit eigen productie als ik mijn negatieve review zou verwijderen;Binnen 8 mndn vervormingen in de stof vd zitvlakken en iedere 3 wkn met inbus poten aandraaien terwijl er alleen op gedineerd word. Wij kiezen een volgende keer voor een ander bedrijf.

2025幎12月23日
5぀星のうち4の評䟡

Stoelen besteld

Het duurde even maar wel contact gekregen met het bedrijf. Er waren wat problemen met een stoel. Ik werd netjes te woord gestaan (via WhatsApp) en de situatie wordt heel netjes opgelost. Als het goed is word morgen eea geregeld.

2025幎10月25日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス