Jeg er sÃ¥ glad for, at jeg valgte Mias kÞreskole! BÃ¥de Mia og Danny er sÃ¥ sÞde. Det er god og lÊrerig teori - og kÞrelektioner. Og sÃ¥ er de mega hurtige til at finde bÃ¥de teori og kÞreprÞve til en. Al... ãã£ãšèŠã
Virkeligt god kÞreskole. TeoriforlÞbet gÃ¥r hurtigt med faste teoritimer, og Mia er god til at engagere! Selve kÞretimerne er ogsÃ¥ en perfekt mÊngde af hygge men ogsÃ¥ lÊrerigt. Mia er sÃ¥ sÞd og virk... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vi er en lille lokal kÞreskole i DragÞr, der vÊrner om den enkelte elev. Vi starter typisk 7-8 hold om året, med 10-15 deltagere pr. hold. De små teorihold gÞr, at der er masser af tid til lÊring og spÞrgsmål.
2791, DragÞr, ãã³ããŒã¯
- info@mias-koreskole.dk
- mias-koreskole.dk
Mias kÞreskole
Jeg er så glad for, at jeg valgte Mias kÞreskole! Både Mia og Danny er så sÞde. Det er god og lÊrerig teori - og kÞrelektioner. Og så er de mega hurtige til at finde både teori og kÞreprÞve til en. Alt i alt en mega god oplevelse!
Kan kun anbefales!
Fantastisk kÞreskole. Jeg havde Mia som kÞrelÊrer og Danni i fÞrstehjÊlp. Begge 2 er meget profesionelle og hjertevarme. Mia er passioneret og tydelig og man fÞler sig tryk ved hende. KÊmpe anbefalinger herfra og tak! ðªð
Jeg har haft det bedste forlÞb hos MiaâŠ
Jeg har haft det bedste forlÞb hos Mia og Danny. De er de skÞnneste mennesker â og sÃ¥ er de dygtige til at lÊre fra sig og til at hjÊlpe alle deres elever med at komme hurtigt (!) og godt i mÃ¥l med kÞrekortet. Deres planlÊgning og strukturering af kÞretimer og teoritimer mm. fungerer bare super godt. Det har vÊret de dejligste mÃ¥neder, og jeg er nÊsten lidt ked af, at det er slut (selvom jeg er mega glad for mit kÞrekort) ;)
De varmeste anbefalinger herfrað«¶
Fantastisk oplevelse.
Fantastisk oplevelse.
Kan kun anbefale kÞreskolen, da alt bare foregår på en vildt fed måde. LÊrerig teori og hyggelige kÞretimer.
Det går hurtigt og der er styr på alt!
Havde en fantastisk oplevelse med MiasâŠ
Havde en fantastisk oplevelse med Mias kÞreskole! Var fÊrdig pÃ¥ 2 mÃ¥neder, og det hele gik som smurt. Mia er fantastisk til sit arbejde og gÞr alt for at os som skal lÊre at kÞre er komfortable. Hun er helt vildt fleksibel, og jeg har ikke brugt en eneste skoletime pÃ¥ at kÞre. Kommer til at savne teori timerne, men specielt vores kÞretimer sammen. Ville anbefale det til alle pÃ¥ min vejâ€ïž
Jeg har haft en mega god oplevelse på Mias kÞreskole
Jeg har haft en mega god oplevelse på Mias kÞreskole. Teoriundervisningen var nem at forstå og overskuelig. Jeg kÞrte med Danny og det var mega hyggeligt og trygt at vÊre i bilen. Jeg kan helt klart anbefale at tage sit kÞrekort her.
Det varet mega godt forlÞb
Jeg havde en rigtig god oplevelse hos Mias KÞreskole. ForlÞbet var trygt og godt struktureret.
Mia var rigtig god til at lÊre fra sig i teori, og Danny var en mega god kÞrelÊrer â rolig, tÃ¥lmodig og god til at forklare tingene.
Kan klart anbefales!
Virkeligt god kÞreskole.
Virkeligt god kÞreskole.
TeoriforlÞbet går hurtigt med faste teoritimer, og Mia er god til at engagere!
Selve kÞretimerne er også en perfekt mÊngde af hygge men også lÊrerigt. Mia er så sÞd og virkelig god til at gÞre det til en tryg oplevelse.
Hele forlÞbet varede under 3 måneder og Mia håndterede alt papirarbejde, hvilket gjorde det super nemt og overskueligt
Fantastisk kÞreskole!
Jeg kan klart anbefale Mias kÞreskole til alle der der vil tage et kÞrekort.
Mia er en af de rareste mennekser jeg har mÞdt, og så er hun super hyggelig at vÊre sammen med, kÞretimerne fÞles både lÊrerige og hyggelige, da hun altid har massere af sjove historier at fortÊlle
Udover kÞretimerne, har teoritimerne, glatbane, manÞvrebane og fÞrstehjÊlpskursus fungeret helt suverÊnt, på både glatbanen er både Mia og Danny til stede, det gÞr oplevelsen meget mere rolig, grundet den esktra hjÊlp der er til stede.
Alt i alt kan jeg klart anbefale Mias kÞreskole, hele forlÞbet har vÊret helt suverÊnt
Mit forlÞb hos Mias kÞreskole
Mit forlÞb hos Mias kÞreskole var kort, lÊrerigt og ikke mindst sjovt. De kan gÞre noget så krÊvende som et kÞrekort til at man gang på gang glÊder sig til kÞretimer samt teori. Jeg blev fÊrdig på 71 dage, og alt er velordnet og timerne er veldisponeret. Jeg kan stÊrkt anbefale Mias kÞreskole!! (;
Jeg vil helt klart anbefale MiasâŠ
Jeg vil helt klart anbefale Mias KÞreskole til alle, der overvejer at tage kÞrekort. Man bliver fra starten mÞdt med en varm velkomst, og man fÞler sig hurtigt tryg sammen med Mia.
Mia har vÊret rigtig struktureret gennem hele forlÞbet, hvilket har vÊret enormt dejligt som elev. Hun er virkelig god til at tage hensyn til ens egne behov.
Mia og Danny er begge med til glatbane, manÞvrebane samt fÞrstehjÊlp, hvilket gÞr, at man lÊrer dem rigtig godt at kende.
Det har helt igennem vÊret et fantastisk forlÞb, og jeg vil klart anbefale Mia og Danny til alle, der overvejer at tage kÞrekort.
Det har vÊret det bedste sted at tage kÞrekort!
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med at tage kÞrekort hos Mia. Fra starten af er man mÞdt med en varm velkomst, som varer ved gennem hele forlÞbet. Undervisningen samt kÞretimerne er både lÊrerige, men også en sjove, som gÞr hele forlÞbet meget mere overskueligt. Begge lÊrere, er rigtig dygtige og ved hvad de laver, hvilket som elev er rigtigt dejligt. Jeg kan helt klart anbefale, at tage sit kÞrekort hos Mias kÞreskole!!
KÊmpe anbefaling her fra
KÊmpe anbefaling her fra! Jeg har taget kÞrekort på Mias kÞreskole. Det var både hurtigt, godt og lÊrerigt. Teori timerne var gode til at forberede os på at skulle ud og kÞre på vejen. Det var meget betryggende at det var ens kÞrelÊrer der var på de forskellige kurser så som manÞvrebane, klatbane og fÞrstehjÊlp.
Jeg kan varmt anbefale Miaâs KÞreskole
Jeg kan varmt anbefale Miaâs KÞreskole. Mia er en utrolig dygtig og engageret kÞrelÊrer, som virkelig brÊnder for det, hun laver, og man kan mÊrke fra fÞrste dag, at hun gerne vil have, at man fÞler sig tryg og godt forberedt! BÃ¥de Mia og Danny er uddannede instruktÞrer, og Danny stÃ¥r ogsÃ¥ for fÞrstehjÊlp. De har styr pÃ¥ lektionsplanen og hjÊlper med ansÞgning til kommunen, sÃ¥ man slipper for at holde styr pÃ¥ det hele selv. Det gÞr det hele nemt og overskueligt. KÞretimerne er lÊrerige, og man fÃ¥r god feedback, sÃ¥ man hele tiden udvikler sig. Jeg bestod bÃ¥de teori- og kÞreprÞven i fÞrste hug, og det siger virkelig noget om, hvor godt man bliver klÊdt pÃ¥. Alt i alt har det vÊret en super god oplevelse, og jeg kan klart anbefale Miaâs KÞreskole til alle.
Havde Mia som kÞrelÊrer i mit forlÞbâŠ
Havde Mia som kÞrelÊrer i mit forlÞb som gik perfekt. Hun er super rar og sÞd.
Kan klart anbefale at tage sit kÞrekort på hendes kÞrerskole.
Klar anbefaling!
Vi skiftede til Mias kÞreskole efter en uheldig omgang hos TipTop trafik, og blev så godt modtaget. Virkelig god vejledning, indsigt i unge mennesker og meget fair omsorg for regningen.
Kan kun anbefales!!!!
Jeg har haft en rigtig god oplevele
Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos Mias KÞreskole. Undervisningen var god og nem at forstå, og Mia var en meget dygtig instruktÞr. Hun var hurtig til at finde både teoriprÞve og kÞreprÞve, så forlÞbet gik effektivt uden unÞdig ventetid. Jeg fÞlte mig tryg hele vejen igennem og godt forberedt til prÞverne. Jeg kan helt klart anbefale Mias KÞreskole til andre.
Bedste
Bedste, hyggeligste og hurtigste kÞreskole. KÞrerlÊrerne er mega sÞde og behagelige at kÞrer med. Teoriundervisningen er ekstremt hyggelig. Bedste oplevelse jeg lÊnge har haft, selvom det er en kÞreskole fÞler man sig så velkommen og set af kÞrelÊrerne. Kan klart anbefales Mias kÞreskole til alle!
KÊmpe anbefaling
KÊmpe anbefaling. Jeg tog kÞrekort hos Mia super hurtigt og det var en fornÞjelse. Begge kÞrelÊrer er en fornÞjelse at vÊre i selskab med.