ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Zojuist de shimmer mesh top binnen gekregen samen met de bralette. Super blij met de kwaliteit van beide en ze zitten ook echt perfect. Was ook op tijd binnen voor mijn festival!
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Prima levertijd
Had vragen over de levertijd van mijn bestelling en kreeg gelijk antwoord. Uiteindelijk mijn bestelling ook binnen de genoemde tijd ontvangen. Zeker blij met mijn items :))
Ik heb 04/07/2026 een pakket besteldâŠ
Ik heb 04/07/2026 een pakket besteld met 2 artikelen helaas nog steeds niks ontvangen⊠op de bevestiging stond dat de artikelen binnen 4/10 werkdagen geleverd zouden zijn. Daar ben ik dus al overheen. Verder ook geen contact kunnen krijgen met de klanten service⊠heel erg teleurgesteld
Shimmer mesh top en bralette zitten geweldig!
Dropshipping
Ik heb 24 juni besteld het is nu 14 juli en heb het pakketje vanmiddag binnen gekregen terwijl er staat binnen 4 tot 10 dagen. Daarnaast staat er een chinees verzend adress op de verpakking. Dus dit pakketje komt rechtstreek uit china.
Ik heb 2 super mooie tops besteld
Ik heb 2 super mooie tops besteld. Een kanten/pailletten top en een basic zwarte top met V hals. Over beide producten ben ik zeer tevreden en wat mij meteen opviel toen ik het vast hield was dat beide artikelen van goede kwaliteit zijn. Kortom, een heel blij iemand!
Ik wacht al weken op mijn bestelling
Ik heb 25-06-2026 besteld. Op de site staat dat bestellingen binnen 4 tot 10 werkdagen geleverd zullen worden. Ondertussen zit mijn bestelling hier al ruimschoots overheen.
Wanneer ik mijn bestelling wil volgen zie ik dat het langs de douane moet. Het lijkt wel alsof het vanuit China moet komen. Toen ik het bedrijf erop wees dat het leek op dropshipping (exact dezelfde artikelen zijn te vinden op Chinese websites) werd hier niet echt op gereageerd.
Ik zit nu nog steeds zonder mijn bestelling. Het was een cadeautje die nu dus veel te laat binnenkomt. Erg jammer
Mijn pakketje heb ik twee weken geleden besteld en nog steeds niet binnen
Mijn pakketje heb ik twee weken geleden besteld, en is nog steeds niet binnen. Ik heb hun al een dm gestuurd, daarop zeiden ze dat ik een mail moest sturen heb ik gedaan en heb ik 4 dagen later nog steeds geen reactie op. Op de trackingsite kan ik niet zien wanneer en of hij ÃŒberhaupt nog binnen komt. Er staat dat het pakket is aangemeld maar niet verstuurd is. Van de verzendtijd klopt dus niets. Toch hebben ze contact opgenomen en hebben ze een goeie tegemoet koming het is goed opgelost. Jammer maar dit kan gebeuren.
Fijne webshop!
Fijne webshop! Mijn bestelling was snel binnen en de top dit ik had besteld ziet er mega mooi uit en is van goede kwaliteit. Ik ben heel blij en ga hier zeker vaker bestellen!
Zeer tevreden
Ik ben onwijs blij met mijn nieuwe items, de kleding komt overeen met de fotoâs en mijn bestelling viel binnen de genoemde levertijd, ik ga hier in het vervolg zeker vaker bestellen !
Super leuke kleding en service
Super leuke kleding en service. Ik ben heel blij met mijn items!
Kwaliteit en retourneren verschrikkelijk
Pakketje besteld, helaas was het niet wat leek op de fotoâs, dus retour gestuurd. Dit ging er moeizaam aan toe. Paar weken later kreeg ik het pakket ineens weer terug gestuurd zonder enige reden. Ze willen dit niet oplossen en beweren dat dhl de fout maakt. Terwijl er huh retour adres op staat. Nu zit ik met een blouse van slechte kwaliteit zonder mij geld terug te krijgen,
Mijn favoriete aankoop uit de bestelling
Alles werd netjes en zonder problemen geleverd. Ik was blij dat elk artikel precies overeenkwam met de foto's op de website. Vooral de off shoulder glitter top sprong er voor mij uit. De pasvorm is perfect, de stof voelt prettig aan en hij zit ontzettend comfortabel. Ik heb hem inmiddels al meerdere keren gedragen en krijg er steeds complimenten over.
Aanrader!!
Super kwaliteit en mega leuke kleding items!! Aanrader!!
Acabo de recibir el top mesh y meâŠ
Acabo de recibir el top mesh y me encanta! Queda genial!
Alle kleding van deze site komt van AliâŠ
Alle kleding van deze site komt van Ali expres. De verzending duurt ook lang en via track en trace zie je dat het uit China komt. Je kunt zo alles terug vinden op ali expres, daar staat t voor 50-60% goedkoper dus je wordt gewoon opgelicht. Zou echt afraden om hier te bestellen!!
Leuk
Super leuke kleding binnen gekregen! Levering was vrij snel en ook de klantenservice was heel vriendelijk en beantwoordde mijn vragen vrij snel.
Al met al erg tevreden ð
Leuke kleding!ððŒ
De shimmer mesh top zit super leuk!
Super blij met mijn bestelling
Ik heb laatst een paar topjes besteld bij Moos The Label en ben er echt heel tevreden mee. De stof voelt fijn aan, de pasvorm is mooi en ze zijn perfect voor de zomer. Ook kreeg ik mijn bestelling netjes binnen. Zeker een aanrader!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ