レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Simpelthen en sublim service Ringede på en bil og blev ekspederet af det sødeste og venligste menneske " Kristina Dalskov " som guidede mig igennem telefonen og 1 timer efter kunne jeg hent... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Meget mærkelig system de kører derinde. Den ene dag godkender kredit vurderingen dig 2 uger efter afviser de dig. En måned efter godkender de igen. Intet er ændret hverken økonomisk eller med hemmelig... もっと見る

5つ星のうち5の評価

2900 Kr./mdr for en ganske udmærket bil - Kører perfekt, uden binding, ingen udbetaling, fri km, afhentning 2 timer efter jeg bestilte den. Virkelig stærkt af Microlease.

企業情報

1. レンタカー 代理店

当該企業による記述

Hos Microlease ønsker vi at gøre leje til en overskuelig, enkel og fleksibel proces. Derfor giver vi dig mulighed for at få let adgang til en bil helt uden bekymringer. Vi tilbyder et helt enkelt koncept, som gør det muligt at leje din foretrukne microbil helt uden udbetaling og binding. Du betaler kun for lejeperioden samt de eventuelle tilvalg, du har valgt.

4.4

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Fantastisk service - Aalborg SV

Fantastisk service af Jeppe i Aalborg SV afdeling. Håber chefen giver ham kage med den service! Hvis jeg kunne give 6 stjerner, så ville i have fået det. Utrolig serviceminded. Det hele gik gnidningsfrit. Bilen var tjekket igennem af ham. Jeg lejede en bil for en måned siden af jer, men da i ikke havde en af dem til 2495 på lager, tog jeg en til 3495. Den fik jeg så ombyttet til en til 2495,- da der kom nogen på lager. Der var en kunde, da jeg kom ind og skulle afhente og han undskyldte for ventetiden (ventede kun 2-3 min)og den kunde betjente han også professionelt. Dialogen og udlevering var rigtig god og konceptet er godt.

2026年1月6日
5つ星のうち3の評価

Ok udlejning men ekstra regninger

Fin udlejning men vær dog opmærksom på ekstra regning efter endt udlejning. Spurgte ved afhentning om bilen skulle leveres rent og fuldt tanket men de sagde nej.

Nu sender de en regning på 250 kr hvor jeg kunne ha vasket den til 100 kr hos cirkel k.

Det lidt ringe service og det eneste de siger er det står på en flyer men pointen er de skal sige ved afhentning af bilen istedet for at sige nej.

2026年1月2日

Meget venlige medarbejdere

Meget venlige medarbejdere, hver gang jeg har haft dem i tlf, har jeg fået en god, fair og absolut kundeservice i topklasse, jeg har haft løbende leje af en god stabil lille bil i 3mdr, det har været nemt og enkelt

2025年11月12日

Jeg bliver træt

Øh, vi hentede en bil i går. Efter første tur er vi klar over, at der lugter af udstødning i bilen, når den holder stille.
Det bliver så os, der skal køre den på værksted osv.
Det kan man sikkert kontraktmæssigt sige er fint. Det virker bare ikke professionelt at vi henter en bil, der er i stykker fra starten af.

Tak Uffe for at reagere hurtigt og finde en løsning👍

2025年11月6日
Microlease ロゴ

Microlease からの回答

Tak for din anmeldelse, det er naturligvis ikke godt nok, at bilen skal på værksted dagen efter at bilen er udleveret, det beklager vi. Vi vil rigtig gerne i dialog med dig, dels for at få problemet løst, ligesom vi gerne vil kompensere dig for din ulejlighed. Vi kan imidlertid ikke se, at vi har lejet en bil ud til en Astrid indenfor de seneste 30 dage og beder dig derfor have ulejlighed med at oplyse os dit fulde navn eller bilens nummerplade. Send gerne dine oplysninger til uffe@microlease.dk og jeg vil kontakte dig med det samme.

Mvh. Uffe, Microlease

Simpelthen er sublim service

Simpelthen en sublim service

Ringede på en bil og blev ekspederet af det sødeste og venligste menneske " Kristina Dalskov " som guidede mig igennem telefonen og 1 timer efter kunne jeg hente den på fineste Fiat Punto på deres firma adresse.

Kundeservice i verdensklasse :)

Min varmeste anbefaling herfra

Lars Bjerregård

2025年5月27日

Hvad sker der lige?

Bilen vi skulle leje var en ældre model - det var vi godt klar over. Hvad vi mødte var desværre en bil, der lugtede virkelig grimt og som ikke var rengjort. Bagklappen kunne ikke låses.
Der var ikke nogle andre biler, vi kunne bytte med, så vi måtte tage bilen for nogle dage og senere bytte til en anden.
Da de ikke kunne tilbyde en anden bil indenfor en uge, blev vi lovet at få vores penge retur. Der er gået halvanden uge, og vi har ikke set vores penge endnu - selvom vi har rykket for det. Hvad sker der lige?

2025年3月19日
5つ星のうち5の評価

Godt kørende, uden bekymringer.

Fantastisk mulighed for at have en bil, uden at skulle bekymre sig om uforudsete udgifter. Man ved hvad man har, hvad man skal give og man behøver ikke tænke over om man har kørt for mange km.
Er stor fan af dette produkt og kommer sikkert til at bruge det i lang tid

2025年3月7日
5つ星のうち1の評価

Jeg havde en bil hvor motoren desværre…

Jeg havde en bil hvor motoren desværre stod af hvad der jo kan ske, men håndteringen af det efterfølgende er horribelt. Jeg har fået stillet en anden bil til rådighed der på ingen måde er ok, den går ud og kan ikke starte stort set hver gang jeg kører i den, jeg skal selv holde øje med hjemmesiden når der kommer en bil op tilsvarende den jeg mistede og skal selv bestille den via hjemmesiden, jeg skulle også selv sørge for at hente den midlertidige bil i Aarhus og får udleveret en bil der er tom for benzin og er så ringe.
Servicen er mildest talt skuffende.

2025年2月17日

Nemt, billigt