Na de vele leuke kaarten op de site gezien te hebben hebben wij ook voor mevr. Moos gekozen. Hoewel de termijn tot de geboorte niet meer heel lang zou duren zijn we heel erg goed en snel geholpen. Ste... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Voor zowel voor onze zoon als ons pas geboren dochtertje een geboortekaartje bij Mevrouw Moos besteld. Het contact verliep vlot en was helder. Persoonlijke wensen zijn toegepast in het ontwerp. Ook... ãã£ãšèŠã
We zijn superblij met onze keuze! Mevr. Moos maakt zeer mooie kaartjes en je kan ze naar wens laten aanpassen. De communicatie verloopt vlot en je hoeft helemaal niet lang te wachten op nieuwe on... ãã£ãšèŠã
Wij hebben lang gezocht naar een zonnig kaartje met een strak design voor onze 2e zoon. Uiteindelijk kwamen we op de website van mevr. Moos een ontwerp tegen dat ons wel aanstond en dat we nog konde... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Mevr Moos maakt originele geboortekaartjes die met veel liefde en zorg worden ontworpen. Originele geboortekaartjes waarmee je jullie grote nieuws vertellen
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Superkaartje en topservice
Opnieuw enorm blij met de mooie strakke geboortekaartjes en de superservice van mevr. Moos! En wat een feestje weer om het hele pakket met alle leuke extra's te ontvangen.
Goede service, vlot in het reageren op vragen en her versturen van al het materiaal. Het zag er piekfijn uit en helemaal naar onze wens. Een echte aanrader!
Super ontwerpen en goede service!
Mooie, originele ontwerpen. Snelle en goede service! En altijd prettig contact! We hebben zowel onze trouwkaart als de geboortekaartjes voor onze 4 kinderen bij mevrouw Moos besteld en we zijn steeds super blij geweest met het resultaat!
Voelt als een cadeautje
Toen we het kaartje hadden uitgezocht kregen we snel een reactie met een eerste voorbeeld.
Verder wordt alles mooi en met zorg ingepakt en voelt het echt als een cadeautje! Mevr. Moos is zeker een aanrader.
Super snelle service en mooi hoe deâŠ
Super snelle service en mooi hoe de kaart kon worden aangepast naar persoonlijk ontwerp!
We hebben twee keer een geboortekaartjeâŠ
We hebben twee keer een geboortekaartje door Mevrouw Moos laten maken. Dat ging heel vlot en soepel en het kaartje werd helemaal aangepast aan onze wensen.
Zeer snelle en correcte service
Zeer snelle en correcte service. Iedereen vond het kaartje super mooi! Een aanrader voor iedereen.
Prima service
Prima service! Ons gekozen basisontwerp kreeg een persoonlijk accent en alles verliep volgens afspraak. Wij waren tevreden met onze keuze voor mevr. Moos!
Supersympatieke service en mooieâŠ
Supersympatieke service en mooie kaartjes.
Mooi product
Fijne en soepele communicatie om het kaartje helemaal naar wens te maken. Erg blij met het eindresultaat.
Wij zijn heel tevreden over de serviceâŠ
Wij zijn heel tevreden over de service van mevrouw Moos. Het geboortekaartje is precies zo geworden als we graag wilden. Wij zouden mevrouw Moos zeker aanbevelen!
Je krijgt wat je vraagt!
We hebben nu 2x een geboortekaart laten ontwerpen door mevr. Moos. Beiden keren hebben we onze wensen aangegeven en hier is mevr. Moos mee aan de slag gegaan. Het eindresultaat zijn we zeer tevreden mee. Zeker aan te raden.
De adresstickers en doopsuikerzakjes maken het compleet.
Fantastisch resultaat
Snelle reactie, snelle levering met een fantastisch resultaat! Wij zijn er erg blij mee en we krijgen veel complimenten over de vormgeving van het geboortekaartje. Dank je wel Irma!
Mooi kaartje en super service
Heel erg tevreden met kaartjes van mw Moos. Aangepast naar onze wensen, snelle ontwerpvoorstellen, mooie kwaliteit kaartjes en op tijd geleverd!
Aanrader
We hebben voor onze beide kinderen de geboortekaartjes bij mw Moos besteld en beide keren waren we erg tevreden! Mooi design, vlotte communicatie en levering.
Alles ging vlot
Alles ging vlot, was mooi verpakt en geslaagd!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã